Libnet.ro
UNICEF

14:45

Viorica Dancila, inaintea votului de investitura: Presedintele Iohannis si PNL insista sa instaleze o echipa improvizata la Palatul Victoria (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, inaintea votului de investitura: Presedintele Iohannis si PNL insista sa instaleze o echipa improvizata la Palatul Victoria (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si PNL insista sa instaleze o echipa improvizata la Palatul Victoria, a afirmat, luni, la inceputul sedintei de Guvern, premierul demis Viorica Dancila, care a precizat ca. continuă pe B1

VIDEO Dancila, inaintea votului din Parlament pentru Guvernul Orban: Asteptam cu incredere Iohannis si PNL insista sa instaleze la Palatul Victoria o echipa improvizata

Premierul demis Viorica Dancila a spus, la inceputul sedintei de astazi a Guvernului, ca asteapta cu incredere votul din Parlament la investirea Guvernului Orban. Ea a lansat un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a premierului desemnat, Ludovic Orban, spunand ca acestia insista sa instaleze la Palatul Victoria o echipa improvizata.

Viorica Dancila: Guvernul Orban propus de Iohannis porneste cu stanga

Viorica Dancila, premierul demis, a declarat, luni, intr-o sedinta de Guvern ca premierul propus, Ludovic Orban, sfideaza legile, subliniind ca acest Guvern propus de presedintele Klaus Iohannis.

Apocalipsa PSD, anuntata inaintea votului de investitura

Presedintele USR, Dan Barna, candidat la Presedintia Romaniei, a declarat duminica, la Cluj, ca pent.

Liderul PSD l-a indemnat pe Iohannis ca la prezidentiale sa voteze Viorica Dancila

Liderul PSD, Viorica Dancila, a spus despre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca este dictatorul de la Cotroceni, care isi doreste un nou mandat, si l-a indemnat ca la alegerile prezidentiale sa voteze Viorica Dancila.

Viorica Dancila insista, cerandu-i candidatului Klaus Iohannis sa o voteze

Liderul PSD, Viorica Dancila, a spus despre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca este dictator.

Dancila, mesaj catre dictatorul de la Cotroceni: Daca vrea binele acestei tari, sa mearga la vot si sa voteze Viorica Dancila

Liderul PSD, Viorica Dancila, a spus despre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca este dictatorul de la Cotroceni, care isi doreste un nou mandat, si l-a indemnat ca la alegerile prezidentiale sa voteze Viorica Dancila. Decat inalt ca bradul si lenes, mai bine buturuga mica care rastoarna carul mare, a afirmat ea.

VIORICA DANCILA: Sunt singurul contracandidat al lui Iohannis

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, premierul demis Viorica Dancila, a declarat duminica, la Focsani, ca pentru ea nu exista varianta sa nu intre in turul doi al alegerilor, adaugand ca este singurul contracandidat al lui Klaus Werner Iohannis, iar ceilalti candidati sunt soldati disciplinati ai acestuia pentru ca i-au ascultat ordinele atunci cand le-a spus sa voteze motiunea de cenzura.

Viorica Dancila, un nou apel catre Klaus Iohannis. Ce ii cere premierul demis presedintelui

Premierul demis Viorica Dancila a lansat un nou apel catre contracandidatul Klaus Iohannis sa accepte o dezbatere publica pe realizarile de pana acum si proiectele pe care le au ambii candidati, inainte de.

VIDEO Viorica Dancila: Este o zi neagra pentru democratie - ziua in care Iohannis a reusit sa-si impuna locotenentii la Palatul Victoria Avem un presedinte dictator si abuziv

Aceasta este o zi neagra pentru Romania, in care presedintele Iohannis a reusit sa isi impuna locotenentii la Palatul Victoria, a sustinut fostul premier PSD Viorica Dancila, care a facut o declaratie de presa la sediul de partid, dupa votul de investitura primit in Parlament de Guvernul PNL condus de Ludovic Orban.

Viorica Dancila: Klaus Iohannis fuge de o confruntare directa cu mine. Mai aveti 20 de zile la Cotroceni! (VIDEO)

Fostul premier Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, a lansat un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce guvernul Orban a primit votul de investitura in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )