Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila o nominalizeaza pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii...pentru a cincea oara

B1 B1,
Viorica Dancila o nominalizeaza pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii...pentru a cincea oara

Prim-ministrul Viorica Dancila a nominalizat-o, din nou, pe Lia Olguta Vasilescu pentru postul de ministru al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice. Decizia prim-ministrului vine la doar. continuă pe B1

Viorica Dancila o NOMINALIZEAZA pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii...pentru a CINCEA oara (VIDEO)

Vineri, prim-ministrul Viorica Vasilica Dancila a nominalizat-o, din nou, pe Lia Olguta Vasilescu in fruntea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, aceasta fiind a cincea nominalizare.

Ion Cristoiu: Iohannis a facut-o, fara sa vrea, pe Lia Olguta Vasilescu cel mai bun candidat pentru prezidentiale

Jurnalistul Ion Cristoiu emite o teorie interesanta, potrivit careia, presedintele Klaus Iohannis a facut-o, fara sa vrea, pe Lia Olguta Vasilescu cel mai bun candidat pentru prezidentiale, ridicand-o pe.

Catalin Radulescu: Ma asteptam ca presedintele sa o respinga pe Lia Olguta Vasilescu, trebuie suspendat

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat, joi, pentru Mediafax, ca se astepta ca presedintele Iohannis sa o respinga din nou pe Lia Olguta Vasilescu pentru functia de ministru al Dezvoltarii si ca din acest motiv a si spus ca seful statului trebuie suspendat din functie.

Claudiu Manda, dezvaluiri in premiera despre nunta cu Lia Olguta Vasilescu

Claudiu Mandea a prezentat, miercuri, la Punctul de intalnire, detalii in premiera despre nunta cu Lia Olguta Vasilescu. Nunta va fi in doua etape: cununia civila in luna februarie si nunta propriu-zisa.

Viorica Dancila l-a sunat pe Klaus Iohannis: Ce replica i-a dat presedintele, cand a auzit de Lia Olguta Vasilescu

Viorica Dancila l-a sunat, marti, pe presedinteleKlaus Iohannis, inainte sa plece la Bruxelles! Premierul i-a cerut presedintelui sa ii dea un raspuns in ceea ce priveste cele doua nominalizari.

Augustin Zegrean, dupa ce Iohannis a respins-o din nou pe Olguta Vasilescu: Nimeni nu se astepta sa o accepte pe aceasta doamna a treia oara

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a comentat faptul ca presedintele Klaus Iohannis a refuzat din nou propunerea Liei Olguta Vasilescu pentru functia de vicepremier si de.

Digi24 CTP: E nedrept ca Iohannis a refuzat-o pe Olguta Vasilescu. E de o ticalosie mult mai rafinata dect Viorica Dancila

E nedrept ca presedintele Klaus Iohannis nu a acceptat-o pe Lia Olguta Vasilescu pentru functia de ministru al Dezvoltarii, desi i-a acceptat pe alti sase ministri, spune jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

Klaus Iohannis a respins numirea Liei Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii: Nu are pregatirea necesara

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis, joi, o scrisoare premierului Viorica Dancila in care anunta respingerea numirii Liei Olguta Vasilescu in functia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltarii Regionale.

Klaus Iohannis a respins numirea Liei Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis, joi, o scrisoare premierului Viorica Dancila in care anunta respingerea numirii Liei Olguta Vasilescu in functia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Klaus Iohannis RESPINGE din nou propunerea Olgutei Vasilescu pentru Ministerul Dezvoltarii: Nu are pregatirea de specialitate necesara. La asta se adauga declaratiile controversate, atacurile la persoana virulente si presiunile asupra justitiei

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis, joi, o scrisoare premierului Viorica Dancila, prin care anunta ca respinge din nou propunerea Liei Olguta Vasilescu pentru functia de vicepremier si pentru conducerea Mi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )