Libnet.ro
UNICEF

17:30

VIORICA DANCILA: Dezvoltarea unei tari se raporteaza si la nivelul de educatie al populatiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Dezvoltarea unei tari se raporteaza si la nivelul de educatie al populatiei

Dezvoltarea unei tari se raporteaza si la nivelul de educatie al populatiei, unde rolul profesorilor este esential, afirma premierul Viorica Dancila, sambata, intr-un mesaj adresat cu prilejul Zilei Internationale a Profesorului. continuă pe Ziarul Bursa

ZIUA PROFESORULUI. Mesajul transmis de premierul Dancila: Rolul profesorilor este esential

Viorica Dancila a transmis un mesaj cu ocazia Zilei internationale a Profesorului. Premierul sustine ca dezvoltarea unei tari se raporteaza si la nivelul de educatie al populatiei, unde.

VIORICA DANCILA: Prin refuzul numirii unui ministru interimar la Educatie, Iohannis pericliteaza o generatie de tineri medici

Premierul Viorica Dancila spune ca prin refuzul de a aplica decizia CCR si a numi un ministru interimar la Educatie, presedintele Klaus Iohannis pericliteaza o generatie intreaga de tineri medici, care nu vor putea sustine la timp examenul de rezidentiat.

Klaus Iohannis, despre noile propuneri de ministri: Pentru numirea unui titular la Educatie, premierul trebuie sa se prezinte in Parlament. Viorica Dancila imi cere sa incalc Constitutia

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza dupa ce premierul Viorica Dancila i-a trimis, vineri, noi propuneri de ministri interimari. Printr-un comunicat de presa, seful statului transmite ca pentru numirea.

Viorica Dancila i-a trimis lui Klaus Iohannis noi propuneri de ministri interimari: Ce mutari sunt anuntate in Guvern

Premierul Viorica Dancila i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis noile propuneri de ministri interimari. Este vorba despre Daniel Suciu la Justitie, Gabriel Les la Interne si Nicolae Hurduc la Educatie. in ac.

Viorica Dancila trimite presedintelui noi propuneri de ministri interimari

Premierul Viorica Dancila va trimite vineri noi propuneri de ministri interimari presedintelui Klaus Iohannis, potrivit unor surse guvernamentale. Propunerile sunt urmatoarele: Gabriel Les la Interne, Daniel Suciu la Justitie, Nicolae Hurduc la Educatie, Alexandru Petrescu la parteneriate strategice, Niculae Badalau la Energie, Radu Oprea la relatia cu Parlamentul, Ioan Denes la Mediu, iar Eugen Teodorovici in functia de vicepremier pe probleme economice.

Surse. Viorica Dancila propune inca patru ministri interimari. Cine va fi la Justitie. in total, Guvernul ar avea 7 ministri interimari

Premierul Viorica Dancila a trimis noi propuneri de ministri interimari presedintelui Klaus Iohannis: Gabriel Les Aparare) la Interne, Daniel Suciu Dezvoltare) la Justitie, Alexandru Petrescu Comunicatii) la parteneriate strategice si Nicolae Hurduc Cercetare) la Educatie. in afara celor patru, la Cotroceni mai sunt alte trei propuneri de interimari.

Viorica Dancila, atac la adresa lui Klaus Iohannis de Ziua Internationala a Profesorului: Interese politice sau electorale pun intre paranteze munca unei generatii de tineri medici

Premierul Viorica Dancila a transmis, sambata, un mesaj cu ocazia Zilei Internationale a Profesorului, context in care a lansat un atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Fara a mentiona numele.

Viorica Dancila il ameninta pe Klaus Iohannis cu o posibila plangere penala. O sa ma consult cu juristii si vedem

In cadrul unei emisiuni televizate la Romania TV, de joi, si citata de Stiripesurse. ro, premierul Viorica Dancila a anuntat ca ar putea depune plangere penala impotriva presedintelui pentru amanarea.

Viorica Dancila se victimizeaza, iarasi: Daca eu ceream demisia sefului DIICOT, era linsaj

Daca prim-ministrul ar fi cerut demisia sefului DIICOT, in locul presedintelui, atunci ar fi fost linsaj, a declarat Viorica Dancila, in cadrul unei emisiuni televizate la Romania TV si citate de Stiripesurse. r.

VIORICA DANCILA: Victimele tragediei de la Colectiv sa primeasca decontarea ingrijirilor cat este nevoie

Premierul Viorica Dancila a transmis ca va sustine propunerea ranitilor de la incendiul din clubul Colectiv de modificare a legislatiei, astfel incat sa primeasca decontarea ingrijirilor atat timp cat este nevoie.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )