Libnet.ro
UNICEF

16:15

Viorica Dancila a aflat ca la 10 august n-a fost lovitura de stat

România Liberă România Liberă,
Viorica Dancila a aflat ca la 10 august n-a fost lovitura de stat

Presedintele PSD, fostul premier Viorica Dancila, a declarat ca abia in acest moment a aflat ca la d. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis: Momentul 10 august a fost cea mai grava interventie a statului de la mineriade incoace

Candidatul PNL la alegerile prezidentiale, presedintele Klaus Iohannis, a afirmat, marti, ca 10 august 2018 a fost cea mai grava interventie a statului impotriva cetatenilor de la mineriada incoace. Nu.

Viorica Dancila si protestul de pe 10 august: cum si-a schimbat opinia inainte de alegeri

Cat timp s-a aflat la guvernare, Viorica Dancila a fost de parere ca protestul de pe 10 august 2018 a fost o lovitura de stat impotriva PSD. Un an mai tarziu, inainte de alegeri, si-a schimbat opinia la 360 de grade. Daca vrei sa analizezi in tihna schimbarea radicala de opinie pe care o produce .

Sefa PSD, schimbare de discurs cu iz electoral. Viorica Dancila: Nu, nu mai cred ca mitingul diasporei din 10 august 2018 a fost o lovitura de stat

Viorica Dancila, care il infrunta pe Klaus Iohannis in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, si-a schimbat discursul in ceea ce priveste protestul antiguvernamental al diasporei din 10 august 2018, care.

Dancila si-a schimbat parerea despre 10 august:Am vazut ca nu a fost o lovitura de stat

Fostul premier Viorica Dancila a spus, joi, ca, desi a declarat initial ca protestul din 10 august a fost o lovitura de stat, acum nu-si mentine declaratia, vazand ca, de fapt nu a fost.

Dosarul 10 august: cum a inventat Jandarmeria o lovitura de stat pentru a interveni violent

Interventia violenta a fortelor de ordine la mitingul din 10 august a fost justificata de Jandarmerie prin mesajele radicale postate pe retelele sociale de unele persoane. Informarile primite de la serviciile secrete, despre protestul diasporei de anul trecut, nu indicau riscuri la adresa securitatii nationale. Cel putin asa sta consemnat in raportul recent desecretizat de Ministerul de Interne.

Viorica Dancila, dupa ce Adrian Zuckerman a fost confirmat ca ambasador al Statelor Unite la Bucuresti: Am incredere ca va marca inceputul unei noi etape

Viorica Dancila i-a transmis un mesaj lui Adrian Zuckerman la scurt timp dupa ce a fost confirmat ca fiind noul ambasador al Statelor Unite la Bucuresti. Salut votul din Senatul american pentru confirmarea.

Ce a raspuns Klaus Iohannis la intrebarea cu aria cercului. Moment incordat, dupa ce Viorica Dancila s-a facut de ras

Seara de marti a fost una care le-a oferit alegatorilor romani o perspectiva mai buna asupra viitorului conducator al tarii. Dupa ce fiecare candidat la prezidentiale a organizat o dezbatere cu presa, a iesit la iveala si un moment mai putin placut, cand acestia au avut de raspuns la o intrebare de matematica. Ce a .

Uniunea Militarilor si Politistilor Mihai Viteazul o sustine pe Viorica Dancila pentru functia de presedinte al Romaniei

Uniunea Militarilor si Politistilor Mihai Viteazul anunta ca o sustine pe social-democrata Viorica Dancila in cursa pentru Cotroceni. Membrii UMPMV si Sindicatele din Armata si Politie care au.

Viorica Dancila anunta ca Raed Arafat o poate urma la Palatul Cotroceni

Viorica Dancila a lasat sa se inteleaga la o emisiune televizata ca in cazul in care ar ajunge presedintele Romaniei, Raed Arafat, amenintat cu demiterea de catre Klaus Iohannis, ar putea sa ii fie.

Viorica Dancila, acuzata de liderul deputatilor PNL ca a mintit in declaratia de avere. Florin Roman: Vorbim de o colectie de ceasuri placate cu aur si argint

Florin Roman, liderul deputatilor PNL, a acuzat-o pe Viorica Dancila ca a mintit in declaratia de avere, intrucat nu a mentionat colectia de ceasuri placate cu aur si argint, a caror valoare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.216 seconds )