Libnet.ro
UNICEF

17:45

Viorica Dancila a anuntat ca pe 10 noiembrie va fi ziua alegerilor pentru noul presedinte al Romaniei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Viorica Dancila a anuntat ca pe 10 noiembrie va fi ziua alegerilor pentru noul presedinte al Romaniei

Guvernul va adopta, in sedinta de marti, o hotarare prin care va stabili data de 10 noiembrie pentru alegerile prezidentiale, a anuntat premierul Viorica Dancila. continuă pe Wall-Street Ro

Alegerile prezidentiale vor avea loc pe 10 noiembrie

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, ca Executivul va da, marti, o Hotarare de Guvern pentru.

Remanierea bate la usa Guvernului. Cine sunt ministrii evaluati de Viorica Dancila

Premierul Viorica Dancila a anuntatvineri ca incepand de luni va efectua o analiza a cabinetului de ministri. in functie de aceasta evaluare va decide pe cine remanieaza. Premierul a precizat ca.

Primul tur al alegerilor prezidentiale, organizat pe 10 noiembrie

Primul tur al alegerilor prezidentiale va avea loc pe 10 noiembrie. Executivul va adopta marti o Hotarare de Guvern in acest sens, dupa cum a anuntat premierul Viorica Dancila la inceputul.

GUVERNUL A HOTARAT: Alegerile prezidentiale vor avea loc in 10 noiembrie

Guvernul va adopta, in sedinta de astazi, o hotarare prin care va stabili data de 10 noiembrie pentru alegerile prezidentiale, a anuntat premierul Viorica Dancila.

Viorica Dancila, mesaj catre copiii din diaspora, care ar urma sa le plateasca pensie parintilor: Tara va asteapta acasa

Premierul Viorica Dancila a avut un mesaj pentru tinerii care au ales sa plece in strainatate. Sefa Guvernului le-a spus ca-i asteapta acasa, declaratie facuta in timp ce se afla la Sulina. Premierul Viorica Dancila a mers, sambata, la Sulina, la lansarea programului guvernamental de tabere ARC. in cadrul evenimentului, a avut si un mesaj .

Viorica Dancila a cerut demiterea sefului de la Compania pentru Drumuri: Conducerea CNAIR a blocat, in mod nejustificat, evolutia unor proiecte

Premierul Viorica Dancila a spus, la inceputul sedintei de Guvern de marti, ca a cerut demiterea sefului Companiei Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR), Narcis Neaga. Dancila sustine ca au fost blocate proiecte in mod nejustificat.

Guvernul a stabilit data alegerilor prezidentiale: 10 noiembrie, primul tur

Primul tur al alegerilor prezidentiale va avea loc pe 10 noiembrie, potrivit unei hotarari de Guvern care va fi adoptata in sedinta de marti.

VIORICA DANCILA: Conducerea CNAIR a blocat evolutia unor proiecte

Conducerea Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a blocat in mod nejustificat evolutia unor proiecte, a declarat prim-ministrul Viorica Dancila, care a amintit ca a cerut demiterea din functie a sefului CNAIR, Narcis Neaga.

Premierul Viorica Dancila a cerut demisia lui Narcis Neaga, directorul general interimar al CNAIR

Premierul Viorica Dancila a solicitat revocarea directorului general interimar al CNAIR, Narcis Neaga, in urma unei analize a nou infiintatului Departament pentru dezvoltarea, promovarea si monitorizarea proiectelor de investitii in infrastructura.

Viorica Dancila a solicitat revocarea directorului general interimar al CNAIR

Prim-ministrul Viorica Dancila a cerut Departamentului pentru dezvoltarea, promovarea si monitorizarea proiectelor de investitii in infrastructura o analiza referitoare la stadiul mai multor proiecte de investitii in infrastructura de transport.

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )