Libnet.ro
UNICEF

10:15

Viorica Dancila, in cursa PSD pentru functia de comisar european?

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, in cursa PSD pentru functia de comisar european?

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, alaturi de premierul Viorica Dancila, dar si ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, s-ar afla printre persoanele vehiculate in PSD pentru functia de comisar. continuă pe Antena3

Digi24 CTP: E nedrept ca Iohannis a refuzat-o pe Olguta Vasilescu. E de o ticalosie mult mai rafinata dect Viorica Dancila

E nedrept ca presedintele Klaus Iohannis nu a acceptat-o pe Lia Olguta Vasilescu pentru functia de ministru al Dezvoltarii, desi i-a acceptat pe alti sase ministri, spune jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

INTERVIU Julian King, comisar european pe securitate: Ce riscuri sunt ca alegerile europarlamentare sa fie influentate de forte ale dezinformarii - Posibile conflicte ntre comunitati si frica fata de migranti

Julian King va ramane in istorie ca ultimul comisar european din Marea Britanie si ultimele sale luni de mandat sunt tensionate nu doar din cauza Brexit-ului complicat, ci si din cauza amenintarilor de securitate care ar putea aparea. Comisarul King incearca sa convinga marile companii de tehnologie sa lupte impotriva dezinformarii online si avertizeaza ca alegerile europarlamentare ar putea fi influentate de forte care vor sa creeze neintelegeri si temeri. intr-un interviu pentru HotNews. ro, comisarul a explicat ce vrea de la marile companii tech, cum ar trebui sa privim Rusia si de ce nu va cere nimanui sa constituie un Minister al Adevarului.

Planul anuntat de Viorica Dancila si de Darius Valcov: Toate autostrazile din Romania vor fi in curand cu taxa

Reprezentantii asociatiilor care militeaza pentru construirea de autostrazi in Moldova au avut o intalnire oficiala cu prim-ministrul Viorica Dancila si cu consilierul personal al premierului, Darius Valcov. Cu aceasta ocazie, au aflat ce planuri are Guvernul Romaniei in legatura cu autostrazile.

Asociatii civice: Premierul Viorica Dancila a promis ca Autostrada Ungheni - Iasi - Targu Mures va fi terminata pana in anul 2026

Premierul Viorica Dancila a promis ca Autostrada Ungheni - Iasi - Targu Mures va fi terminata pana in anul 2026, sustin liderii asociatiilor civice care militeaza pentru autostrada, la finalul discutiilor de vineri de la Guvern.

Viorica Dancila o nominalizeaza pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii...pentru a cincea oara

Prim-ministrul Viorica Dancila a nominalizat-o, din nou, pe Lia Olguta Vasilescu pentru postul de ministru al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice. Decizia prim-ministrului vine la doar.

Viorica Dancila: Astazi adoptam proiectul de buget pentru 2019. Este un buget echilibrat si concentrat atat pe sustinerea politicilor sociale, cat si pe sprijinirea politicilor de dezvoltare (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca in sedinta de guvern de vineri va fi adoptat proiectul de buget pentru 2019. Astazi adoptam proiectul de buget pentru 2019. Proiectul a fost intens dezbatut.

Viorica Dancila, despre buget: Asiguram finantarea majorarii salariilor si pensiilor. Bugetele locale beneficiaza de o alocare record

Premierul Viorica Dancila a declarat, la debutul sedintei de Guvern, ca bugetul care va fi adoptat astazi va asigura finantarea majorarii salariilor si pensiilor, bugetele locale vor avea o alocare record, iar deficitul bugetar se va mentine la 2,5% din PIB.

UPDATE Bugetul a fost aprobat. Viorica Dancila: Asiguram finantarea majorarii salariilor si pensiilor. Bugetele locale beneficiaza de o alocare record

Executivul a adoptat in sedinta de astazi bugetul de stat pe 2019. La debutul sedintei de guvern, premierul Viorica Dancila a declarat ca bugetul va asigura finantarea majorarii salariilor si pensiilor, bugetele locale vor avea o alocare record, iar deficitul bugetar se va mentine la 2,5% din PIB. Vezi aici Prezentarea bugetului facuta vineri in Guvern.

Viorica Dancila, intalnire cu presedintele Congresului Mondial Evreiesc

Premierul Viorica Dancila a avut, joi, o intrevedere cu presedintele Congresului Mondial Evreiesc, Ronald Lauder, in contextul vizitei de lucru pe care a efectuat-o la Bruxelles.

Rasturnare de situatie n Thailanda: Printesa care si-a anuntat candidatura pentru functia de premier ramne fara spijin, dupa interventia regelui

Dupa interventia regelui, sora sa, printesa Ubolratana Rajakanya, a ramas fara sprijinul politic al partidului care o nominalizase pentru functia de premier, in perspectiva alegerilor care vor avea loc in martie, scrie BBC News.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )