Libnet.ro
UNICEF

07:45

Viorica Dancila, atacuri in rafala la Florin Citu

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, atacuri in rafala la Florin Citu

Fostul premier si lider PSD Viorica Dancila cere ca ministrul de Finante, Florin Citu, sa mearga in Parlament, pentru a da explicatii cu privire la imprumuturile pe care le-a contractat, adaugand ca, in momentul de fata, de la Guvernul Orban se vede cum s-a imprumutat 40 de miliarde, desi pensiile nu vor fi majorate, iar alocatiile nu vor fi dublate. continuă pe Antena3

Viorica Dancila: Actualul premier a dezinformat in permanenta si au fost luate foarte multe masuri impotriva romanilor

Fostul premier al Romaniei Viorica Dancila a afirmat ca este dezamagita de Guvernul PNL si de masurile pe care le-a luat impotriva romanilor. Dancila l-a criticat pe Ludovic Orban, acuzandu-l ca a dezinformat in permanenta.

Dancila: Nu am de ce sa imi asum 10 august Cine a incercat sa lege 10 august de Viorica Dancila s-a lovit de un zid

Fostul premier Viorica Dancila spune ca nu are de ce sa isi asume ce s-a intamplat in 10 august 2018 si ca asteapta ca justitia sa spuna cine este vinovat. Cine a incercat sa lege 10 august de Viorica Dancila s-a lovit de un zid, sustine Dancila.

Viorica Dancila, nemultumita de sentinta in cazul jandarmeritei de la protestul din 10 august: Nu mi se pare un lucru corect

Fostul premier Viorica Dancila s-a declarat nemultumita de sentinta pronuntata in cazul jandarmeritiei care a fost batuta la mitingul din 10 august 2018, afirmand ca nu i se pare corect ca agresorii sa fie condamnati la pedepse cu suspendare.

Viorica Dancila, despre alegerile anticipate: Eu cred ca toate aceste lucruri sunt pentru obtinerea puterii absolute

Fostul premier Viorica Dancila a explicat ca alegerile anticipate au loc atunci cand in Parlament exista o criza, ori acest lucru nu se intampla in aceste momente, astfel ca nu se justifica organizarea de alegeri anticipate. Dancila a mai precizat ca PSD nu ii e frica de anticipate.

Viorica Dancila, convinsa ca PNL nu va majora pensiile cu 40% in septembrie: Acesta este motivul pentru care vor anticipate

Fostul premier Viorica Dancila a precizat ca Guvernul Orban nu va majora pensiile cu 40% in septembrie. Au spus ca vor majora conform legii, nu au spus niciodata de 1. 775 de lei punctul de pensie, a spus Dancila, adaugand ca legea se poate modifica sau poate sa fie prorogata.

Viorica Dancila, dezamagita de Guvernul Orban: Au desfiintat o serie de programe cu impact foarte bun asupra oamenilor

Fostul premier Viorica Dancila sustine ca este dezamagita de actualul Guvern. Ea a explicat ca PNL este mai preocupat de partea politica si mai putin de nevoile oamenilor. Dancila a precizat ca, spre exemplu, organizarea unui tur de alegeri ar costa 250 de milioane de lei, iar crestere pensiei mime cu 10% ar costa 280 de milioane de lei.

Cati bani castiga lunar ministrul de Finante Florin Citu. Un senator are un salariu mai mare

Pe 4 noiembrie 2019 a preluat mandatul de ministru in cadrul Ministerului Finantelor Publice si s-a remarcat prin conflictul deschis cu fostul ministru de la Finante, Eugen Teodorovici. Cati bani castiga lunar? Cati bani castiga lunar ministrul de Finante Florin Citu? Florin Citu a devenit finantistul liberalilor si s-a inscris in partid o data cu .

Florin Citu are in vizor Primaria Capitalei: va trimite inspectia economico-financiara pentru a vedea cum se cheltuiesc banii publici

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a anuntat ca va trimite o inspectie economico-financiara la Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea. in ultimii zece ani, nimeni n-a mai calcat pe acolo sa vada cum sunt cheltuiti banii romanilor, a declarat Citu, la Digi24.

MINISTRUL FINANTELOR, FLORIN CITU: Vom avea probleme cu investitorii straini daca Parlamentul va interveni direct in administrarea datoriei publice

Tara noastra va avea probleme cu investitorii straini daca va fi aprobat proiectul care prevede ca Parlamentul sa intervina direct in modul de adminis-trare a datoriei publice, considera ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

Florin Citu vrea comunicari securizate cu angajatii

Oamenilor le e frica atunci cand se greseste si incearca sa acopere greseala, fara a incerca sa vina cu solutii, iar pe acest considerent vreau sa fac un mod securizat de a vorbi cu angajatii Ministerului Finantelor si ai Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, care sa comunice solutii, a declarat, luni seara, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, la Digi 24.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )