Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila nu se dezminte! intr-o singura vizita, premierul a FACUT PRAF limba romana in mod repetat: Ne-am trezit cu mii de calamitati create datorita intemperiilor vremii! (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila nu se dezminte! intr-o singura vizita, premierul a FACUT PRAF limba romana in mod repetat: Ne-am trezit cu mii de calamitati create datorita intemperiilor vremii! (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a comis vineri, la Targu Ocna, cand a verificat stadiul lucrarilor de regularizare a albiei raului Slanic, o serie de gafe, vorbind despre intemperii si calamitati. Sefa. continuă pe B1

Viorica Dancila, un nou FILMULET MUT. Premierul s-a intalnit cu negociatorul sef al UE privind Brexitul, Michel Barnier (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a avut marti o intrevedere cu negociatorul-sef al Uniunii Europene privind Brexit, Michel Barnier. Potrivit unui comunicat al Guvernului, dialogul dintre cei doi oficiali s-a axat pe.

Premierul Viorica Dancila, vizita pe santierele din Moldova unde se refac albiile distruse de inundatiile din vara

Prim-ministrul Viorica Dancila are programate vineri, 5 octombrie, vizite la trei obiective din judetele Bacau si Neamt.

VIDEO Viorica Dancila, nou sir de gafe, intr-o vizita de lucru: Am vazut anumite lucruri care nu sunt conforme cu realitatea

Premierul Viorica Dancila s-a remarcat, vineri, aflata in vizita de lucru la Bacau, printr-un nou sir de gafe. Cele mai flagrante greseli de exprimare s-au regasit in fraza ne-am trezit dintr-o data cu tara cu mii de calamitati, cu multe aluviuni si cu multe probleme create datorita intemperiilor vremii, dar si in am vazut anumite lucruri care nu sunt conforme cu realitatea.

Viorica Dancila a fluturat din GENELE FALSE la Parlamentul European, insa fara succes. Mai are o sansa la Campionatul International de extensii de gene de la Bucuresti (FOTO)

Viorica Dancila s-a gatit inainte de a merge, miercuri, la dezbaterile din Parlamentul European. Premierul si-a facut din gene evantai, crezand ca astfel ii va convinge pe oficialii UE ca PSD nu incalca.

Viorica Dancila a fluturat din GENELE FALSE la Parlamentul European: Urmeaza Campionatul International de extensii de gene de la Bucuresti (FOTO)

Viorica Dancila s-a gatit inainte de a merge, miercuri, la dezbaterile din Parlamentul European. Premierul si-a facut din gene evantai, sperand ca astfel ii va convinge pe oficialii UE ca PSD nu incalca.

Premierul Viorica Dancila, mesaj dur la adresa oficialilor de la Bruxelles: Nu vom accepta niciodata un to do list

Premierul Viorica Dancila a transmis un mesaj extrem de dur la adresa oficialilor europeni, miercuri seara, in contextul in care in Parlamentul European s-a discutat despre situatia din Romania. Dancila a.

Premierul Viorica Dancila, in aceasta seara, la Sinteza Zilei, cu Mihai Gadea. LIVE TEXT si VIDEO

Premierul Viorica Dancila vine in aceasta seara, de la ora 21. 00, pentru un interviu-eveniment realizat de Mihai Gadea, la Sinteza Zilei. Vezi LIVE VIDEO.

Viorica Dancila sare in apararea lui Liviu Dragnea: Premierul a sesizat CCR cu privire la modul de formare al completurilor de cinci judecatori de la Curtea Suprema

Viorica Dancila a sesizat Curtea Constitutionala pe tema completurilor de judecata. in sesizarea sa, premierul vorbeste despre un posibil conflict institutuional intre Parlament si Curtea Suprema referitor la.

Viorica Dancila si Tudorel Toader, impreuna la Strasbourg. Ce le explica premierul si ministrul Justitiei oficialilor UE

Viorica Dancila si Tudorel Toder merg impreuna la Strasbourgpentru a discuta cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans. Timmermans estre unul dintre cei mai critici oficiali al UE in pr.

Viorica Dancila reuseste inca un moment memorabil: A DAT CU CAPUL DE ELICOPTER! (VIDEO)

Viorica Dancila reuseste inca un moment memorabil. Premierul s-a dat cu capul de usa elicopterului, la sosirea in localitatea Borca, judetul Neamt, scrie Observator. tv. Dancila a mers, vineri, cu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )