Libnet.ro
UNICEF

14:45

VIORICA DANCILA Ca sa fie clar: aceasta motiune nu va trece!

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA Ca sa fie clar: aceasta motiune nu va trece!

Premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, a spus, luni seara, intr-o declaratie de presa, ca motiunea de cenzura nu va trece de Parlament, afirmand ca a mai vazut filmul vesnicei motiuni, care, pana acum, mai degraba a daramat si dezbinat opozitia decat Guvernul. continuă pe Ziarul Bursa

Dancila: Ca sa fie clar: aceasta motiune nu va trece! Am mai vazut acest film

Premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, a spus, luni seara, intr-o declaratie de presa, ca moti.

Viorica Dancila: Motiunea de cenzura nu va trece. Am mai vazut acest film

Premierul Viorica Dancila a declarat luni ca motiunea de cenzura nu va trece de Parlament, ea aratand ca a mai vazut filmul vesnicei motiuni, care, pana acum, mai degraba a daramat si dezbinat.

Viorica Dancila nu renunta la Rovana Plumb: Are, in continuare, sustinerea mea neconditionata!

Premierul Viorica Dancila nu renunta la Rovana Plumb chiar daca perspectivele ca aceasta sa ajunga comisar european s-au complicat dupa votul din comisia JURI a Parlamentului European. Tot ceea ce s-a.

Premierul, intalnire cu reprezentantii comunitatii romanesti din SUA. Viorica Dancila: Romanii din diaspora vorbesc tot mai des despre progresele acestui guvern (GALERIE FOTO)

Premierul Viorica Dancila a afirmat, dupa intalnirea de vineri cu reprezentantii comunitatii romanesti din SUA, ca romanii de peste vorbesc din ce in ce mai des despre progresele facute de acest gu.

Premierul Viorica Dancila a transmis in SUA ca Romania este ofertanta, astfel ca ii incurajeaza pe romani sa isi dezvolte afaceri in tara Site-ul Guvernului ilustreaza comunicatul cu sefa Executivului alaturi de preoti

Aflata in vizita in SUA, Viorica Dancila a transmis ca ii incurajeaza pe romani sa se intoarca acasa sau sa dezvolte afaceri in tara, pentru ca Romania este dinamica, ofertanta, mentionand programele Diaspora Start-up si Start-UP Nation. Desi din comunicatul pare sa vizeze mai degraba mediul de afaceri, acesta este insotit de o fotografie a Vioricai Dancila cu doi preoti.

Viorica Dancila, la iUmor! Irena Boclinca, moment de senzatie in fata celor trei jurati

Irena Boclinca, sau Viorica Dancila de la iUmor, se intoarce in platoul emisiunii care i-a adus succesul. Actrita va avea un moment de senzatie in fata celor trei jurati ai show-ului. Viorica Dancila, la iUmor. Irena Boclinca revine! Irena Boclinca, castigatoarea iUmor din sezonul 6, cea care a interpretat-o pe Viorica Dancila, premierul Romaniei, revine .

Viorica Dancila, nicio vorba despre situatia Rovanei Plumb, respinsa pentru functia de comisar european: Premierul se lauda pe Facebook cu intalnirile sale din SUA (FOTO)

Premierul Viorica Dancila nu comenteaza situatia Rovanei Plumb, respinsa de Comisia pentru Afaceri Juridice JURI) din cauza problemelor din declaratia de avere. La mai bine de 24 de ore de cand oficialii.

Premierul pune pe fuga toti liderii lumii: Ocolita de demnitarii SUA, Viorica Dancila a alergat dupa Regele Iordaniei pentru a face o poza, fara succes (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila ii pune pe fuga pe marii lideri ai lumii. Dupa ce vicepresedintele SUA, Mike Pence, a anulat intalnirea cu sefa Guvernului, dar si dupa ce Rick Perry, secretarul de stat pentru.

Viorica Dancila, intalnire cu presedintele World Jewish Committee. Ce a discutat premierul Romaniei cu Ronald Lauder si rabinul-sef al New York-ului

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut o intrevedere cu presedintele World Jewish Committee, Ronald Lauder, si cu rabinul-sef al orasului New-York, Arthur Schneier, in cadrul discutiilor fiind abordate subiecte care tin de relatia Romaniei cu Statele Unite, cu comunitatea evreiasca, precum si dezvoltarea de afaceri.

Calin Popescu Tariceanu, catre Viorica Dancila: Cand sapa groapa altuia, orice om sa-i fie frica!

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca liderul PSD, Viorica Dancila, vrea sa-si inlature prin orice mijloace competitorii din cursa prezidentiala, pentru ca ea sa intre in turul doi al alegerilor si afirma ca atunci cand.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2605 seconds )