Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ludovic Orban, despre Viorica Dancila: inca mai are timp sa se retraga

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, despre Viorica Dancila: inca mai are timp sa se retraga

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a declarat miercuri, la Iasi, ca premierul desemnat Viorica Dancila mai are inca timp sa se retraga inainte de votarea cabinetului in Pa. continuă pe Antena3

Gabriela Firea despre Viorica Dancila: Va rezista, cu sau fara hashtag. Nu vreau sa particip la o alta schimbare de premier

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat duminica seara, la Romania Tv, referindu-se la premierul desemnat, Viorica Dancila, ca aceasta va rezista, cu sau fara hashtag, facand aluzie la sintagma folosita de protestatarii antiguvernamentali. Firea a mai spus ca nu doreste sa participe la o alta schimbare de premier.

Basescu, despre Viorica Dancila ca premier (TVR): In sfarsit, Dragnea va fi seful Guvernului, va fi 100% guvernarea Dragnea

Senatorul Traian Basescu, presedinte PMP, a declarat marti seara, LA TVR1, ca prin instalarea la Palatul Victoria ca premier a Vioricai Dancila, va incepe guvernarea 100% Dragnea si a adaugat ca actul de guvernare nu va fi conform asteptarilor, intrucat coalitia majoritara va avea probleme de administrare a schimbarilor aduse Codului fiscal.

Ce spun liderii UDMR despre Viorica Dancila, premierul desemnat: Nu o cunoastem, nu am stat de vorba eu cu ea, niciodata. Vom lua o decizie

Parlamentarii UDMR se vor intalni pe 29 ianuarie, in grupurile reunite, pentru o decizie privind sustinerea in Parlament a cabinetului Vioricai Dancila.

Ce planuri are Viorica Dancila pentru cei care protesteaza in strada

Premierul desemnat Viorica Dancila a declarat marti, referindu-se la recentele manifestatii de strada, ca democratia presupune dreptul de a protesta, mentionand ca motivele oamenilor trebuie.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Cum spunem corect: prim-ministrul Viorica Dancila sau prim-ministra Viorica Dancila

Viorica Dancila va fi noul premier al Romaniei, dar trebuie sa stim ca functia de prim-ministru nu are forma de feminim. Astfel, spune Ana Iorga, recomandarea este sa facem acordul la feminin, in.

Klaus Iohannis, despre ce o recomanda pe Viorica Dancila pentru a ocupa functia de prim-ministru

Klaus Iohannis a explicat cum a ajuns la decizia pe care a luat-o, de a accepta propunerea PSD pentru functia de premier al Romaniei, si ce anume o recomanda pe Viorica Dancila, din punctul lui de vedere, sa.

Viorica Dancila, dupa intalnirea cu UDMR: Nu s-a discutat despre intrarea la guvernare(VIDEO)

Premierul desemnat, Viorica Dancila, a declarat marti, dupa intrevederea avuta cu reprezentantii UDMR, impreuna cu liderul PSD, Liviu Dragnea, ca nu s-a discutat despre intrarea la guvernare a.

Viorica Dancila, descifrata de numerologi. Ce au descoperit specialistii despre premierul desemnat

Romania a schimbat trei prim-ministri in decurs de un an si doua luni. Numerologul Mircea Georgescu a facut un portret ezoteric al proaspatului premier Viorica Dancila, cu plusuri si.

Ludovic Orban: As astepta sa renunte pana la investirea Guvernului. Sa-si dea seama ca ea e pe post de secretara, nicidecum pe post de prim-ministru

Ludovic Orban, presedintele PNL, sustine ca Romania va ajunge intr-o situatie dezastruoasa sub inca o guvernare a PSD. Biroul Politic Executiv a luat decizia de a convoca duminica.

VIDEO Maria Grapini spune ca baga ambele maini in foc pentru Viorica Dancila: Este foarte, foarte corecta. Va executa ce spune partidul

O fire care reuseste sa creeze o comunicare, o ambianta buna, sa linisteasca apele, asa o caracterizeaza Maria Grapini pe fosta sa colega din Parlamentul European, Viorica Dancila, despre care spune ca a fost principala ei partenera in actiuni de promovare a Romaniei la Bruxelles.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )