Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila a anuntat ordonanta de urgenta privind rezolvarea problemelor cu concediile medicale (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila a anuntat ordonanta de urgenta privind rezolvarea problemelor cu concediile medicale (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat in debutul sedintei de guvern de joi ca executivul va adopta o ordonanta de urgenta care sa rezolve problemele privind concediile medicale, inclusiv cele. continuă pe B1

Viorica Dancila, anunt de ULTIMA ORA privind indemnizatiile pentru mame si concediile medicale

Premierul Viorica Dancila a vorbit luni despre defectiunile din legea salarizarii legate de indemnizatiile pentru mame si concediile medicale si a anuntat ca va fi adoptata o noua ordonanta, care sa.

Dancila da Ordonanta de Urgenta ca primarii sa-si plateasca salariile din banii necheltuiti

Premierul Viorica Dancila a declarat joi, in cadrul intalnirii Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania UNJR), ca vrea introducerea posibilitatii utilizarii excedentului bugetar si pentru finantarea cheltuielilor de personal, plata arieratelor, a corectiilor financiare si sentintelor judecatoresti definitive si da asigurari ca veniturile din anul 2018 nu vor scadea sub cele din 2017.

Viorica Dancila despre raportul privind activitatea DNA: Eu astept ca domnul ministru al Justitiei sa faca o analiza obiectiva si sa ia deciziile care se impun

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi dimineata, in legatura cu raportul privind activitatea DNA, pe care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, urmeaza sa il prezinte joi, la ora 18:00, ca Eu astept ca domnul ministru al Justitiei sa se incadreze in limitele legale, sa faca o analiza obiectiva si sa ia deciziile care se impun. Dancila sustine ca nu a discutat cu Tudorel Toader despre acest raport.

Corina Cretu, avertisment dupa intalnirea cu Viorica Dancila: Sunt foarte ingrijorata de evolutia proiectelor privind spitalele regionale aprobate in 2015

Sunt foarte ingrijorata de evolutia proiectelor privind spitalele regionale care au fost aprobate in luna iulie 2015. Din pacate, constructia celor 3 spitale regionale este unul dintre proiectele care inregistreaza mari intarzieri, a declarat comisarul european Corina Cretu dupa intalnirea de azi de la Bruxelles cu premierul Viorica Dancila, potrivit unui comunicat al Comisiei Europene. 32: Chestiunea a fost mentionata si intr-un comunicat al Guvernului, care arata laconic ca o atentie deosebita a fost acordata proiectelor privind spitalele regionale in discutia Cretu - Dancila.

Viorica Dancila a avut o intrevedere cu comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu

ACTUALIZARE 20:18 Sunt foarte ingrijorata de evolutia proiectelor privind spitalele regionale care au fost aprobate in luna iulie 2015, a declarat Corina Cretu dupa intalnirea de astazi cu Viorica Dancila. ----------- Prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila, a avut astazi o intrevedere cu comisarul european pentru Politica regionala, Corina Cretu, in cadrul vizitei la Bruxelles.

Asztalos Csaba (CNCD): Viorica Dancila a depus un punct de vedere in cazul deschis de Consiliul pentru Combaterea Discriminarii

Premierul Viorica Dancila a depus un punct de vedere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) privind declaratiile in care ii numeste autisti pe cei care dezinformeaza UE, a declarat pentru Agerpres presedintele CNCD, Asztalos Csaba.

Viorica Dancila merge la Chisinau pentru a se intalni cu premierul Pavel Filip

Premierul Viorica Dancila a anuntat, luni, ca va efectua, pe 27 februarie, o deplasare oficiala la C.

Viorica Dancila sustine ca va discuta cu Mugur Isarescu. Politica monetara e legata de BNR

Premierul Viorica Dancila a anuntat luni ca isi propune sa aiba o discutie cu guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, pe tema cresterii inflatiei. Vom discuta si.

Viorica Dancila: Reformarea administratiei, miza pentru Guvern. Viabilitatea PNDL, introdus de domnul Liviu Dragnea, ne-a dat certitudinea ca trebuie continuat

Premierul Viorica Dancila a anuntat luni ca reformarea administratiei este unul dintre principalele trei obiective ale mandatului sau, alaturi de infrastructura si cresterea veniturilor populatiei. Intr-un discurs la Asociatia Comunelor, Dancila l-a laudat pe Livu Dragnea pentru infiintarea Programului National de Dezvoltare Locala PNDL 1).

VIORICA DANCILA are INTERZIS la functiile de conducere din PSD: Nu va candida! Are deja foarte multe de facut

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat miercuri, la finalul Biroului permanent national al PSD, ca premierul Viorica Dancila are deja foarte multe de facut si nu va candida pentru functia de presedinte executiv.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2109 seconds )