Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila: Comunitatea roma are un rol important in istoria poporului roman

România Liberă România Liberă,
Viorica Dancila: Comunitatea roma are un rol important in istoria poporului roman

Comunitatea roma are un rol important in istoria poporului roman, a transmis printr-un mesaj premier. continuă pe România Liberă

VIORICA DANCILA are INTERZIS la functiile de conducere din PSD: Nu va candida! Are deja foarte multe de facut

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat miercuri, la finalul Biroului permanent national al PSD, ca premierul Viorica Dancila are deja foarte multe de facut si nu va candida pentru functia de presedinte executiv.

Be EU. Viorica Dancila, intalniri cruciale la Bruxelles

Viorica Dancila are si azi o agenda incarcata la Bruxelles, caci are multe intalniri importante. Se intalneste cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, cu presedintele Parlamentului European,.

Viorica Dancila, vizita oficiala la Bruxelles

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, se afla intr-o vizita oficiala la Bruxelles. Viorica Dancila are programate mai multe intalniri importante si se va vedea inclusiv cu Donald Tusk, presedintele.

Cat de bogata e Viorica Dancila. Averea premierului a crescut de la an la an

Averea noului premier PSD, Viorica Dancila, a crescut de la ultima declaratie oficiala cu peste 12 mii de euro. Potrivit ultimului document postat pe site-ul Guvernului saptamana trecuta, primul ministru are in conturi o suma cumulata de peste 120 de mii de euro si este proprietara mai multor terenuri in Predeal, Dolj si Teleorman. Viorica Dancila a avut, in 2017, in calitate de europarlamentar, un venit anual de aproximativ 80. 000 euro.

Viorica Dancila a avut o intrevedere cu comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu

ACTUALIZARE 20:18 Sunt foarte ingrijorata de evolutia proiectelor privind spitalele regionale care au fost aprobate in luna iulie 2015, a declarat Corina Cretu dupa intalnirea de astazi cu Viorica Dancila. ----------- Prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila, a avut astazi o intrevedere cu comisarul european pentru Politica regionala, Corina Cretu, in cadrul vizitei la Bruxelles.

Viorica Dancila, discutie cu ambasadorul Germaniei despre colaborare si dezvoltarea cercetarii

Premierul Viorica Dancila l-a primit joi, la Palatul Victoria, pe Cord Meier-Klodt, ambasadorul Repu.

Viorica Dancila a anuntat ordonanta de urgenta privind rezolvarea problemelor cu concediile medicale (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat in debutul sedintei de guvern de joi ca executivul va adopta o ordonanta de urgenta care sa rezolve problemele privind concediile medicale, inclusiv cele.

Anuntul facut de premierul Viorica Dancila in urma cu putin timp

Proiectul descentralizarii nu trebuie abandonat, acesta fiind unul dintre mesajele transmise de premierul Viorica Dancila in cadrul reuniunii Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania, care a avut loc.

Viorica Dancila, despre o posibila candidatura la o functie in partid: Asta presupune o munca in plus

Premierul Viorica Dancila, presedinte al organizatiei de femei a PSD, a declarat joi ca nu va candida la o functie in partid la congresul extraordinar al formatiunii din 10 martie. Consider ca functia de pr.

Viorica Dancila spune ca nu va candida la o functie in PSD la congresul din 10 martie

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca nu va candida la nicio functie in partid la congresul extraordinar al PSD din 10 martie, transmite Agerpres.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )