Libnet.ro
UNICEF

19:00

Viorica Dancila va face o vizita la Chisinau pe 27 februarie

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila va face o vizita la Chisinau pe 27 februarie

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, in cadrul celei de-a XXI-a sesiuni a adunarii Asociatiilor Comunelor din Romania A. Co. R), ca in 27 februarie va face o vizita in Republica Moldova, unde se va intalni cu premierul Pavel Filip, pentru a discuta despre intarirea cooperarii dintre cele doua Guverne, transmite news. ro. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila merge la Chisinau pentru a se intalni cu premierul Pavel Filip

Premierul Viorica Dancila a anuntat, luni, ca va efectua, pe 27 februarie, o deplasare oficiala la C.

in ce tara va merge Viorica Dancila in prima vizita oficiala ca premier

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, in cadrul celei de-a XXI-a sesiuni a adunarii Asociatiilor Comunelor din Romania A. Co. R), ca in 27 februarie va face o vizita in Republica Moldova, unde se va intalni cu premierul Pavel Filip, pentru a discuta despre intarirea cooperarii dintre cele doua Guverne.

Consiliul pentru Combaterea Discriminarii s-a autosesizat cu privire la declaratia premierului. Viorica Dancila si Mihai Gadea vor fi audiati

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a anuntat ca s-a autosesizat cu privire la declaratia premierului Viorica Dancila, din cadrul interviului acordat la televiziunea Antena 3, in seara zilei de 15 februarie 2018, care a avut urmatorul continut: 'Acesti oameni cred ca sunt autisti si nu vad si nu aud ceea ce este vizibil pentru toti cei de buna credinta'. CNCD a precizat ca o va audia pe Viorica Dancila in data de 20 februarie si ca va fi citat la audieri si moderatorul emisiunii, Mihai Gadea.

Viorica Dancila: Iohannis a spus ca daca existe motive temeinice va aproba revocarea lui Kovesi (VIDEO)

La finalul unui eveniment la care a participat, premierul Viorica Dancila a tinut sa precizeze in fata jurnalistilor ca rolul chemarii in tara a ministrului Justitiei a fost ca acesta sa fie informat.

Prim-ministrul Viorica Dancila: Cei care dezinformeaza UE sunt autisti

Premierul Viorica Dancila a sustinut joi seara, in cadrul unei emisiuni la Antena 3, ca vrea sa aiba o abordare transparenta cu liderii europeni si ca Monica Macovei a facut mult rau Romaniei prin atitudinea ei si prin faptul ca si-a parat.

De ce si-a inchis premierul Viorica Dancila pagina de Facebook

Premierul Viorica Dancila a decis sa isi inchida paginile de Facebook. Atat profilul personal cat si pagina dedicata activitatii sale politice. La momentul respectiv presa a speculat ca aceasta decizie.

Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism, mustrare pentru premierul Viorica Dancila: Este jignitor

Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism considera ca folosirea de catre premierul Viorica Dancila a .

Viorica Dancila, reclamata pentru discriminare contra persoanelor cu autism. Premierul isi cere scuze public

Viorica Dancila este acuzata de discriminare! Premierul s-a trezit in mijlocul unui scandal in urma unei declaratii pe care a facut-o, joi, la Sinteza Zilei. Asociatiile care apara drepturile persoanel.

Viorica Dancila, TAXATA de CNCD: Nu orice cetatean e premierul Romaniei

Viorica Dancila este taxata dur de Consiliul pentru Combaterea Discriminarii, dupa declaratia in care i-a numit autisti pe cei care critica Romania in fata institutiilor Europene. Nu este o exprimare.

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit cu ambasadorul Israelului

Prim-ministrul Viorica Dancila a primit-o astazi pe Tamar Samash, ambasadorul Statului Israel la Bucuresti, se arata intr-un comunicat al Guvernului, dat publicitatii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )