Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila: Marti il demit pe seful CNAS daca nu isi va prezenta demisia

B1 B1,
Viorica Dancila: Marti il demit pe seful CNAS daca nu isi va prezenta demisia

Premierul Viorica Dancila a anuntat luni seara ca marti il va demite pe seful Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), in cazul in care Razvan Vulcanescu nu isi va prezenta. continuă pe B1

Dancila, despre presedintele CNAS: Daca nu isi da demisia, il vom demite

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca demisia presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) nu este optionala. Daca nu isi da demisia, il vom demite, a spus Dancila.

Premierul Dancila, despre seful CNAS: Domnul Vulcanescu trebuie sa inteleaga ca acest lucru nu este optional. Este un lucru obligatoriu. Daca dumnealui nu isi da demisia, il voi demite

Premierul Viorica Dancila a explicat ca nu l-a intrebat pe Razvan Vulcanescu, presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), daca vrea sa isi dea demisia, ci i-a cerut sa faca acest.

Viorica Dancila: Daca presedintele CNAS nu isi da demisia, il voi demite

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca il va demite pe presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), Razvan Vulcanescu, daca acesta nu isi va da demisia, scrie Agerpres.

Viorica Dancila: Daca presedintele CNAS nu demisioneaza, maine il voi demite

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca il va demite marti pe presedintele Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate CNAS), Razvan Vulcanescu, daca acesta nu-si va de demisia. Dancila a precizat ca a trimis Corpul de control la CNAS.

Dancila, despre demisia presedintelui CNAS:Domnul Vulcanescu sa inteleaga ca acest lucru nu este optional. Daca dumnealui nu isi da demisia, il voi demite

Premierul Viorica Dancila subliniaza ca nu l-a intrebat pe presedintele CNAS, Razvan Vulcanescu, daca vrea sa isi dea demisia, ci i-a cerut sa faca acest lucru. Domnul Vulcanescu trebuie sa inteleaga ca acest lucru nu este optional. Este un lucru obligatoriu. Daca dumnealui nu isi da demisia, il voi demite, afirma Dancila.

Ludovic Orban o SOMEAZA pe Dancila sa ii DEMITA urgent pe Sorina Pintea si pe seful CNAS

Presedintele PNL, Ludovic Orban, ii cere premierului Viorica Dancila sa-l demita pe seful CNAS, Razvan Vulcanescu, si pe ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, din cauza blocajului sistemului CNAS.

Viorica Dancila, in cazul CNAS: cum a demonstrat ca nu intelege institutiile statului, din nou

Viorica Dancila a cerut ministrului Sanatatii sa-i solicite demisia presedintului Casei de Asigurari de Sanatate, fara sa stie ca institutia CNAS functionea in subordinea premierului. Purtatorul de cuvand al CNAS a declarat in urma cu cateva zile, fara niciun fel de emotii, ca este mai putin relevant decat credem faptul ca nu functioneaza sistemul informatic .

Viorica Dancila, despre decizia CCR: Klaus Iohannis trebuie sa isi asume, trebuie sa plateasca

Viorica Dancila a facut noi precizari cu privire la candidatul PSD la prezidentiale. Vom avea o discutie in cadrul CEx, vom face o evaluare a fiecarui candidat si ceea ce e foarte important, vom vedea.

Viorica Dancila, turneu electoral prin tara inainte CEx. Premierul vrea alianta cu Ponta si Tariceanu

Presedintele PSD, Viorica Dancila, se afla pana duminica intr-un turneu prin organizatiile de partid din tara unde se organizeaza conferinte judetene de alegeri. Marti, in cadrul unui CEx PSD se.

Viorica Dancila, anunt cu privire la comisarul european din partea Romaniei: Ar fi de preferat sa fie o femeie

Premierul Viorica Dancila a vorbit in cadrul emisiunii Be EU, despre negocierile care se poarta la Bruxelles pentru desemnarea comisarului european din partea Romaniei. intrebata daca Romania se.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2222 seconds )