Libnet.ro
UNICEF

13:30

Viorica Dancila: Nu pot sa va raspund ce propunere va face maine ministrul Justitiei in legatura cu Laura Codruta Kovesi

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila: Nu pot sa va raspund ce propunere va face maine ministrul Justitiei in legatura cu Laura Codruta Kovesi

Nu pot sa va raspund. Justitia trebuie sa fie independenta. Trebuie sa vedem raportul ministrului, nu am avut nici o discutie despre acest aspect. Nu pot sa va raspund, vom vedea chiar maine. Trebuie sa lasam justitia sa-si faca datoria. Cred ca asa e corect si ce se intampla acum in Romania, faptul ca nimeni nu intervine, e un lucru bun. As vrea ca toti cetatenii din Romania, indiferent de functie, sa respecte directiva UE care statueaza prezumtia de nevinovatia, a declarat miercuri premierul Dancila cand a fost intrebata daca ministrul Justitiei va cere maine revocarea din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. continuă pe Hotnews

Premierul Viorica Dancila se afla astazi si maine la Bruxelles. Ea se va intalni cu Tusk, Tajani si Juncker

Premierul Viorica Dancila se afla astazi si maine la Bruxelles, in prima vizita externa in calitate de sef al Guvernului de la Bucuresti, ea urmand sa aiba intalniri cu presedintele Consiliului European, cu presedintele Parlamentului European si cu presedintele Comisiei Europene.

Deputatul USR Tudor Pop, mesaj pentru Viorica Dancila: Opriti fraudele masive din sistemul national al asigurarilor de sanatate!

Deputatul USR Tudor Pop, membru in Comisia pentru Sanatate si Familie, i-a transmis, miercuri, o scrisoare deschisa premierului Viorica Dancila, in care ii prezinta o propunere legislativa care, spune el, ar rezolva problema transparentei deconturilor catre asigurati, ar contribui la prevenirea fraudelor si cresterea eficientei sistemului sanitar si ar avea potentialul de a salva mii de vieti.

Viorica Dancila va face o vizita la Chisinau pe 27 februarie

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, in cadrul celei de-a XXI-a sesiuni a adunarii Asociatiilor Comunelor din Romania A. Co. R), ca in 27 februarie va face o vizita in Republica Moldova, unde se va intalni cu premierul Pavel Filip, pentru a discuta despre intarirea cooperarii dintre cele doua Guverne, transmite news. ro.

Viorica Dancila, prima vizita la Bruxelles in calitate de premier. Cu cine se va intalni prim-ministrul

Premierul Viorica Dancila se afla marti si miercuri la Bruxelles, in prima vizita externa in calitate de sef al Executivului de la Bucuresti. Ea urmeaza sa aiba intrevederi cu presedintele Consiliului.

Viorica Dancila a avut o intrevedere cu comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu

ACTUALIZARE 20:18 Sunt foarte ingrijorata de evolutia proiectelor privind spitalele regionale care au fost aprobate in luna iulie 2015, a declarat Corina Cretu dupa intalnirea de astazi cu Viorica Dancila. ----------- Prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila, a avut astazi o intrevedere cu comisarul european pentru Politica regionala, Corina Cretu, in cadrul vizitei la Bruxelles.

Viorica Dancila, declaratie de presa alaturi de presedintele Comisiei Europene, miercuri dupa-amiaza

Prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila, va avea, miercuri dupa-amiaza, o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. Ulterior, cei doi demnitari vor sustine o conferinta de presa comuna.

in ce tara va merge Viorica Dancila in prima vizita oficiala ca premier

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, in cadrul celei de-a XXI-a sesiuni a adunarii Asociatiilor Comunelor din Romania A. Co. R), ca in 27 februarie va face o vizita in Republica Moldova, unde se va intalni cu premierul Pavel Filip, pentru a discuta despre intarirea cooperarii dintre cele doua Guverne.

Viorica Dancila: Iohannis a spus ca daca vor exista motive temeinice va aproba revocarea lui Kovesi

Prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila, a declarat, la finalul unui eveniment la care a fost prezenta, ca l-a chemat pe Tudorel Toader in tara pentru a-l informa in legatura cu scandalul mediatic in care e .

VIORICA DANCILA are INTERZIS la functiile de conducere din PSD: Nu va candida! Are deja foarte multe de facut

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat miercuri, la finalul Biroului permanent national al PSD, ca premierul Viorica Dancila are deja foarte multe de facut si nu va candida pentru functia de presedinte executiv.

Viorica Dancila, vizita oficiala la Bruxelles

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, se afla intr-o vizita oficiala la Bruxelles. Viorica Dancila are programate mai multe intalniri importante si se va vedea inclusiv cu Donald Tusk, presedintele.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )