Libnet.ro
UNICEF

06:00

Viorica Dancila anunta ca renunta la mitingurile electorale: Voi merge in piata, la ziua recoltei, unde sunt oameni, eu iubesc oamenii si emptizez (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila anunta ca renunta la mitingurile electorale: Voi merge in piata, la ziua recoltei, unde sunt oameni, eu iubesc oamenii si emptizez (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca in timpul campanieie electorale nu va participa la celebrele mitinguri organizate cu care au obisnuit. continuă pe B1

VIORICA DANCILA: Avem in fata 3 competitii electorale; sa stam uniti, pentru ca PSD sa fie din nou invingator

Premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, le-a transmis social-democratilor la evenimentul de lansare a candidaturii sale la Presedintie sa fie uniti si sa lupte umar la umar in cele trei batalii electorale - prezidentiale, parlamentare si locale - pentru ca PSD sa fie din nou invingator.

Viorica Dancila face anuntul: Conditia pentru ca PSD sa voteze un nou Guvern

Viorica Dancila anunta ca PSD va vota investirea unui nou Guvern, format din partidele care au votat motiunea de cenzura, cu conditia sa nu existe nicio taiere de pensii sau de salarii. Daca liberalii.

Viorica Dancila, 10 principii daca va castiga prezidentialele: Voi deschide Palatul Cotroceni si il voi conecta cu tara Trebuie sa dovedesc in fata lui Dumnezeu ca onorez si apar niste valori

Viorica Dancila, prezidentiabilul PSD la alegerile din noiembrie, isi prezinta pe Facebook cele 10 principii care stau la baza proiectului sau, intitulat Romania la puterea 10. Premierul demis sustine ca presedintele tarii trebuie sa fie, inainte de toate, o suma a unor valori: incredere, viziune, stabilitate si respect, iar unul dintre punctele din programul sau este deschiderea Palatului Cotroceni si conectarea cu tara. De altfel, Dancila spunea sambata, cand si-a relansat candidatura la prezidentiale, ca daca ar ajunge la Cotroceni ar transforma Administratia prezidentiala intr-o camera de garda mereu deschisa, cu profesionisti care vor lucra din toata inima pentru romani.

Viorica Dancila ii declara razboi lui Klaus Iohannis. Voi apara Romania cu orice pret

Viorica Dancila si-a facut intrarea in lupta pentru Cotroceni si i-a declarat razboi lui Klaus Iohannis. Desigur, discursul sau nu putea sa omita niste acuzatii si jigniri la adresa actualului presedinte al Romaniei. Ce declaratii a facut fostul premier al tarii? Viorica Dancila i-a declarat razboi lui Iohannis Presedintele Partidului Social Democrat a decis sa .

Viorica Dancila: Voi lupta pentru a arata tuturor celor ce astazi nu mai cred in institutia Presedintelui din cauza abuzurilor lui Klaus Iohannis

Viorica Dancila, candidatul din partea PSD la alegerile prezidentiale, le-a promis romanilor un viitor mai bun, in care oamenii sunt mai uniti, in care exista speranta si incredere. Dancila a mai spus ca.

Viorica Dancila a intrat oficial in cursa pentru Cotroceni: Voi lupta pentru a scapa tara de cel mai toxic presedinte pe care l-a avut vreodata - LIVE, TEXT si VIDEO

UPDATE Presedintele PSD si candidatul social-democratilor in cursa pentru Cotroceni, Viorica Dancila, a precizat inca de la inceputul discursului de la Romexpo,ca ar fi avut alt discurs astazi, daca.

Viorica Dancila spune ca are o brosa speciala pentru campania electorala: inima romaneasca

Viorica Dancila a venit sambata la lansarea candidaturii sale la alegerile prezidentiale cu o noua brosa despre care spune ca este speciala, pentru ca este inima romaneasca, si ca o va purta pe intreaga perioada a campaniei electorale.

VIDEO Viorica Dancila si-a lansat candidatura la Cotroceni: Aceste forte cu care luptam acum vor distrugerea PSD Firea: Nu fiti tristi, ce nu te doboara, te intareste Ciolacu: Cei care au tradat vor primi rasplata mai repede decat se asteapta

In prima zi a campaniei electorale pentru prezidentiale, Viorica Dancila si-a lansat candidatura pentru Cotroceni, la Romexpo, in prezenta catorva mii de pesedisti carora le-a vorbit despre fortele care vor distrugerea PSD si pentru care motiunea de cenzura a fost doar primul pas dintr-un plan elaborat si meschin. L-a atacat din nou pe Klaus Iohannis, cel mai toxic presedinte, care i-a sacrificat pe romani din ambitia de a obtine un nou mandat, si a invocat zece masuri pe care le-ar lua daca ar ajunge la Cotroceni, una dintre ele fiind transformarea Administratiei prezidentiale intr-o camera de garda mereu deschisa, cu profesionisti care vor lucra din toata inima pentru romani.

Viorica Dancila isi anunta obiectivele pe care vrea sa le realizeze, daca va castiga alegerile prezidentiale

Viorica Dancila si-a prezentat cele 10 obiective pe care vrea sa le indeplineasca,daca va ajunge la Cotroceni. Premierul isi asuma un set de 10 principii care tin de politica interna si.

VIDEO Dancila anunta ca PSD nu va participa la votul de investitura a Guvernului Orban

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a anuntat, marti, ca social-democratii nu vor participa la votul de investitura a noului Guvern, lasand pe seama opozitiei asigurarea cvorumului de prezenta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2282 seconds )