Libnet.ro
UNICEF

08:00

Klaus Iohannis, despre noile propuneri de ministri: Pentru numirea unui titular la Educatie, premierul trebuie sa se prezinte in Parlament. Viorica Dancila imi cere sa incalc Constitutia

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre noile propuneri de ministri: Pentru numirea unui titular la Educatie, premierul trebuie sa se prezinte in Parlament. Viorica Dancila imi cere sa incalc Constitutia

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza dupa ce premierul Viorica Dancila i-a trimis, vineri, noi propuneri de ministri interimari. Printr-un comunicat de presa, seful statului transmite ca pentru numirea. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre noile propuneri de ministri: Pentru numirea unui titular la Educatie, premierul trebuie sa se prezinte in Parlament. Viorica Dancila imi cere sa incalc Constitutia

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza dupa ce premierul Viorica Dancila i-a trimis, vineri, noi propuneri de ministri interimari. Printr-un comunicat de presa, seful statului transmite ca pentru numirea.

Ludovic Orban (PNL), despre noile propuneri de ministri ale PSD: Orice gest mai face, il face degeaba. Am aceeasi parere proasta

Presedintele PNL,Ludovic Orban, a declarat, vineri, ca joia viitoare guvernul Dancila va pleca acasa. De asemenea, liderul liberal a mai spus ca are o parere proasta despre noii ministri interimari.

A uitat de Orlando... Dancila i-a trimis lui Iohannis noile propuneri de ministri interimari, dar l-a omis pe Teodorovici. A revenit cu o erata dupa 3 ore

Premierul Viorica Dancila i-a trimis, vineri, presedintelui Klaus Iohannis mai multe noi propuneri de ministri interimari. A uitat, insa, sa-i trimita propunerea pentru desemnarea lui Eugen Orlando Teodorovici,.

Viorica Dancila i-a trimis lui Klaus Iohannis noi propuneri de ministri interimari: Ce mutari sunt anuntate in Guvern

Premierul Viorica Dancila i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis noile propuneri de ministri interimari. Este vorba despre Daniel Suciu la Justitie, Gabriel Les la Interne si Nicolae Hurduc la Educatie. in ac.

Premierul Dancila: inca o zi de incalcare a Constitutiei de catre presedinte. Domnule Klaus Iohannis, cand puneti in aplicare decizia Curtii Constitutionale?

Premierul Viorica Dancila il acuza pe Klaus Iohannis ca a incalat din nou Constitutia fiindca arefuzat numirea ministrilor interimari. inca o zi de incalcare a Constitutiei de catre.

Razboiul dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila ia amploare. Presedinte: Romania are nevoie urgent de un nou guvern responsabil

Razboiul dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila ia amploare. Presedintele a raspuns, in urma cu scurt timp, solicitarii premierului de numire a unor noi ministri interimari la Interne, Justitie si.

Boris Johnson a facut public planul sau privind Brexitul. Premierul britanic a trimis noile propuneri Comisiei Europene

Boris Johnson a publicat noile propuneri privind Brexitul pe care le-a inaintat Comisiei Europene spre analiza si care includ reglementarea problemei granitei cu Irlanda de Nord si a uniunii vamale. Premierul Marii Britanii a transmis insa UE ca nu mai este prea mult timp pentru negocieri privind un acord.

Judecatoarea Dana Girbovan, despre demisia lui Felix Banila: Klaus Iohannis s-a comportat precum un sef al procurorilor

Dana Girbovan, judecator la Curtea de Apel din Cluj, care a starnit o serie de polemiciinspatiul public, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins propunerea premierului Viorica Dancila pentru ca.

KLAUS IOHANNIS: Exista un pericol al activarii discursului intolerant pentru subminarea solidaritatii europene

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj, in cadrul reuniunii Grupului Ecumenic de Rugaciune din Parlamentul Romaniei, in care subliniaza atasamentul romanilor fata de Uniunea Europeana, insa arata ca exista pericolul activarii discursului intolerant pentru subminarea solidaritatii europene.

KLAUS IOHANNIS: Actiunile premierului Dancila genereaza grave blocaje cu consecinte negative

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca actiunile premierului Dancila genereaza grave blocaje cu consecinte negative pentru romani, inclusiv imposibilitatea organizarii examenului de rezidentiat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )