Libnet.ro
UNICEF

14:15

Viorica Dancila, despre OUG care i-ar interzice lui Klaus Iohannis implicarea in campanie: Eu nu am spus asta. Lasati-ma mai intai sa vad textul (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, despre OUG care i-ar interzice lui Klaus Iohannis implicarea in campanie: Eu nu am spus asta. Lasati-ma mai intai sa vad textul (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat marti ca nu a spus niciodata ca presedintele Klaus Iohannis nu se poate implica in campania pentru referendumul din 26 mai. Sefa Guvernului a spus si ca nu stie ce. continuă pe B1

Viorica Dancila, despre remaniere: Nu am primit un raspuns de la Klaus Iohannis. il voi suna (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, ca nu a primit niciun raspuns din partea presedintelui Klaus Iohannis pe tema remanierii guvernamentale. Sefa Executivului a precizat ca daca nu va primi un raspu.

Dancila anunta o OUG care ii va interzice lui Iohannis sa se implice in campania pentru referendum

Guvernul Dancila schimba regulile de desfasurare a referendumului chiar in timpul campaniei electorale. Vrea sa-l reduca la tacere pe presedintele Klaus Iohannis printr-o OUG, care ar fi deja pregatita. Premierul Viorica Dancila a confirmat existenta unui proiect de OUG care ii va interzice presedintelui sa se implice in campania pentru referendum. Sefa Guvernului a spus [] .

VIORICA DANCILA: OUG privind referendumul va fi adoptata maine

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat ca ordonanta de urgenta privind referendumul va fi adoptata in sedinta de Guvern de maine, ea precizand ca forma finala a acesteia va fi rezultatul unei discutii prealabile cu secretarul general al Executivului si cu reprezentantii AEP.

Guvernul adopta miercuri OUG care schimba pragul la referendum

Premierul Viorica Dancila a anuntat, marti, ca in sedinta de miercuri a Executivului va fi adoptata ordonanta de urgenta de modificare a legislatiei electorale, propusa de Autoritatea Electorala Permanenta AEP), insa nu stie inca forma exacta in care.

Dancila, despre restructurarea Guvernului: Vom vedea la primul CEx cum vor evolua lucrurile

Viorica Dancila a declarat, intrebata daca merge in continuare pe ideea remanierii guvernamentale, in conditiile in care PSD ar vrea restructurarea, ca ramane de vazut cum vor evolua discutiile in primul CEx. Premierul a adaugat ca importante acum sunt alegerile europarlamentare, potrivit Mediafax.

DANCILA, DESPRE SUMMITUL DE LA SIBIU: Daca voi fi invitata, voi merge

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca, daca va fi invitata, va participa la summitul sefilor de stat si de guverne din 9 mai de la Sibiu, dar nu se va ruga de nimeni pentru a participa la eveniment.

Dancila, despre restructurarea Guvernului: Vom vedea la primul Comitet Executiv cum vor evolua lucrurile

Viorica Dancila a declarat ca ramane de vazut cum vor evolua discutiile in primul Comitetul Executiv National si in urma acestora va fi luata o decizie in ceea ce priveste restructurarea Guvernului. Premierul a precizat ca importante acum sunt alegerile europarlamentare.

Dancila, despre restructurarea Guvernului: Vom vedea la primul Comitet Executiv al PSD cum vor evolua lucrurile

Viorica Dancila a declarat ca ramane de vazut cum vor evolua discutiile in primul Comitetul Executiv National si in urma acestora va fi luata o decizie in ceea ce priveste restructurarea Guvernului. Premierul a precizat ca importante acum sunt alegerile europarlamentare.

Dancila, despre summitul de la Sibiu: Daca voi fi invitata, voi merge. Eu sper ca acest summit sa iasa cat mai bine, este important pentru noi ca tara

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, ca, daca va fi invitata, va participa la summitul sefilor de stat si de guverne din 9 mai de la Sibiu, dar nu se va ruga de nimeni pentru a participa la eveniment.

Motivul pentru care Viorica Dancila nu a fost invitata la summit-ul de la Sibiu. Traian Basescu a explicat tot

Viorica Dancila s-a plans, recent, ca nu a fost invitata la summit-ul de la Sibiu si a aratat cu degetul spre presedintele Klaus Iohannis. Numai ca nu seful statului trebuie invinovatit pentru acest lucru. Motivul pentru care Viorica Dancila nu a fost invitata la summit-ul de la Sibiu a fost explicat de Traian Basescu. Potrivit [] .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )