Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila anunta un nou congres PSD. Care sunt numele care intra in cursa pentru prezidentiale

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila anunta un nou congres PSD. Care sunt numele care intra in cursa pentru prezidentiale

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a anuntat vineri ca pe lista candidatilor la alegerile prezidentiale de anul viitor sunt mai multe nume din partid, liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, dar si un candidat. continuă pe Antena3

Viorica Dancila nu sustine legea prin care copiii sunt obligati sa isi intretina parintii. Ce spune despre proiectul de lege

Viorica Dancila a declarat ca nici Guvernul Romaniei si nici PSD nu sunt sustin proiectul de lege care ii obliga pe copii sa isi intretina parintii. Initiativa legislativa a fost depusa la Senat de parlamentari PSD si ALDE. Printre acestia se numara si ministrul Economiei, Niculae Badalau. Viorica Dancila: Proiectul de lege nu este sustinut .

Viorica Dancila anunta MAREA EVALUARE: Vom vedea unde vom REMANIA si ce MINISTRI raman - Vor fi verificari si la FILIALELE din teritoriu (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat, vineri, ca ministerele si filialale PSD vor fi evaluate in urmatoarea perioada. in urma evaluarilor se va decidecu ce ministru merge mai departe. Astazi am dat.

Dancila anunta un nou congres al partidului, la sfarsitul lunii iulie

Liderul PSD, Viorica Dancila, a declarat, vineri, la Braila ca partidul va organuiza un nou congres, la sfarsitul lunii iulie - inceputul lunii august, in care va fi desemnat candidatul partidului la alegerile prezidentiale. Potentialele nume sunt Eugen Teodorovici, Mihai Fifor, Ecaterina Andronescu, Serban Nicolae, Calin Popescu Tariceanu sau un independent.

Dancila anunta un nou congres al partidului

Liderul PSD, Viorica Dancila, a declarat, vineri, la Braila ca partidul va organuiza un nou congres,.

Viorica Dancila va cere demisia liderilor PSD care nu vor indeplini obiectivele la alegerile prezidentiale

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat vineri seara, la Tulcea, ca va cere demisia tuturor presedintilor organizatiilor care nu-si vor indeplini obiectivele asumate la alegerile.

EXCLUSIV Actrita Irena Boclinca o imita din nou pe Viorica Dancila in studioul B1.RO: O ducem foarte bine, sunt tot mai multi pacienti in spitale, ceea ce inseamna ca oamenii se consulta (VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Irena Boclinca, cunoscuta drept sosia premierului Viorica Dancila, a acordat un interviu in exclusivitate pentru B1. ro. Cu acest prilej actrita, originara din Chisinau, a intrat din nou in.

Dancila va cere demisia liderilor PSD care nu-si vor atinge targetul la alegerile prezidentiale

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat ca va cere demisia tuturor sefilor de organizatii judetene care nu-si vor indeplini obiectivele asumate la prezidentiale, in cazul in care partidul va pierde.

Viorica Dancila: Nu exista o lista neagra in PSD. Codrin Stefanescu cred ca si-a gresit meseria (VIDEO)

Presedintele PSD, Viorica Dancila, il contrazice pe fostul secretar general al partidului, Codirn Stefanescu. Sefa PSD sustine ca nu exista nicio lista neagra in partid, asa cum anuntase joi.

Viorica Dancila se intalneste azi cu liderii PSD din Braila, Galati si Tulcea. Premierul a dezvaluit lista cu candidatii masurati in sondaje pentru prezidentiale

Presedintele PSD, Viorica Dancila, se intalneste azi cu Comitetul Executiv Judetean din Braila, Galati si Tulcea, in trei intalniri separate. Alaturi de premier participa presedintele executiv al PSD Eugen Teodorovici si secretarul general al PSD Mihai Fifor.

Digi24: Crucea de piatra de la Valea Uzului, considerata legionara de UDMR. Viorica Dancila, amenintata cu plangere la Ellie Wiesel

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat pentru Digi24. ro ca i-a cerut, marti, premierului Viorica Dancila, in cadrul intrevederii pe care au avut-o la Guvern, retragerea de catre ministrul Culturii a avizului dat pentru valoarea artistica a crucii de piatra instalata in cimitirul Valea Uzului. Crucea este acuzata a fi legionara.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )