Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila: CCR nu ne obliga sa mergem in Parlament, dar mergem oricum. Nominalizarile pentru portofoliile ALDE raman aceleasi Guvernul Romaniei nu sustine candidatura lui Kovesi la sefia Parchetului European (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila: CCR nu ne obliga sa mergem in Parlament, dar mergem oricum. Nominalizarile pentru portofoliile ALDE raman aceleasi Guvernul Romaniei nu sustine candidatura lui Kovesi la sefia Parchetului European (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila sustine ca decizia luata de CCR miercuri nu obliga Guvernul sa se prezinte in Parlament, dar a precizat ca va merge oricum in fata legiuitorilor, in termenul prevazut de legea. continuă pe B1

Premierul Dancila: Vom merge in Parlament pentru remaniere

Guvernul va merge in Parlament pentru remaniere, a declarat miercuri seara premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD. Am vazut ca a aparut in spatiul public faptul ca CCR ne obliga sa mergem in.

Premierul Viorica Dancila, dupa decizia CCR: Klaus Iohannis a incalcat legea fundamentala. Nu cred ca presedintele trebuie sa-mi spuna cand sa merg in Parlament

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri seara la Sinteza Zilei dupa decizia CCR care prevede numirea ministrilor interimari ca presedintele Klaus Iohannis a incalcat legea fundamentala si a tinut.

Viorica Dancila, dupa decizia CCR: Vom merge in Parlament cu o noua propunere de guvern pentru care vom cere un vot de incredere

Viorica Dancila reactioneaza, miercuri, dupa ce Curtea Constitutionala a admis sesizarea Guvernului, care a reclamat un conflict juridic de natura constitutionala dupa refuzul sefului statului de a numi.

Viorica Dancila: Un gest de onoare ar fi ca presedintele Iohannis sa isi dea demisia

Premierul Viorica Dancila i-a sugerat presedintelui Klaus Iohannis sa demisioneze in semn de onoare, dupa decizia CCR, prin care se constata ca a generat un conflict juridic de natura constitutionala prin.

Calin Popescu-Tariceanu: Viorica Dancila incearca sa evite venirea in Parlament si cumpara pe unii la bucata. Melescanu si-a primit argintii, a impuscat postul de presedinte al Senatului

Calin Popescu Tariceanu a acuzat luni seara PSD ca incearca traga de timp si sa cumpere parlamentari la bucata, acesta fiind motivul care ar explica teama premierului Dancila de a veni in.

Premierul Viorica Dancila, la Sinteza Zilei: Nu cred ca trebuie presedintele sa imi spuna cand sa merg in Parlament

Premierul Viorica Dancila a declarat la Sinteza Zilei ca nu evita Parlamentul si asteapta momentul potrivit constitutional pentru a face acest lucru. Nu as vrea sa privim acest conflict asa cum.

Victor Ponta o ameninta pe Viorica Dancila cu motiunea de cenzura: Asteptam pana miercuri

Victor Ponta ii cere premierului Viorica Dancila sa vina pana miercuri in Parlament cu o propunere de Guvern restructurat. in caz contrar, Pro Romania va vota motiune de cenzura propusa de liberali,.

Cum s-a imbracat Viorica Dancila la sedinta de Guvern. Vestimentatia premierului a atras toate privirile

Lupul isi schimba parul, dar naravul ba. Cum s-a imbracat Viorica Dancila la sedinta de Guvern de marti? Vestimentatia premierului a atras toate privirile. Cum s-a imbracat Viorica Dancila la sedinta de Guvern Marti, 17 septembrie, a fost sedinta de Guvern. Pe langa discurs, Viorica Dancila a fost nevoita sa isi pregateasca si tinuta. De .

VIORICA DANCILA: Prin implicare, curaj si determinare veniturile tuturor romanilor au crescut

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, ca masurile luate de guvern au dus la cresterea veniturilor tuturor romanilor, iar seniorii Romaniei au in prezent pensii care au crescut in medie cu 55% fata de decembrie 2016.

Viorica Dancila confirma vizita in SUA: Va avea si o componenta economica puternica

Premierul Viorica Dancila a confirmat marti, la inceputul sedintei de Guvern, ca duminica va incepe o vizita in Statele Unite. Dancila spune ca aceasta vizita de lucru va avea si o componenta economica puternica si va fi un bun prilej sa prezentam investitorilor americani oportunitatile de afaceri din Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )