Libnet.ro
UNICEF

00:07

Viorica Dancila, dupa intalnirea cu UDMR: Nu s-a discutat despre intrarea la guvernare(VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, dupa intalnirea cu UDMR: Nu s-a discutat despre intrarea la guvernare(VIDEO)

Premierul desemnat, Viorica Dancila, a declarat marti, dupa intrevederea avuta cu reprezentantii UDMR, impreuna cu liderul PSD, Liviu Dragnea, ca nu s-a discutat despre intrarea la guvernare a. continuă pe B1

Ce au discutat Liviu Dragnea si Viorica Dancila cu UDMR

Presedintele PSD Liviu Dragnea, premierul desemnat Viorica Dancila si secretarul general al PSD Marian Neacsu au participat, marti, la o intalnire cu conducerea UDMR, inainte de definitivarea noului.

Kelemen Hunor, dupa discutia cu Viorica Dancila: A raspuns la toate intrebarile fara sa se uite la Dragnea

Dupa intalnirea cu Viorica Dancila, presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca i-a placut la premierul desemnat faptul ca a raspuns la toate intrebarile fara sa se uite la liderul PSD, Liviu Dragnea.

Dragnea si premierul desemnat, Viorica Dancila, curteaza UDMR. intalnire, la ora 13

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, impreuna cu premierul desemnat Viorica Dancila ar urma sa se intalneasca marti, cu UDMR. intalnirea ar urma sa aiba loc la ora 13. Stire.

Lider PSD Tulcea, dupa intalnirea cu Liviu Dragnea: Discutiile privind componenta Guvernului se amana, nu s-a ajuns la o intelegere privind unele portofolii

Discutiile privind formarea Guvernului condus de Viorica Dancila vor fi amanate pentru ca social-democratii nu au ajuns la o intelegere privind unele portofolii, a declarat, luni, presedintele PSD Tulcea, Horia Teodorescu, potrivit News. ro. Teodorescu a facut aceste declaratii dupa o intalnire cu liderul PSD Liviu Dragnea, in biroul acestuia de la Parlament.

Viorica Dancila, schimbare de look

Premierul desemnat Viorica Dancila participat, marti, alaturi de Liviu Dragnea la o intalnire cu conducerea UDMR, inainte de definitivarea noului cabinet si al votului care urmeaza sa fie dat iin.

Klaus Iohannis, despre ce o recomanda pe Viorica Dancila pentru a ocupa functia de prim-ministru

Klaus Iohannis a explicat cum a ajuns la decizia pe care a luat-o, de a accepta propunerea PSD pentru functia de premier al Romaniei, si ce anume o recomanda pe Viorica Dancila, din punctul lui de vedere, sa.

Viorica Dancila, descifrata de numerologi. Ce au descoperit specialistii despre premierul desemnat

Romania a schimbat trei prim-ministri in decurs de un an si doua luni. Numerologul Mircea Georgescu a facut un portret ezoteric al proaspatului premier Viorica Dancila, cu plusuri si.

Gabriela Firea despre Viorica Dancila: Va rezista, cu sau fara hashtag. Nu vreau sa particip la o alta schimbare de premier

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat duminica seara, la Romania Tv, referindu-se la premierul desemnat, Viorica Dancila, ca aceasta va rezista, cu sau fara hashtag, facand aluzie la sintagma folosita de protestatarii antiguvernamentali. Firea a mai spus ca nu doreste sa participe la o alta schimbare de premier.

VIDEO Maria Grapini spune ca baga ambele maini in foc pentru Viorica Dancila: Este foarte, foarte corecta. Va executa ce spune partidul

O fire care reuseste sa creeze o comunicare, o ambianta buna, sa linisteasca apele, asa o caracterizeaza Maria Grapini pe fosta sa colega din Parlamentul European, Viorica Dancila, despre care spune ca a fost principala ei partenera in actiuni de promovare a Romaniei la Bruxelles.

Radu Banciu: Viorica Dancila ar fi inceput sa planga dupa ce a fost comparata de CTP cu o specie de maimuta (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in ediatia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu schimbarea de coafura a premierului desemnat Viorica Dancila, schimbare care vine la putin timp dupa ce a fost comparata de Cristian.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )