Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila si Codruta Kovesi au ajuns la Ambasada SUA, cu ocazia Zilei Americii

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila si Codruta Kovesi au ajuns la Ambasada SUA, cu ocazia Zilei Americii

Presedintele Iohannis si premierul Dancila vor ajunge joi dupa-amiaza la Ambasada Statelor Unite ale Americii. Ambasadorul Hans Klemm primeste invitatii. Este posibil ca acesta sa fie ultimul eveniment la. continuă pe Antena3

Viorica Dancila a ajuns la Ambasada SUA, cu ocazia Zilei Americii

Presedintele Iohannis si premierul Dancila vor ajunge joi dupa-amiaza la Ambasada Statelor Unite ale Americii. Ambasadorul Hans Klemm primeste invitatii. Este posibil ca acesta sa fie ultimul eveniment la.

Ambasadorul SUA Hans Klemm, la receptia de 4 Iulie: Angajamentul romanilor fata de democratie, demonstrat clar la alegerile din mai, ne inspira Iohannis, Dancila, Hellvig, Kovesi si Lazar - prezenti la eveniment

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat joi seara, la receptia de 4 Iulie de la sediul Ambasadei, ca angajamentul romanilor fata de democratie, statul de drept si lupta impotriva coruptiei, demonstrat atat de clar la alegerile din luna mai, ii inspira pe americani. La randul sau, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca la referendumul pe justitie romanii au dat un vot covarsitor in sprijinul statului de drept. Premierul Viorica Dancila, directorul SRI Eduard Hellvig, precum si fostul procuror general Augustin Lazar si fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi au participat la receptia oferita de ambasada SUA cu ocazia aniversarii Zilei Independentei.

Klaus Iohannis si Viorica Dancila, la ambasada SUA

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila se intalnesc pentru prima data dupa Congresul PSD, in care prim-ministrul a fost ales si presedinte de partid. Cei doi vor participa la receptia.

Klaus Iohannis a lansat inca un atac la adresa PSD. Mesajul transmis la receptia oferita de Ambasada SUA

Klaus Iohannis, prezent la receptia oferita de Ambasada SUA, a lansat un atac deschis la PSD. Totul s-a petrecut de fata cu Vorica Dancila, proaspatul lider al formatiunii. Iohannis, atac deschis la PSD Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent astazi la receptia oferita de catre Ambasada Statelor Unite ale Americii, cu ocazia zilei nationale. Seful .

Laura Codruta Kovesi, inca un pas spre functia de procuror sef european. De la inceput am stiut!

Laura Codruta Kovesi a mai facut inca un pas spre functia de procuror sef european, este de parere eurodeputatul liberal Siegfried Muresan. intr-o postare pe contul personal de Facebook, fostul purtator de cuvant al Parlamentului european da de inteles ca Franta ar putea renunta la postul de sef al Parchetului Uniunii Europene. Laura Codruta Kovesi .

Sigfried Muresan (PNL): Sansele Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului European cresc

Adjudecarea de catre Franta a sefiei Bancii Centrale Europene creste sansele Laurei Codruta Kovesi de a ajunge procuror-sef european, considera europarlamentarul PNL Sigfried Muresan. De la inceputul.

Prima reactie din Romania dupa acordul celor 28. Muresan: Sansele Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului European cresc

Europarlamentarul Sigfried Muresan a scris, marti, pe Facebook, ca adjudecarea de catre Franta a sefiei Bancii Centrale Europene face ca sansele Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului European sa creasca.

VIORICA DANCILA: Presedintia romana a Consiliului UE - un succes

Presedintia Romaniei la Consiliul Uniunii Europene a fost un succes, aceasta derulandu-se intr-un context complex si dinamic, marcat de alegerile europene, dar si de evolutiile legate de Brexit, a declarat, astazi, premierul Viorica Dancila, conform unui comunicat al Guvernului.

Perle bacalaureat 2019. Un elev a mentionat-o pe Viorica Dancila in lucrarea de la proba scrisa

Bacalaureatul, ca in fiecare an, are si partea lui savuroasa: perlele, asa ca nici in 2019 nu au putut lipsi. Mai mult, elevii au venit cu paralele inedite de asa nu, dand-o exemplu pe Viorica Dancila. Perle bacalaureat 2019. Un elev a mentionat-o pe Viorica Dancila in lucrarea de la proba scrisa Un elev a .

Viorica Dancila, declaratii de ultima ora dupa intalnirea cu Maia Sandu: Romania va ramane cel mai sincer sustinator al eforturilor Republicii Moldova

UPDATEPrim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primita marti, la Palatul Victoria, de premierul Viorica Dancila. Noul lidel al social-democratilor, Viorica Dancila, a mai precizat ca Romani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )