Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Bugetul a fost aprobat. Viorica Dancila: Asiguram finantarea majorarii salariilor si pensiilor. Bugetele locale beneficiaza de o alocare record

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Bugetul a fost aprobat. Viorica Dancila: Asiguram finantarea majorarii salariilor si pensiilor. Bugetele locale beneficiaza de o alocare record

Executivul a adoptat in sedinta de astazi bugetul de stat pe 2019. La debutul sedintei de guvern, premierul Viorica Dancila a declarat ca bugetul va asigura finantarea majorarii salariilor si pensiilor, bugetele locale vor avea o alocare record, iar deficitul bugetar se va mentine la 2,5% din PIB. Vezi aici Prezentarea bugetului facuta vineri in Guvern. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila, despre buget: Asiguram finantarea majorarii salariilor si pensiilor. Bugetele locale beneficiaza de o alocare record

Premierul Viorica Dancila a declarat, la debutul sedintei de Guvern, ca bugetul care va fi adoptat astazi va asigura finantarea majorarii salariilor si pensiilor, bugetele locale vor avea o alocare record, iar deficitul bugetar se va mentine la 2,5% din PIB.

UPDATE Guvernul a aprobat Legea bugetului de stat si Legea bugetului asigurarilor sociale de stat pe 2019

Premierul Viorica Dancila a declarat ca Guvernul va adopta in sedinta de vineri bugetul de stat pe acest an. Dupa sedinta, ministrul Finantelor a anuntat ca Guvernul a aprobat proiectele privind Legea bugetului de stat si Legea bugetului asigurarilor.

Doamna Viorica Dancila, premierul Bulgariei - Anuntul a fost facut de un OFICIAL UE (VIDEO)

Ca Bucurestiul este confundat deseori de straini cu Budapesta, capitala Ungariei, nu mai mira pe nimeni, dar ca Viorica Dancila este premierul Bulgariei a uimit audienta de la Bruxelles. Gafa a fost facuta,.

Viorica Dancila: Astazi adoptam proiectul de buget pentru 2019. Este un buget echilibrat si concentrat atat pe sustinerea politicilor sociale, cat si pe sprijinirea politicilor de dezvoltare (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca in sedinta de guvern de vineri va fi adoptat proiectul de buget pentru 2019. Astazi adoptam proiectul de buget pentru 2019. Proiectul a fost intens dezbatut.

Asociatii civice: Premierul Viorica Dancila a promis ca Autostrada Ungheni - Iasi - Targu Mures va fi terminata pana in anul 2026

Premierul Viorica Dancila a promis ca Autostrada Ungheni - Iasi - Targu Mures va fi terminata pana in anul 2026, sustin liderii asociatiilor civice care militeaza pentru autostrada, la finalul discutiilor de vineri de la Guvern.

Viorica Dancila o nominalizeaza pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii...pentru a cincea oara

Prim-ministrul Viorica Dancila a nominalizat-o, din nou, pe Lia Olguta Vasilescu pentru postul de ministru al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice. Decizia prim-ministrului vine la doar.

Viorica Dancila, intalnire cu presedintele Congresului Mondial Evreiesc

Premierul Viorica Dancila a avut, joi, o intrevedere cu presedintele Congresului Mondial Evreiesc, Ronald Lauder, in contextul vizitei de lucru pe care a efectuat-o la Bruxelles.

Donald Tusk, ntlnire cu Viorica Dancila la Bruxelles: Poate sunt de moda veche, dar continui sa cred ca este responsabilitatea judecatorilor si nu a politicienilor sa decida cine este vinovat si cine nu

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a postat pe contul lui de Twitter o fotografie de la intalnirea pe care a avut-o joi la Bruxelles cu premierul roman Viorica Dancila, alaturi de mesajul: Continui sa cred ca este responsabilitatea judecatorilor si nu a politicienilor sa decida cine este vinovat si cine nu.

Viorica Dancila, aparitie HOT la Bruxelles! Rochia premierului a lasat multe parti LA VEDERE (FOTO)

Viorica Dancila a socat audienta de la Bruxelles, miercuri, prin tinuta sa excentrica. Premierul a atras toate privirile cu o rochie sexi, ce a lasat multe la vedere. Internautii au reactionat.

VIDEO Gafa a purtatorului de cuvnt al Comisiei Europene: Viorica Dancila, premierul Bulgariei

Margaritis Schinas, principalul purtator de cuvant al Comisiei Europene, a spus joi, intr-o conferinta de presa, ca Viorica Dancila este premierul Bulgariei. Oficialul executivului european s-a corectat la scurt timp, dupa ce un jurnalist din sala i-a atras atentia asupra greselii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )