Libnet.ro
UNICEF

14:15

Viorica Dancila: Nu am de ce sa demisionez. Daca cineva vrea sa plece guvernul, depune motiune de cenzura (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila: Nu am de ce sa demisionez. Daca cineva vrea sa plece guvernul, depune motiune de cenzura (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat duminica seara ca nu are de ce sa demisioneze din functia de premier, iar daca se vrea schimbarea guvernului se poate depune o motiune de cenzura. Nu am de ce sa. continuă pe B1

Viorica Dancila, raspuns taios pentru contestatari: Caderea unui guvern se face prin motiune de cenzura. Categoric nu demisionez

Viorica Dancila a anuntat ca Executivul nu va demisiona si caderea Guvernului se poate face doar daca va trece o motiune de cenzura. Caderea unui guvern se face prin motiune de cenzura. S-a votat.

UPDATE Viorica Dancila, primele declaratii dupa exit poll. intrebata daca demisioneza: Nu am de ce / Daca se vrea demiterea Guvernului, se depune motiune de cenzura

Premierul Viorica Dancila a spus, in prima sa declaratie dupa rezultatele exit poll, care plaseaza PSD cu 25,8%, ca ea nu are de ce sa demisioneze si ca, daca se vrea intr-adevar demiterea Guvernului, se depune motiune de cenzura.

Mircea Badea: Nu am nicio problema sa cada Guvernul. As da-o jos pe Dancila acum daca ar depinde de mine

Mircea Badea a spus la in gura presei ca nu are nicio problema daca ar cadea Guvernul si chiar ar da-o jos pe Viorica Dancila din functia de premier, daca ar putea face acest lucru. S-a facut.

Viorica Dancila anunta ca Guvernul va adopta programul O comuna, o ambulanta

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca, in sedinta de Guvern de joi, vor fi adoptate doua acte normative in domeniul Sanatatii: programul 'O comuna, o ambulanta' si o serie de reglementari privind organizarea, functionarea si finantarea asistentei medicale comunitare.

VIORICA DANCILA: Se discuta proiectul O familie, o casa

Premierul Viorica Dancila anunta ca Guvernul discuta, in prima lectura, proiectul O familie, o casa, o varianta mai aproape de nevoile cetatenilor a programului Prima Casa.

Viorica Dancila, raspuns taios pentru contestatari: Caderea unui guvern se face prin motiune de cenzura

Viorica Dancila a anuntat ca Executivul nu va demisiona si caderea Guvernului se poate face doar daca va trece o motiune de cenzura. Caderea unui guvern se face prin motiune de cenzura. S-a votat.

VIORICA DANCILA: Nu voi vota la referendum

Premierul Viorica Dancila a declarat, ieri, la o emisiune televizata, ca nu va vota la referendum, precizand ca a luat aceasta hotarare in urma ultimelor interventii publice ale presedintelui Klaus Iohannis.

Toate gafele facute de Viorica Dancila. Colectia, intr-un video pe internet, totul gratis, pe banii romanilor

Toate gafele facute de Viorica Dancila sunt o adevarata sursa de inspiratii pentru bancuri. Ea va ramane in istoria Romaniei drept politicianul care debitat cele mai multe perle si a spus cele mai multe fraze fara rost si fara sens. Viorica Dancila a fost, este si va fi mereu criticata pentru modul defectuos nu neaparat [] .

Mircea Badea o jigneste pe Viorica Dancila: Imbecila planetei

Viorica Dancila a fost scriticata de Mircea Badea, dupa ce a declarat ca isi va exercita dreptul la vot atat la alegerile europarlamentare, cat si la Referendumul pentru justitie. Realizatorul emisiunii in Gura Presei, de la Antena 3, a avut un mesaj dur si pentru PSD. Da. Voi participa duminica la vot si voi vota [] .

Liviu Dragnea, mesaj ferm pentru Viorica Dancila

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, dupa anuntarea exit-poll-urilor, ca solicita premierului Viorica Dancila sa nu-si depuna mandatul. Solicit doamnei prim-ministru sa nu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )