Libnet.ro
UNICEF

18:30

Viorica Dancila: Voi lupta pentru a arata tuturor celor ce astazi nu mai cred in institutia Presedintelui din cauza abuzurilor lui Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: Voi lupta pentru a arata tuturor celor ce astazi nu mai cred in institutia Presedintelui din cauza abuzurilor lui Klaus Iohannis

Viorica Dancila, candidatul din partea PSD la alegerile prezidentiale, le-a promis romanilor un viitor mai bun, in care oamenii sunt mai uniti, in care exista speranta si incredere. Dancila a mai spus ca. continuă pe Antena3

Viorica Dancila a intrat oficial in cursa pentru Cotroceni: Voi lupta pentru a scapa tara de cel mai toxic presedinte pe care l-a avut vreodata - LIVE, TEXT si VIDEO

UPDATE Presedintele PSD si candidatul social-democratilor in cursa pentru Cotroceni, Viorica Dancila, a precizat inca de la inceputul discursului de la Romexpo,ca ar fi avut alt discurs astazi, daca.

Dancila, atac la Iohannis in prima zi de campanie: Voi lupta pentru a scapa Romania de cel mai toxic presedinte pe care l-a avut vreodata

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, sambata, la lansarea candidaturii sale la alegerile prezidentiale, ca fortele cu care se lupta PSD vor sa distruga acest partid, ca opozitia care a depus motiunea de cenzura este o gasca de apatori, si ca, atunci cand va ajunge presedinte, administratia prezidentiala va functiona 24 de ore din 24, 7 zile din 7, a adaugat presedintele social-democrat.

De la Guvern, Viorica Dancila se intoarce la PALAT: Cum arata casa in care locuieste sefa PSD (FOTO)

Proaspat demisa prin motiune de cenzura, Viorica Dancila se intoarce la palat. Imagini din casa sefei PSD au fost facute publice in perioada sarbatorilor de iarna de anul trecut, cu ocazia unui inte.

Viorica Dancila ii declara razboi lui Klaus Iohannis. Voi apara Romania cu orice pret

Viorica Dancila si-a facut intrarea in lupta pentru Cotroceni si i-a declarat razboi lui Klaus Iohannis. Desigur, discursul sau nu putea sa omita niste acuzatii si jigniri la adresa actualului presedinte al Romaniei. Ce declaratii a facut fostul premier al tarii? Viorica Dancila i-a declarat razboi lui Iohannis Presedintele Partidului Social Democrat a decis sa .

Motiune de cenzura |Viorica Dancila ii raspunde lui Victor Ponta: O sa am puterea sa fiu mai barbat ca dumneavoastra, NU voi demisiona pe Facebook (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a raspuns, joi, in Parlament, atacului venit din partea liderului Pro Romania, Victor Ponta, care a acuzat-o de parsivitate. in replica, sefa PSD a declarat ca e mai barbat.

Viorica Dancila, inainte de CEx: Nu voi demisiona de la sefia PSD Congresul pentru alegerea noii conduceri a partidului se va tine dupa alegerile prezidentiale (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a venit, vineri seara, la sedinta Comitetului Executiv CEx) al partidului, fiind insotita de Paul Stanescu, Marcel Ciolacu si Marian Oprisan. Cu aceasta ocazie, Dancila a.

Cine o va inlocui pe Viorica Dancila. Variantele cu numele celor care ar putea fi numiti pentru functia de prim-ministru

Motiunea de cenzura a fost adoptata in Parlament, joi, cu 238 de voturi pentru si 4 voturi impotriva. Viorica Dancila si-a pierdut postul de premier al Romaniei, iar in perioada urmatoare partidele politice se vor consulta in vederea propunerii unui nou prim-ministru. Ludovic Orban a anuntat ca ar putea fi chiar el una dintre propuneri, .

Viorica Dancila, la motiunea de cenzura: O lupta oarba pornita de cel mai iresponsabil presedinte pe care Romania l-a cunoscut vreodata

Premierul Viorica Dancila a atacat virulent opozitia si pe seful statului, in plenul Parlamentului, la dezbaterea motiunii de cenzura. Ea a sustinut ca opozitia duce o lupta oarba pornita de cel mai iresponsabil presedinte pe care l-a avut Romania si este o alianta de conjunctura si o adunatura de interese si oportunism care vrea sa dea jos Guvernul.

Cum a aparut Viorica Dancila la Forumul Agricultorilor. Tinuta ei a atras toate privirile

Viorica Dancila a participat la Forumul Agricultor, unde a vorbit, din nou, despre realizarile Guvernului PSD, precizand ca ultimii ani au fost deosebit de buni pentru agricultura din Romania. Premierul a venit la eveniment intr-o tinuta care a atras toate privirile celor prezenti. Dancila a purtat o fusta si un sacou de culoarea partidului pe .

Viorica Dancila, in plenul Parlamentului: Ma uit in sala si vad aceiasi oameni politici amatori si iresponsabili. Ati venit cu temele nefacute

Premierul Viorica Dancila le-a transmis un mesaj dur parlamentarilor din Opozitie, joi, la citirea motiunii de cenzura, aratand ca acestia poarta o lupta oarba pornita de presedintele Klaus.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )