Libnet.ro
UNICEF

11:30

Viorica Dancila anunta MAREA EVALUARE: Vom vedea unde vom REMANIA si ce MINISTRI raman - Vor fi verificari si la FILIALELE din teritoriu (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila anunta MAREA EVALUARE: Vom vedea unde vom REMANIA si ce MINISTRI raman - Vor fi verificari si la FILIALELE din teritoriu (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat, vineri, ca ministerele si filialale PSD vor fi evaluate in urmatoarea perioada. in urma evaluarilor se va decidecu ce ministru merge mai departe. Astazi am dat. continuă pe B1

Viorica Dancila anunta un nou congres PSD. Care sunt numele care intra in cursa pentru prezidentiale

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a anuntat vineri ca pe lista candidatilor la alegerile prezidentiale de anul viitor sunt mai multe nume din partid, liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, dar si un candidat.

Viorica Dancila si Klaus Iohannis, uniti pentru un proiect foarte important. Ne vom lupta pana in ultima clipa!

Viorica Dancila si Klaus Iohannis isi unesc fortele in cadrul unui nou proiect. Ne vom lupta pana in ultima clipa pentru a obtine un portofoliu important la Bruxelles. Viorica Dancila si Klaus Iohannis, uniti pentru un proiect Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat, in cursul zilei de ieri, ca a purtat o discute cu presedintele Klaus .

Viorica Dancila, dupa discutiile cu Maia Sandu: Vom organiza o sedinta comuna a guvernelor Romaniei si Republicii Moldova

Premierul Viorica Dancila a anuntat, marti, in cadrul conferintei de presa comuna cu prim-ministrul moldovean, Maia Sandu, ca va avea loc o sedinta comuna a Guvernelor Romaniei si Republicii Moldova.

Surse: Ce ministri vor fi remaniati de Viorica Dancila. Tariceanu nu vrea sa-l schimbe pe Melescanu

Premierul Viorica Dancila a inceput evaluarea ministrilor, iar peste doua saptamani va anunta ce schimbari opereaza in Guvern. Pe lista neagra se afla Carmen Dan Interne), Razvan Cuc Transporturi) si Petre Daea Agricultura), toti trei fiind apropiati de Liviu Dragnea. Dancila ar vrea sa-l schimbe si pe ministrul de Externe Teodor Melescanu, insa liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, se opune, sustin surse politice pentru Adevarul.

Dancila anunta un nou congres al partidului

Liderul PSD, Viorica Dancila, a declarat, vineri, la Braila ca partidul va organuiza un nou congres,.

Dancila anunta un nou congres al partidului, la sfarsitul lunii iulie

Liderul PSD, Viorica Dancila, a declarat, vineri, la Braila ca partidul va organuiza un nou congres, la sfarsitul lunii iulie - inceputul lunii august, in care va fi desemnat candidatul partidului la alegerile prezidentiale. Potentialele nume sunt Eugen Teodorovici, Mihai Fifor, Ecaterina Andronescu, Serban Nicolae, Calin Popescu Tariceanu sau un independent.

Dancila anunta organizarea unei sedinte comune a guvernelor Romaniei si Republicii Moldova

Premierul Viorica Dancila a anuntat, marti, la Palatul Victoria, dupa discutiile cu Maia Sandu, orga.

VIORICA DANCILA: Este exclus sa plec comisar european

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a exclus, vineri, o candidatura a sa pentru un post de comisar european, precizand ca a purtat discutii cu presedintele Klaus Iohannis pe tema propunerii Romaniei la Comisia Europeana si i-a cerut acestuia sa aiba o abordare comuna in privinta portofoliului pe care tara noastra il va obtine in urma negocierilor care se vor purta la Bruxelles.

Viorica Dancila nu sustine legea prin care copiii sunt obligati sa isi intretina parintii. Ce spune despre proiectul de lege

Viorica Dancila a declarat ca nici Guvernul Romaniei si nici PSD nu sunt sustin proiectul de lege care ii obliga pe copii sa isi intretina parintii. Initiativa legislativa a fost depusa la Senat de parlamentari PSD si ALDE. Printre acestia se numara si ministrul Economiei, Niculae Badalau. Viorica Dancila: Proiectul de lege nu este sustinut .

VIORICA DANCILA: Presedintia romana a Consiliului UE - un succes

Presedintia Romaniei la Consiliul Uniunii Europene a fost un succes, aceasta derulandu-se intr-un context complex si dinamic, marcat de alegerile europene, dar si de evolutiile legate de Brexit, a declarat, astazi, premierul Viorica Dancila, conform unui comunicat al Guvernului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )