Libnet.ro
UNICEF

00:07

Uniunea Militarilor si Politistilor Mihai Viteazul o sustine pe Viorica Dancila pentru functia de presedinte al Romaniei

B1 B1,
Uniunea Militarilor si Politistilor Mihai Viteazul o sustine pe Viorica Dancila pentru functia de presedinte al Romaniei

Uniunea Militarilor si Politistilor Mihai Viteazul anunta ca o sustine pe social-democrata Viorica Dancila in cursa pentru Cotroceni. Membrii UMPMV si Sindicatele din Armata si Politie care au. continuă pe B1

VIORICA DANCILA: Cred si acum ca este necesara o dezbatere

ACTUALIZARE - Viorica Dancila sustine ca o unire a Romaniei cu Republica Moldova poate fi realizata in conditiile in care Republica Moldova va adera la Uniunea Europeana. ----- *ACTUALIZARE - Viorica Dancila sustine ca investitiile Chinei in Romania sunt necesare. ---- *ACTUALIZARE - Viorica Dancila precizeaza ca nu a intervenit in justitie, acuzandu-l pe Klaus Iohannis de acest fapt.

VIORICA DANCILA: Sunt singura femeie care a intrat in turul doi

ACTUALIZARE - Viorica Dancila il acuza pe actualul presedinte de lasitate, precizand faptul ca acesta nu a refuzat o confruntare cu Victor Ponta in 2014. ------ *ACTUALIZARE - intrebata despre OUG 13, Viorica Dancila sustine ca nu ar putea da o asemenea ordonanta. ---- *ACTUALIZARE - Viorica Dancila sustine ca o unire a Romaniei cu Republica Moldova poate fi realizata in conditiile in care Republica Moldova va adera la Uniunea Europeana.

Mihai Gadea, provocare pentru Viorica Dancila. Ce raspunsuri da la cele mai grele intrebari adresate lui Iohannis

Mihai Gadea, provocare pentru Viorica Dancila. Ce raspunsuri da la cele mai grele intrebari adresate lui Iohannis.

Viorica Dancila, fata in fata cu Mihai Gadea, la Sinteza zilei

Presedintele PSD, Viorica Dancila, candidatul social-democratilor la alegerile prezidentiale, vine in aceasta seata la Sinteza zilei pentru a comenta la cald prestatia lui Klaus Iohannis la dezbaterea.

Viorica Dancila sustine ca nu i-a numit astia pe romanii din diaspora: Pe mine nu m-ati auzit vreodata folosind acest cuvant, despre oricine as fi vorbit Cum explica sefa PSD episodul controversat

Viorica Dancila, reprezentanta PSD in finala prezidentialelor de duminica, dezminte, miercuri seara, ca ar fi folosit apelativul astia referitor la romanii din diaspora, dupa ce si-a atras o serie de cr.

Alina Gorghiu, despre Viorica Dancila: Sa-ti folosesti copilul adoptat in campania electorala e o rusine!

Vicepresedintele Senatului, Alina Gorghiu, a criticat-o pe Viorica Dancila pentru decizia de a vorbi despre copilul ei adoptat in campania electorala. Ea sustine ca ceea ce a facut candidatul PSD la alegerile prezidentiale este o maxima rusine. Alina Gorghiu o critica pe Viorica Dancila, dupa ce candidatul PSD a vorbit despre copilul adoptat in campania .

VIORICA DANCILA: Daca devin presedinte, persoanele condamnate pentru coruptie nu vor beneficia de clementa prezidentiala

Presedintele PSD, Viorica Dancila, sustine ca, daca devine presedintele Romaniei, persoanele condamnate pentru coruptie nu vor beneficia de clementa prezidentiala.

Gabriela Firea, despre dezbateri: Viorica Dancila merita nota 10. La Iohannis a fost o intalnire pregatita

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca Viorica Dancila merita nota 10 pentru dezbaterea avutacu jurnalistii. Viorica Dancila merita nota 10 pentru transparenta,deschidere.

Viorica Dancila a fost intrebata de ce crede ca ar fi un presedinte mai bun decat Iohannis. Cum a raspuns - VIDEO

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a spus, marti seara, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea,de ce crede caar fi un presedinte mai bun decat Iohannis. Pentru ca imi.

VIDEO Viorica Dancila: Cei condamnati pentru fapte de coruptie nu vor beneficia sub nicio forma de clementa presedintelui Mie nu-mi trebuie nici piscina, nici jacuzzi, imi place sa inot in mare, ca orice om

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, sustine o noua conferinta de presa, joi, la Parlament, ea declarand ca va utiliza prerogativele gratierii doar pentru persoanele demne de compasiune. Cei condamnati pentru fapte de coruptie nu vor beneficia sub nicio forma de clementa presedintelui, a sustinut Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )