Libnet.ro
UNICEF

12:00

Viorica Dancila, despre componenta cabinetului pe care il va conduce: Sunt si nume noi, dar sunt si ministri din vechiul Guvern

B1 B1,
Viorica Dancila, despre componenta cabinetului pe care il va conduce: Sunt si nume noi, dar sunt si ministri din vechiul Guvern

Premierul desemnat Viorica Dancila a anuntat, vineri, ca din noul cabinet vor face parte atat persoane noi, cat si ministri din vechiul Cabinet. Am participat la evaluarea, analiza. continuă pe B1

Dancila, despre primele masuri pe care le va lua ca premier: Codurile economic si administrativ, legile invatamantului si pensiilor

Premierul desemnat Viorica Dancila a enumerat, marti, primele masuri pe care le va lua ca prim ministru, mentionand Codul economic si cel administrativ, precum si legile invatamantului si pensiilor, noteaza Agerpres.

Viorica Dancila a anuntat componenta Guvernului

Premierul desemnat Viorica Dancila a anuntat vineri componenta guvernului pe care il va conduce. Este vorba despre un cabinet care are patru viceprermieri, un nou post de acest fel fiind infiintat.

Viorica Dancila a anuntat componenta Guvernului: LISTA COMPLETA A MINISTRILOR (VIDEO)

Premierul desemnat Viorica Dancila a anuntat vineri componenta guvernului pe care il va conduce. Este vorba despre un cabinet care are patru viceprermieri, un nou post de acest fel fiind infiintat.

Ludovic Orban, despre Viorica Dancila: inca mai are timp sa se retraga

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a declarat miercuri, la Iasi, ca premierul desemnat Viorica Dancila mai are inca timp sa se retraga inainte de votarea cabinetului in Pa.

PSD decide astazi componenta Guvernului condus de Viorica Dancila. In noul cabinet s-ar putea regasi Rovana Plumb, Sevil Shhaideh sau Adrian Dobre

PSD se intruneste vineri, in sedinta Comitetului Executiv National CExN), pentru a stabili componenta viitorului guvern, la capatul unei saptamani intense de negocieri cu liderii unor filiale judetene, care incearca sa isi impuna reprezentanti in noul executiv, potrivit news. ro. In pofida avertismentelor presedintelui Klaus Iohannis, in cabinetul condus de Viorica Dancila s-ar putea regasi si persoane cu probleme penale, precum fostul ministru Rovana Plumb si fostul vicepremier Sevil Shhaideh.

Klaus Iohannis, despre ce o recomanda pe Viorica Dancila pentru a ocupa functia de prim-ministru

Klaus Iohannis a explicat cum a ajuns la decizia pe care a luat-o, de a accepta propunerea PSD pentru functia de premier al Romaniei, si ce anume o recomanda pe Viorica Dancila, din punctul lui de vedere, sa.

Viorica Dancila, dupa intalnirea cu UDMR: Nu s-a discutat despre intrarea la guvernare(VIDEO)

Premierul desemnat, Viorica Dancila, a declarat marti, dupa intrevederea avuta cu reprezentantii UDMR, impreuna cu liderul PSD, Liviu Dragnea, ca nu s-a discutat despre intrarea la guvernare a.

Viorica Dancila, descifrata de numerologi. Ce au descoperit specialistii despre premierul desemnat

Romania a schimbat trei prim-ministri in decurs de un an si doua luni. Numerologul Mircea Georgescu a facut un portret ezoteric al proaspatului premier Viorica Dancila, cu plusuri si.

Viorica Dancila: Sunt nume noi, dar si ministri din vechiul Guvern

Premierul desemnat, Viorica Dancila, a declarat ca din viitorul cabinet vor face parte si nume noi, fara a da detalii daca printre viitorii ministri sunt si persoane care au probleme de.

Dancila, despre ce o recomanda pentru functia de premier: Am o abordare bazata pe dialog, stiu sa lucrez cu institutiile europene/ Despre afirmatia lui Tariceanu: Premierul - un om care trebuie sa administreze si sa puna in practica programul de guvernar

Premierul desemnat, Viorica Dancila, a declarat, marti, la Parlament ca pentru functia de prim-ministru o recomanda dialogul si faptul ca stie sa lucreze cu institutiile Uniunii Europene, afirmand ca modul de lucru din Parlamentul European ar trebui introdus si in Romania, potrivit News. ro. Intrebata si cum comenteaza declaratia lui Calin Popescu-Tariceanu, potrivit careia premierul viitorului Guvern va fi, mai degraba, un administrator, Dancila a afirmat ca nu crede ca asta a vrut sa spuna Tariceanu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )