Libnet.ro
UNICEF

16:30

VIDEO Viorica Dancila, nou sir de gafe, intr-o vizita de lucru: Am vazut anumite lucruri care nu sunt conforme cu realitatea

Adevărul Adevărul,
VIDEO Viorica Dancila, nou sir de gafe, intr-o vizita de lucru: Am vazut anumite lucruri care nu sunt conforme cu realitatea

Premierul Viorica Dancila s-a remarcat, vineri, aflata in vizita de lucru la Bacau, printr-un nou sir de gafe. Cele mai flagrante greseli de exprimare s-au regasit in fraza ne-am trezit dintr-o data cu tara cu mii de calamitati, cu multe aluviuni si cu multe probleme create datorita intemperiilor vremii, dar si in am vazut anumite lucruri care nu sunt conforme cu realitatea. continuă pe Adevărul

VIDEO Viorica Dancila a discutat cu Frans Timmermans despre legile justitiei, protocoale si MCV. Premierul si-a exprimat dorinta ca dezbaterea din Parlamentul European sa fie argumentata si constructiva

Premierul Viorica Dancila si-a exprimat marti, in cadrul intrevederii avute cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, dorinta ca dezbaterea de miercuri din plenul Parlamentului European, pe tema situatiei din Romania, sa fie argumentata si constructiva, transmite Guvernul intr-un comunicat. Potrivit sursei citate, printre subiectele abordate de cei doi au fost modificarile aduse legilor justitiei, protocoalele secrete, dar si evaluarile cuprinse in rapoartele MCV, despre care Dancila a spus ca acestea nu reflecta in intregime realitatea in domeniu.

VIDEO Viorica Dancila, primita in Neamt cu aplauze si lacrimi: Felicitari pentru ce-ati vorbit la Bruxelles! Nu va dati batuta, doamna prim-ministru!

Prim-ministrul Viorica Dancila a vizitat vineri, 5 octombrie, mai multe santiere deschise in localitati din Bacau si Neamt pentru reabilitarea infrastructurii hidrotehnice afectate de inundatiile din iunie-iulie.

LIVE VIDEO Viorica Dancila da azi raportul in fata eurodeputatilor din Parlamentul European. Tema: respectarea statului de drept in Romania

Premierul Viorica Dancila participa, miercuri, in Parlamentul European, la o dezbatere privind respectarea statului de drept din Romania, intr-o sesiune plenara care are loc la Strasbourg, incepand cu ora 10:00.

LIVE VIDEO Viorica Dancila, la Strasbourg: MCVsi-a ratat misiunea pentru care a fost creat. Nu am venit aici sa dau socoteala

Premierul Viorica Dancila participa, miercuri, in Parlamentul European, la o dezbatere privind respectarea statului de drept din Romania, intr-o sesiune plenara care are loc la Strasbourg, incepand cu ora 10:00.

Viorica Dancila nu se dezminte! intr-o singura vizita, premierul a FACUT PRAF limba romana in mod repetat: Ne-am trezit cu mii de calamitati create datorita intemperiilor vremii! (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a comis vineri, la Targu Ocna, cand a verificat stadiul lucrarilor de regularizare a albiei raului Slanic, o serie de gafe, vorbind despre intemperii si calamitati. Sefa.

Viorica Dancila, un nou FILMULET MUT. Premierul s-a intalnit cu negociatorul sef al UE privind Brexitul, Michel Barnier (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a avut marti o intrevedere cu negociatorul-sef al Uniunii Europene privind Brexit, Michel Barnier. Potrivit unui comunicat al Guvernului, dialogul dintre cei doi oficiali s-a axat pe.

Mesaj dur din lumea sportului pentru Viorica Dancila: Sa ia lectii de limba si literatura romana sau, mai bine, sa se duca sa faca altceva!

Viorica Dancila a facut o noua gafa dintr-un sir care pare interminabil, reusind sa isi atraga critici inclusiv din lumea sportului.

Premierul Viorica Dancila, vizita pe santierele din Moldova unde se refac albiile distruse de inundatiile din vara

Prim-ministrul Viorica Dancila are programate vineri, 5 octombrie, vizite la trei obiective din judetele Bacau si Neamt.

intalnire la Strasbourg intre Viorica Dancila si Frans Timmermans: Guvernul sustine ca cei doi au discutat despre protocoale si legile justitiei (VIDEO)

Guvernul Romaniei a publicat un nou videoclip fara sonor care prezinta intalnirea pe care premierul Viorica Dancila a avut-o, marti la Strasbourg, cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans.

Viorica Dancila reuseste inca un moment memorabil: A DAT CU CAPUL DE ELICOPTER! (VIDEO)

Viorica Dancila reuseste inca un moment memorabil. Premierul s-a dat cu capul de usa elicopterului, la sosirea in localitatea Borca, judetul Neamt, scrie Observator. tv. Dancila a mers, vineri, cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )