Libnet.ro
UNICEF

16:30

Fost sef la Omoruri sectorul 4, marturii despre cazul Caracal: Dinca preda marfa mai departe. Luiza nu este moarta

Antena3 Antena3,
Fost sef la Omoruri sectorul 4, marturii despre cazul Caracal: Dinca preda marfa mai departe. Luiza nu este moarta

Cazul de la Caracal a scos in evidenta lacunele, fragilitatea si instabilitatea pe care le are statul roman atunci cand vine vorba ina-si apara cetatenii. Costica Ionescu, fost responsabilnb. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, declaratii la Guvern despre cazul Caracal: impotriva criminalitatii trebuie sa ducem un adevarat razboi

Premierul Romaniei Viorica Dancila face declaratii la Guvern despre cazul Caracal, de la ora 19. Stire in curs .

Viorica Dancila, declaratii la Guvern despre cazul Caracal: impotriva criminalitatii trebuie sa ducem un adevarat razboi

Premierul Romaniei Viorica Dancila face declaratii la Guvern despre cazul Caracal, de la ora 19. Stire in curs .

Mihai Fifor, despre cazul Caracal: Alexandra si-a pus toata increderea in noi! Au fost greseli de sus pana jos

Ministrul de Interne, Mihai Fifor, a declaratin cadrul unei conferinte de presa, ca in cazul Caracal au facute greseli de sus pana jos, in ciuda faptului ca Alexandra si-a pus toata increderea in.

MARIAN VANGHELIE, declaratii halucinante despre cazul Caracal: Acolo sunt peste 100 si ceva de oameni morti. Sa se sape bine sub betoane...sa se sape bine

Marian Vanghelie a comentatvineri seara pentru B1 TV, in emisiunea moderata de Sorina Matei cazul Caracal, despre care a precizat ca pentru aflarea adevarului trebuie facuta o analiza ampla asupra celor ca.

Dan Negru ii ataca pe colegii din TV, dupa cazul Caracal. Ce spune despre CTP si Ion Cristoiu

Omul de televiziune Dan Negru a postat un mesaj dur, in urma celor petrecute in ultima perioada in spatiul public. Reactia prezentatorului vine, dupa ce a fost invitat sa vorbeasca despre cazul Caracal, iar in mesajul acestuia este mentionat numele lui Cristian Tudor Popescu, dar si numele lui Ion Cristoiu. Cum a reactionat Dan Negru, .

Fifor spune ca au fost greseli de sus pana jos in cazul Caracal, promitand reformarea intregului aparat ministerial, pana la atitudinea politistului

Ministrul de Interne Mihai Fifor a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca cine a gresit in cazul Caracal va raspunde conform legii, pentru ca Alexandra si-a pus increderea in noi, dar au fost greseli de sus pana jos, promitand totodata ca va reforma intregul aparat al ministerului.

Oana Roman a rabufnit dupa cazul Caracal. De ce il acuza pe Raed Arafat

In timp ce multi au plecat, cei ramasi pe plaiurile noastre se confrunta cu neregulile Romaniei. Cel mai recent eveniment, dar si cel care a bulversat tara, creionand o bula de haos in jurul nostru, a fost cel de la Caracal. in urma lui, majoritatea oamenilor, daca nu si-au strigat furia pe strazi, la proteste, .

Noi detalii in cazul Caracal! Ce cauta Dinca cel mai des pe google. Nu se astepta nimeni la asta

Noi detalii, in cazul Caracal, continua sa iasa la iveala! Anchetatorii au revenit, sambata dimineata 10 august, in casa groazei, pentru a-si duce cercetarile mai departe si pentru a descoperi noi probe. S-a aflat si care era una dintre cautarile frecvente pe google ale lui Gheorghe Dinca. Ce cauta cel mai des Dinca pe .

Cum vor guvernantii sa rezolve CAZUL CARACAL: Vom avea iNCA un numar de urgenta - 114

Dupa ce operatorii de la 112 s-au dovedit ineficienti in cazul Caracal, cand a sunat Alexandra pentru a cere ajutor, guvernantii se gandesc ca schimbarea numarului de urgenta ar rezolva problema.

Ce au descoperit anchetatorii, in ultima zi de perchezitii in cazul Caracal. Ce tinea Gheorghe Dinca in casa

Anchetatorii au incheiat inca o zi, la casa groazei din Caracal, unde au efectuat cercetari. in urma perchezitiilor realizate pe proprietatea lui Gheorghe Dinca, barbatul care a declarat ca este vinovat de moartea fetelor Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, s-au strans noi probe in cazul disparitiei fetelor. Ce s-a gasit, in casa lui Dinca, in .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2568 seconds )