Libnet.ro
UNICEF

16:00

Klaus Iohannis si Viorica Dancila, la ambasada SUA

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis si Viorica Dancila, la ambasada SUA

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila se intalnesc pentru prima data dupa Congresul PSD, in care prim-ministrul a fost ales si presedinte de partid. Cei doi vor participa la receptia. continuă pe Antena3

Iohannis, discurs la Ambasada SUA: Puterea unui guvern nu sta intr-o singura persoana sau grup privilegiat

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit joi, in discursul rostit la Ambasada SUA, de Ziua Independentei, despre Declaratia de Independenta, care contine valorile de baza ale civilizatiei occidentale conform carora puterea acordata unui guvern nu apartine unei persoane sau unui grup privilegiat, dar si despre votul din 26 mai.

KLAUS IOHANNIS: Sustinem asistenta financiara a UE pentru Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la Cotroceni, dupa discutiile cu premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, ca, la initiativa sa, Romania a constituit un grup de experti pentru a acorda asistenta Chisinaului pentru consolidarea institutiilor si a anuntat ca Romania va sustine deblocarea asistentei financiare a Uniunii Europene pentru Republica Moldova.

Klaus Iohannis a lansat inca un atac la adresa PSD. Mesajul transmis la receptia oferita de Ambasada SUA

Klaus Iohannis, prezent la receptia oferita de Ambasada SUA, a lansat un atac deschis la PSD. Totul s-a petrecut de fata cu Vorica Dancila, proaspatul lider al formatiunii. Iohannis, atac deschis la PSD Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent astazi la receptia oferita de catre Ambasada Statelor Unite ale Americii, cu ocazia zilei nationale. Seful .

Maia Sandu, primita de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni: Premierul moldovean se va intalni si cu Viorica Dancila, si cu reprezentantii Parlamentului (FOTO)

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primita, marti dimineata, la Palatul Cotroceni, de presedintele Klaus Iohannis. Sefa executivului de la Chisinau se va mai intalni, la Bucuresti, cu premierul.

Viorica Dancila face un CEx pentru a ne intelege si noi mai bine

Presedintele PSD si premierul Romaniei, Viorica Dancila a convocat o sedinta informala a Comitetului Executiv National, la Vila Lac, astazi la ora 18:00. Liderii din teritoriu sunt asteptati mai mult pentru a socializa, pentru a ne intelege si.

Viorica Dancila nu exclude o candidatura la prezidentiale: Pana acum, presedintele partidului a fost cel care a candidat la prezidentiale. Pentru asta trebuie sa fii o locomotiva (VIDEO)

Viorica Dancila se incalzeste pentru Cotroceni. Sefa PSD nu exclude o candidatura la alegerile prezidentiale, desi public evita sa spuna clar acest lucru. Premierul Romaniei a scapat porumbelul in cadrul.

Premierul Republicii Moldova, primit de Klaus Iohannis la Cotroceni

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primita marti dimineata, la Palatul Cotroceni, de presedintele Klaus Iohannis. Sefa Guvernului de la Chisinau va avea convorbiri cu presedintele.

Viorica Dancila va sustine o declaratie de presa, dupa intalnirea cu premierul Republicii Moldova

Prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primita marti, la Palatul Victoria, de premierul Viorica Dancila. Acestea vor sustine o declaratie comuna incepand cu ora 11:00. Sefa.

ASTAZI, LA PALATUL COTROCENI: Premierul Republicii Moldova, primit de Klaus Iohannis

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, va fi primit de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, in aceasta dimineata, la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia Prezidentiala.

Managerii Ion Caramitru, Andrei Dimitriu, Bianca Ionescu, Calin Dan, invitati la Palatul Victoria de premierul Viorica Dancila

In urma unei solicitari scrise, trimisa zilele trecute Guvernului Romaniei, o delegatie de directori din institutii aflate in subordinea Ministerului Culturii va fi primita in cursul zilei de marti, 2 iulie, la Palatul Victoria de catre premierul Viorica Dancila.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )