Libnet.ro
UNICEF

29 Apr.

Viorica Dancila a ajuns la Ambasada SUA, cu ocazia Zilei Americii

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila a ajuns la Ambasada SUA, cu ocazia Zilei Americii

Presedintele Iohannis si premierul Dancila vor ajunge joi dupa-amiaza la Ambasada Statelor Unite ale Americii. Ambasadorul Hans Klemm primeste invitatii. Este posibil ca acesta sa fie ultimul eveniment la. continuă pe Antena3

Viorica Dancila si Codruta Kovesi au ajuns la Ambasada SUA, cu ocazia Zilei Americii

Presedintele Iohannis si premierul Dancila vor ajunge joi dupa-amiaza la Ambasada Statelor Unite ale Americii. Ambasadorul Hans Klemm primeste invitatii. Este posibil ca acesta sa fie ultimul eveniment la.

Klaus Iohannis si Viorica Dancila, la ambasada SUA

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila se intalnesc pentru prima data dupa Congresul PSD, in care prim-ministrul a fost ales si presedinte de partid. Cei doi vor participa la receptia.

Viorica Dancila, mesaj pentru SUA, cu prilejul Zilei Nationale: Romania a confirmat statutul sau de partener de incredere

Premierul Viorica Dancilatransmite SUA un mesaj cu ocazia celebrarii Zilei Independentei. Prim-ministrul afirma cai se ofera placutul prilej de a evoca relatia stransa si dinamica pe care Rom.

Klaus Iohannis a lansat inca un atac la adresa PSD. Mesajul transmis la receptia oferita de Ambasada SUA

Klaus Iohannis, prezent la receptia oferita de Ambasada SUA, a lansat un atac deschis la PSD. Totul s-a petrecut de fata cu Vorica Dancila, proaspatul lider al formatiunii. Iohannis, atac deschis la PSD Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent astazi la receptia oferita de catre Ambasada Statelor Unite ale Americii, cu ocazia zilei nationale. Seful .

Dancila si Iohannis, intalnire la Ambasada Statelor Unite ale Americii

Presedintele Iohannis si premierul Dancila vor ajunge joi dupa-amiaza la Ambasada Statelor Unite ale Americii. Ambasadorul Hans Klemm primeste invitatii. Este posibil ca acesta sa fie ultimul eveniment la.

Managerii Ion Caramitru, Andrei Dimitriu, Bianca Ionescu, Calin Dan, invitati la Palatul Victoria de premierul Viorica Dancila

In urma unei solicitari scrise, trimisa zilele trecute Guvernului Romaniei, o delegatie de directori din institutii aflate in subordinea Ministerului Culturii va fi primita in cursul zilei de marti, 2 iulie, la Palatul Victoria de catre premierul Viorica Dancila.

Perle bacalaureat 2019. Un elev a mentionat-o pe Viorica Dancila in lucrarea de la proba scrisa

Bacalaureatul, ca in fiecare an, are si partea lui savuroasa: perlele, asa ca nici in 2019 nu au putut lipsi. Mai mult, elevii au venit cu paralele inedite de asa nu, dand-o exemplu pe Viorica Dancila. Perle bacalaureat 2019. Un elev a mentionat-o pe Viorica Dancila in lucrarea de la proba scrisa Un elev a .

VIORICA DANCILA: Presedintia romana a Consiliului UE - un succes

Presedintia Romaniei la Consiliul Uniunii Europene a fost un succes, aceasta derulandu-se intr-un context complex si dinamic, marcat de alegerile europene, dar si de evolutiile legate de Brexit, a declarat, astazi, premierul Viorica Dancila, conform unui comunicat al Guvernului.

Viorica Dancila, declaratii de ultima ora dupa intalnirea cu Maia Sandu: Romania va ramane cel mai sincer sustinator al eforturilor Republicii Moldova

UPDATEPrim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primita marti, la Palatul Victoria, de premierul Viorica Dancila. Noul lidel al social-democratilor, Viorica Dancila, a mai precizat ca Romani.

SURSE: Fiul premierului Viorica Dancila a devenit consilierul presedintelui Curtii de Conturi. Ce functie ar urma sa-i dea Mihai Busuioc

Fiul premierului Viorica Dancila, Victor Dancila, ar fi devenit consilierul presedintelui Curtii de Conturi, Mihai Busuioc, potrivit unor surse citate de G4 Media. Victor Dancila a fost angajat in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 29 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )