Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu: Viorica Dancila ar fi inceput sa planga dupa ce a fost comparata de CTP cu o specie de maimuta (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Viorica Dancila ar fi inceput sa planga dupa ce a fost comparata de CTP cu o specie de maimuta (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in ediatia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu schimbarea de coafura a premierului desemnat Viorica Dancila, schimbare care vine la putin timp dupa ce a fost comparata de Cristian. continuă pe B1

Liviu Dragnea: Viorica Dancila va vorbi dupa votul de investitura, acum si-ar da cu parerea / Invata programul de guvernare

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni seara ca premierul desemnat, Viorica Dancila, va face declaratii publice dupa votul de investitura, deoarece acum nu ar face dacat sa-si dea cu parerea.

Radu Banciu, despre atacul lui Tariceanu la adresa fostului premier: Atat de prosti sunt incat a venit SRI si l-a bagat pe Misu Tudose sa distruga PSD (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu declaratiile lui Calin Popescu Tariceanu care l-a acuzat pe fostul premier Mihai Tudose ca a fost infiltrat de SRI ca sa distruga PSD.

Radu Banciu: PSD-ul trebuie sa inteleaga ca, oricum, se va sfarsi la un moment dat toata aceasta aiureala. Nu poti sa faci politica doar pentru tine

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despe protestele de amploare care au avut loc in Bucuresti si in mai multe orase ale.

Radu Banciu: PSD-ul trebuie sa inteleaga ca, oricum, se va sfarsi la un moment dat toata aceasta aiureala. Nu poti sa faci politica doar pentru tine (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despe protestele de amploare care au avut loc in Bucuresti si in mai multe orase ale tarii. Radu.

Kelemen Hunor, dupa discutia cu Viorica Dancila: A raspuns la toate intrebarile fara sa se uite la Dragnea

Dupa intalnirea cu Viorica Dancila, presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca i-a placut la premierul desemnat faptul ca a raspuns la toate intrebarile fara sa se uite la liderul PSD, Liviu Dragnea.

Viorica Dancila, dupa intalnirea cu UDMR: Nu s-a discutat despre intrarea la guvernare(VIDEO)

Premierul desemnat, Viorica Dancila, a declarat marti, dupa intrevederea avuta cu reprezentantii UDMR, impreuna cu liderul PSD, Liviu Dragnea, ca nu s-a discutat despre intrarea la guvernare a.

VIORICA DANCILA, atacata DUR de un fost PSD-ist: SOROS a pus iar premier in Romania

Un fost deputat PSD lanseaza un ataca fara precedent la adresa premierului desemnat de majoritataea PSD-ALDE, Viorica Dancila, precizand faptul ca in spatele promovarii sale in fruntea.

VIDEO Maria Grapini spune ca baga ambele maini in foc pentru Viorica Dancila: Este foarte, foarte corecta. Va executa ce spune partidul

O fire care reuseste sa creeze o comunicare, o ambianta buna, sa linisteasca apele, asa o caracterizeaza Maria Grapini pe fosta sa colega din Parlamentul European, Viorica Dancila, despre care spune ca a fost principala ei partenera in actiuni de promovare a Romaniei la Bruxelles.

Ce functie are acumbarbatul care a agresat-o pe strada pe Viorica Dancila

Viorica Dancila, noul premier desemnat al Romaniei, a fost agresata pe strada de un rival politic, in urma cu cativa ani. Acum, agresorul si victima sunt colegi de partid. in 2009,.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Cum spunem corect: prim-ministrul Viorica Dancila sau prim-ministra Viorica Dancila

Viorica Dancila va fi noul premier al Romaniei, dar trebuie sa stim ca functia de prim-ministru nu are forma de feminim. Astfel, spune Ana Iorga, recomandarea este sa facem acordul la feminin, in.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )