Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila, dupa ce a promis ca se va construi o autostrada cap-coada: Chiar eu voi urmari cum merge acest lucru

B1 B1,
Viorica Dancila, dupa ce a promis ca se va construi o autostrada cap-coada: Chiar eu voi urmari cum merge acest lucru

Premierul Viorica Dancila a declarat duminica seara ca va urmari personal cum va merge constructia de autostrazi, precizand ca va infiinta in Guvern un departament special de infrastructura, care va avea 10. continuă pe B1

Congresul PSD: Viorica Dancila a promis o autostrada cap-coada

Premierul Viorica Dancila a promis sambata, la Congresul PSD, ca guvernul social-democrat va realiza o autostrada cap-coada. in calitate de prim-ministru ma angajez in fata dumneavoastra ca vom.

Viorica Dancila, dupa ce a fost aleasa presedinte PSD: Va fi complicat, abia acum incep luptele. Suntem cel mai pro-european partid (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, sambata, dupa ce a devenit oficial presedintele PSD, ca va fi un drum complicat si ca abia acum incep luptele. Votul vostru ma onoreaza si ma.

Viorica Dancila promite o autostrada cap-coada. Ce risca cei care nu respecta termenele stabilite

Viorica Dancila participa, sambata, la congresul PSD, in care se voteaza noua conducere a partidului. Premierul a declarat ca guvernul pe care il conduce va face o autostrada cap-coada si ca cei care nu respecta termenele vor fi dati afara, fara exceptie. Viorica Dancila promite o autostrada cap-coada in calitate de prim-ministru ma angajez in .

Viorica Dancila, laude si promisiuni la Congresul PSD: Vom face o autostrada cap-coada. Educatia e un domeniu prioritar. Romanii au nevoie de spitale noi. Aplauze firave din sala la discursul premierului (VIDEO)

Viorica Dancila a laudat guvernarea PSD si a facut un lung sir de promisiuni electorale in discursul pe care l-a sustinut sambata la Congresul PSD. Sefa interimara a PSD s-a laudat inclusiv cu.

Viorica Dancila este noul presedinte PSD. Reactia premierului cand a aflat vestea

Viorica Dancila a fost aleasa in functia de presedinte al PSD, sambata, 29 iunie, in urma votului din congres. Premierul a oferit primele declaratii dupa rezultatul votului si a anuntat candidatul pentru alegerile prezidentiale. Viorica Dancila este noul presedinte PSD Voi merge in teritoriu, voi lua legatura cu oamenii, voi face o evaluare a rezultatului .

PSD a crescut in sondaje cu Viorica Dancila la conducere. Ce s-a intamplat dupa plecarea lui Dragnea

Viorica Dancila nu mai este ca la inceputul mandatului de premier si in timpul in care Liviu Dragnea era presedintele PSD. Atitudinea ei a devenit mai ferma si pare, in momentul de fata, membrul social democrat cel mai realist. Nu doar ca a inteles abordarea gresita pe care a avut-o partidul sub vechea conducere, dar .

Viorica Dancila, prima reactie dupa sedinta PSD: Am validat candidaturile. Nu este un congres despre o singura persoana, ci unul despre reforma partidului

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri,candidaturile valide ce urmeaza sa fie votate in cadrul Congresului. Prima decizie este cea referitoare la postul de comisar european. interimari. Doamna.

Viorica Dancila, prima reactie dupa CExN al PSD: Am validat candidaturile. Nu este un congres despre o singura persoana, ci unul despre reforma partidului

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri,candidaturile valide ce urmeaza sa fie votate in cadrul Congresului. Prima decizie este cea referitoare la postul de comisar european interimar. Doamna.

Premierul Viorica Dancila, la Sinteza Zilei: Trebuie sa analizam unde am gresit si sa schimbam modul de abordare LIVE TEXT

Viorica Dancila vine duminica seara la Sinteza Zilei. Va fi primul interviu dupa ce premierul a devenit si presedintele ales al PSD. Care sunt deciziile premierului, ce urmeaza pentru Romania, aflati.

Premierul Viorica Dancila, la Sinteza Zilei: Vom face un departament pe infrastructura LIVE TEXT

Viorica Dancila vine duminica seara la Sinteza Zilei. Va fi primul interviu dupa ce premierul a devenit si presedintele ales al PSD. Care sunt deciziile premierului, ce urmeaza pentru Romania, aflati.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )