Libnet.ro
UNICEF

00:07

Viorica Dancila, declaratie HALUCINANTA despre europarlamentarii romani: Cei care dezinformeaza desi stiu sunt AUTISTI

B1 B1,
Viorica Dancila, declaratie HALUCINANTA despre europarlamentarii romani: Cei care dezinformeaza desi stiu sunt AUTISTI

Declaratie halucinanta a premierului Viorica Dancila, in cadrul unei emisiuni televizate. Sefa Guvernului i-a catalogat drept autisti pe europarlamentarii care dezinformeaza UE, in ciuda faptului ca. continuă pe B1

Viorica Dancila, intalnire cu ambasadorul Israelului in Romania. Ce au discutat cei doi demnitari

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut o intrevedere, vineri, cu Tamar Samash, ambasadorul Israelului la Bucuresti. Cei doi demnitari au discutat despre cooperare economica, dar si despre Muzeul National de Istorie a Evreilor si a Holocaustului din Romania. Samash este al doilea ambasador primit la Palatul Victoria de noul sef al Guvernului.

Viorica Dancila isi va anunta decizia cu privire la scandalul DNA, declaratie la Guvern

Nelu Barbu, purtatorul de cuvant al premierului Viorica Dancila, va sustine joi o declaratie de pres.

Viorica Dancila, chemata in fata Consiliului National pentru Combatere Discriminarii pentru a da explicatii despre autisti

Dupa ce premierul i-a catalogat drept autisti pe cei care dezinformeaza UE, in ciuda faptului ca stiu adevarul, Viorica Dancila a fost citata la Consiliul National pentru Combatere Discriminarii CNCD), pentru a da explicatii.

Viorica Dancila si Mihai Gadea, chemati la audieri la CNCD, dupa declaratiile SCANDALOASE despre PERSOANELE CU AUTISM (VIDEO)

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii reactioneaza dur dupa ce premierul Viorica Dancila a declarat ca cei care discrediteaza Romania la Bruxelles sunt autisti. Am demarat o procedura.

UPDATE: Viorica Dancila, reclamata la CNCD, dupa ce a spus ca cei care deinformeaza UE sunt autisti. Premierul si-a cerut scuze.

Asociatia Autism Europa Bistrita a sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii Romania CNCD), dupa ce premierul Viorica Dancila i-a catalogat, joi, in cadrul unei emisiuni de televiziune, drept autisti pe cei care.

Prim-ministrul Viorica Dancila: Cei care dezinformeaza UE sunt autisti

Premierul Viorica Dancila a sustinut joi seara, in cadrul unei emisiuni la Antena 3, ca vrea sa aiba o abordare transparenta cu liderii europeni si ca Monica Macovei a facut mult rau Romaniei prin atitudinea ei si prin faptul ca si-a parat.

Klaus Iohannis, intalnire in mijlocul scandalui din justitie cu Liviu Dragnea si Viorica Dancila: Ce au discutat cei trei

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat in timpul conferintei de presa sustinuta la Palatul Cotroceni ca a avut in cursul zilei de joi o intalnire cu premierul Viorica Dancila si cu presedintele PSD Liviu Dr.

Klaus Iohannis, intalnire in mijlocul scandalui din justitie cu Liviu Dragnea si Viorica Dancila: Ce au discutat cei trei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat in timpul conferintei de presa sustinuta la Palatul Cotroceni ca a avut in cursul zilei de joi o intalnire cu premierul Viorica Dancila si cu presedintele PSD Liviu Dr.

Consiliul pentru Combaterea Discriminarii s-a autosesizat cu privire la declaratia premierului. Viorica Dancila si Mihai Gadea vor fi audiati

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a anuntat ca s-a autosesizat cu privire la declaratia premierului Viorica Dancila, din cadrul interviului acordat la televiziunea Antena 3, in seara zilei de 15 februarie 2018, care a avut urmatorul continut: 'Acesti oameni cred ca sunt autisti si nu vad si nu aud ceea ce este vizibil pentru toti cei de buna credinta'. CNCD a precizat ca o va audia pe Viorica Dancila in data de 20 februarie si ca va fi citat la audieri si moderatorul emisiunii, Mihai Gadea.

Viorica Dancila, detalii despre discutia avuta cu Klaus Iohannis despre scandalul din justitie (VIDEO)

O intalnire la varf intre presedintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dancila si presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut loc joi la Palatul Cotroceni. Aceasta intalnire a fost anuntata chiar de seful st.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )