Libnet.ro
UNICEF

16:00

Viorica Dancila, la Festivalul Vinului: Premierul a mers la Focsani imediat dupa ce a votat la referendum (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, la Festivalul Vinului: Premierul a mers la Focsani imediat dupa ce a votat la referendum (VIDEO)

Dupa ce s-a prezentat la vot sambata dimineata, premierul Viorica Dancila a mers la Focsani, la Festivalul International al Vinului. Prim-ministrul a vizitat un targ cu produse locale, a stat de vorba cu. continuă pe B1

Raspunsul premierului Viorica Dancila la gafele in serie: Stiu ca acest lucru il vanati

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata, laFestivalul International al Viei si Vinului Bachus, ca stie ca presa ii vaneaza gafele in limba romana.

Viorica Dancila reuseste inca un moment memorabil: A DAT CU CAPUL DE ELICOPTER!

Viorica Dancila reuseste inca un moment memorabil. Premierul s-a dat cu capul de usa elicopterului, la sosirea in localitatea Borca, judetul Neamt, scrie Observator. tv. Dancila a mers, vineri, cu.

Viorica Dancila reuseste inca un moment memorabil: A DAT CU CAPUL DE ELICOPTER! (VIDEO)

Viorica Dancila reuseste inca un moment memorabil. Premierul s-a dat cu capul de usa elicopterului, la sosirea in localitatea Borca, judetul Neamt, scrie Observator. tv. Dancila a mers, vineri, cu.

Viorica Dancila nu se dezminte! intr-o singura vizita, premierul a FACUT PRAF limba romana in mod repetat: Ne-am trezit cu mii de calamitati create datorita intemperiilor vremii! (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a comis vineri, la Targu Ocna, cand a verificat stadiul lucrarilor de regularizare a albiei raului Slanic, o serie de gafe, vorbind despre intemperii si calamitati. Sefa.

Premierul Viorica Dancila, mesaj dur la adresa oficialilor de la Bruxelles: Nu vom accepta niciodata un to do list

Premierul Viorica Dancila a transmis un mesaj extrem de dur la adresa oficialilor europeni, miercuri seara, in contextul in care in Parlamentul European s-a discutat despre situatia din Romania. Dancila a.

Premierul Viorica Dancila, in aceasta seara, la Sinteza Zilei, cu Mihai Gadea. LIVE TEXT si VIDEO

Premierul Viorica Dancila vine in aceasta seara, de la ora 21. 00, pentru un interviu-eveniment realizat de Mihai Gadea, la Sinteza Zilei. Vezi LIVE VIDEO.

Viorica Dancila, pusa la colt de Frans Timmermans: Premierul, somat sa raspunda la 18 intrebari dure adresate de Comisia Europeana

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, i-a adresat o scrisoare premierului Viorica Dancila , prin care ii solicita sa raspunda la 18 intrebari referitoare la modificarile codurilor penale.

Si-a dat seama si Viorica Dancila: Avem o problema legata de forta de munca... Premierul se lauda ca a crescut salariile medicilor la 4.000 de euro

Viorica Dancila pare sa constientizeze de-abia acum ca Romania are o grava problema legata de forta de munca. Ea a declarat, sambata, ca este important ca romanii plecati in strainatate sa fie.

Viorica Dancila, despre votul din 2015, din Parlamentul European, in favoarea casatoriilor intre persoanele de acelasi sex: Romanii se pot gandi

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata, referitor la votul favorabil din Parlamentul European pe raportul ce prevedea inclusiv casatoriile gay, ca documentul respectiv indemna institutiile sa se gandeasca legat de casatoriile intre persoanele de acelasi sex. Eu cred ca romanii se pot gandi, a declarat premierul.

Premierul Viorica Dancila, vizita pe santierele din Moldova unde se refac albiile distruse de inundatiile din vara

Prim-ministrul Viorica Dancila are programate vineri, 5 octombrie, vizite la trei obiective din judetele Bacau si Neamt.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2811 seconds )