Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila: Luam in calcul si sustinerea unui candidat din afara PSD la prezidentiale (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila: Luam in calcul si sustinerea unui candidat din afara PSD la prezidentiale (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, vineri, dupa CEx, ca nu este exclus ca partidul sa sustina la prezidentiale un candidat din afara PSD. Luam in calcul si aceasta varianta. Binenteles ca decizia o vom lua. continuă pe B1

Viorica Dancila: Luam in calcul si un candidat la prezidentiale din afara PSD

Partidul Social Democrat ar putea avea un candidat la alegerile prezidentiale si din afara partidului, o astfel de varianta fiind luata in calcul, a declarat, vineri, presedintele interimar al PSD, Viorica.

Val de ironii dupa ce premierul Viorica Dancila si-a deschis pagina de Facebook si a postat un citat din Churchill: Orice om ii place sa citeasca ce ne spuneti dvs

Prima postare pe Facebook a premierului Viorica Dancila, care incepe cu un citat din Churchill, a starnit un val imens de ironii. Postarea a strans in 13 ore peste 4. 000 de comentarii. Nu oricine-l intelege pe domnul Churchill. Sper ca l-ati citit in engleza si n-ati pierdut esenta, scrie un utilizator. Va rog din suflet sa va dati demisia si sa faceti acordul predicatului cu subiectul, scrie altul. Orice om ii place sa citeasca ce ne spuneti dvs, scrie alt utilizator.

Viorica Dancila va publica rapoartele privind votul din diaspora

Premierul Viorica Dancila a primit rapoartele de la Ministerul Afacerilor Externe si de la Ministerul Afacerilor Interne cu privire la organizarea si desfasurarea votului din diaspora de pe 26 mai, iar in scurt ti.

Ce portofolii de comisar european a cerut Viorica Dancila la Bruxelles / Numele luate in calcul - surse

Premierul Viorica Dancila a trimis la Bruxelles lista cu portofoliile de comisar european vizate de Romania - Transporturi, Energie, Extindere si Economie Digitala. Pentru Transporturi, au declarat surse politice pentru HotNews. ro. Eugen Teodorovici, Dan Nica, Mircea Geoana, Vasile Dancu si Victor Negrescu sunt numele vehiculate, in timp ce Rovana Plumb nu ar mai fi o varianta.

Viorica Dancila are un nou consilier: Un partener de afaceri al unui ofiter NSA, fost reprezentant Circinus Defense, si al unui consultant politic cu experienta in Rusia

Premierul Viorica Dancila si-a numit un nou consilier onorific, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial. Acesta se numeste Anton Pisaroglu, un personaj necunoscut publicului larg, insa multe conexiuni in afaceri legate de securitate, intelligence si media. Pisaroglu a fost rugbyst de performanta, dupa care a lucrat ca sef de securitate si consilier la firmele lui Frank Timis si Dragos Dobrescu, potrivit Profit. ro. Ulterior, a devenit partenerul lui Alan Blaine Stone, fondator si fost CEO al firmei americane de aparare Circinus Defense LLC, dar si al lui Marshall Comins, un consultant politic cu proiecte in Rusia.

VIORICA DANCILA: Presedintele trebuie sa fie un exemplu in respectarea Constitutiei

ACTUALIZARE Data la care se va desfasura congresul PSD va fi stabilita vineri, prin vot, in sedinta Comitetului Executiv National al partidului, a declarat, astazi, presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila. ---- * ACTUALIZARE Dancila, dupa consultari: Am propus formarea unui grup de lucru pentru a pune cat mai repede in aplicare referendumul ----- Premierul Viorica Dancila i-a transmis, astazi, presedintelui Klaus Iohannis ca este important sa respecte Constitutia si sa se adreseze tuturor cetatenilor, iar consultarile nu inseamna incercarea de a forma o majoritate pentru a da la o parte Guvernul Romaniei.

Viorica Dancila a avut o convorbire telefonica cu premierul francez Edouard Philippe

Premierul Viorica Dancila a avut vineri, 7 iunie 2019, o convorbire telefonica cu omologul sau francez, Edouard Philippe. Potrivit unui comunicat al Guvernului, au discutat despre importanta agrearii Foii actualizate de Parcurs a Parteneriatului Strategic, care va marca o noua etapa a cooperarii bilaterale si europene.

Surse din sedinta CEX: Viorica Dancila a amenintat cu demisia daca liderii PSD nu accepta un congres rapid. Cum se impart taberele

In sedinta CEX, premierul Viorica Dancila a amenintat ca demisioneaza daca liderii PSD nu sunt de acord cu organizarea unui Congres cat mai repede, la finalul lunii iunie. O alta tabara din partid, formata din Paul Stanescu, Gabriela Firea si Marcel Ciolacu, a cerut Congres abia dupa alegerile prezidentiale. Pana acum, Paul Stanescu a demisionat din functia de presedinte executiv. Urmeaza votul final pentru data Congresului.

VIORICA DANCILA: Paul Stanescu a demisionat din motive personale

Senatorul Paul Stanescu a demisionat din functia de presedinte executiv al PSD din motive personale, a declarat, astazi, presedintele interimar al partidului, Viorica Dancila, care a sustinut ca a incercat sa il convinga sa nu recurga la acest gest.

VIORICA DANCILA: Deciziile in PSD se vor lua cu votul majoritatii

Premierul Viorica Dancila da asigurari, intr-o postare pe Facebook, ca in PSD deciziile vor fi luate intotdeauna doar cu votul majoritatii si in forurile statutare ale partidului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )