Libnet.ro
UNICEF

23:30

Viorica Dancila atrage atentia dupa ce PNL a publicat programul de guvernare: Se intampla lucrul de care ne-am temut

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila atrage atentia dupa ce PNL a publicat programul de guvernare: Se intampla lucrul de care ne-am temut

Viorica Dancila a criticat programul de guvernare al PNL. Premierul demis sustineca se intampla exact lucrurile de care PSD s-a temut cand a fost indepartat de la guvernare. Am citit programul de. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, speriata ca PNL vrea sa inghete pensiile si sa taie salariile bugetarile, aceleasi salarii marite de PSD-ALDE din pix

Programul de guvernare al PNL nu prevede cresterea punctului de pensie de la 1 septembrie, ceea ce inseamna ca se intentioneaza inghetarea pensiilor, a precizat Viorica Dancila, citata de.

Ludovic Orban: Vasilica Viorica Dancila se tine de glume

Vasilica Viorica Dancila se tine de glume - asa a reactionat presedintele PNL, Ludovic Orban, dupa ce Viorica Dancila, premierul demis, a vorbit despre ipoteza suspendarii din functie a presedintelui Klaus Io.

Orban, dupa ce Viorica Dancila a vorbit despre suspendarea lui Iohannis: Se tine de glume

Presedintele PNL, Ludovic Orban, catalogheaza drept hilara ipoteza suspendarii din functie a presedintelui Klaus Iohannis si spune ca premierul demis, Viorica Dancila, se tine de glume cand vorbeste despre acest subiect.

Viorica Dancila: Europarlamentarii PNL nu sustin infiintarea unei fabrici Volkswagen in Romania. Scrisoare bomba impotriva tarii noastre

Viorica Dancila a declarat, luni,ca europarlamentarii PNL, care fac parte din grupul PPE, sustin Bulgaria pentru fabrica Volkswagen, nu Romania. intr-un interviu acordat DC News, Dancila a afirmat.

Gafele continua: Viorica Dancila l-a confundat pe Ludovic Orban cu Viktor Orban, premierul Ungariei VIDEO

Premierul demis Viorica Dancila a comis o noua gafa joi, la Maramures, unde l-a confundat pe presedintele PNL Ludovic Orban cu premierul Ungariei Viktor Orban.

VIORICA DANCILA: Nu avem nevoie de un presedinte care nu lucreaza in weekend

Candidatul Partidului Social Democrat la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, spune ca Romania nu are nevoie de un presedinte sau de un partid care nu lucreaza sambata si duminica si care nu lucreaza dupa ora 18 pentru ca are somnul de frumusete. Dancila a mai afirmat ca este nevoie de un presedinte care sa nu dea dovada de aroganta.

Viorica Dancila, dupa discutia cu reprezentantii RADET: Nu mi se par justificate atacurile, mai ales la adresa Gabrielei Firea

Prim-ministrul demis Viorica Dancila - care a participat luni la o intalnire cu primarul general, Gabriela Firea, si cu reprezentanti ai RADET - a declarat ca nu i se par justificate atacurile la adresa regiei.

Rares Bogdan, atac virulent la Viorica Dancila dupa ce aceasta a spus ca luam in calcul suspendarea presedintelui

Rares Bogdan a avut o reactie acida dupa ce a vazut declaratiile pe care premierul demis Viorica Dancila le-a facut duminica seara, la un post TV. O sa discut cu colegii mei. Luam in calcul suspendarea.

Viorica Dancila, intrebata daca are vreo operatie estetica: Doamne fereste! Nimic. Absolut nimic

Viorica Dancila a fost intrebata daca si-a facut operatii estetice. Dupa lansarea candidaturii dumneavoastra, multa lume spunea ca v-ati facut implant. Aveti vreo operatie estetica?, a.

Viorica Dancila, ironii la adresa lui Iohannis: Sunt convinsa ca urmareste acum cu ingrijorare criza in care a aruncat Romania

Dupa ce a picat Guvernul pe care il conducea si a fost data jos din functia de premier, Viorica Dancila lanseaza o serie de ironii la adresapresedinteluiKlaus Iohannis. Sunt convinsa ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )