Libnet.ro
UNICEF

07:30

Viorica Dancila, intalnire cu presedintele World Jewish Committee. Ce a discutat premierul Romaniei cu Ronald Lauder si rabinul-sef al New York-ului

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila, intalnire cu presedintele World Jewish Committee. Ce a discutat premierul Romaniei cu Ronald Lauder si rabinul-sef al New York-ului

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut o intrevedere cu presedintele World Jewish Committee, Ronald Lauder, si cu rabinul-sef al orasului New-York, Arthur Schneier, in cadrul discutiilor fiind abordate subiecte care tin de relatia Romaniei cu Statele Unite, cu comunitatea evreiasca, precum si dezvoltarea de afaceri. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila - intrevedere cu presedintele American Jewish Committee

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut o intrevedere cu David Harris, presedintele American Jewish Committee, in contextul vizitei de lucru pe care o efectueaza in SUA, prilej cu care a reafirmat angajamentul tarii noastre pentru combaterea antisemitismului, a xenofobiei si a oricaror alte forme de manifestare a intolerantei.

Viorica Dancila s-a intalnit cu liderul American Jewish Committee, in SUA: Premierul a evitat sa aduca in discutie mutarea Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv, la Ierusalim

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, luni, in SUA, cu David Harris, presedintele American Jewish Committee, arata un comunicat transmis de Guvernul Romaniei. in cadrul intrevederii, sefa Guvernului de.

Dancila, discutie cu presedintele American Jewish Committee: Pastrarea memoriei Holocaustului

Premierul Viorica Dancil a avut o intrevedere cu David Harris, presedintele American Jewish Committe.

Premierul - intrevedere cu presedintele American Jewish Committee

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut o intrevedere cu David Harris, presedintele American Jewish Committee, in contextul vizitei de lucru pe care o efectueaza in SUA, prilej cu care a reafirmat angajamentul Romaniei pentru combaterea antisemitismului, a xenofobiei si a oricaror alte forme de manifestare a intolerantei.

Viorica Dancila, intalnire cu secretarul general adjunct al Organizatiei Natiunilor Unite

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut, vineri, in cadrul vizitei de lucru in Statele Unite, o intrevedere bilaterala cu secretarul general adjunct al Organizatiei Natiunilor Unite, Amina J. Mohammed.

Premierul Viorica Dancila, discutii cu Emmanuel Macron la New York

Premierul Viorica Dancila a discutat cu presedintele Frantei, Emmanuel Macron, la New York, la intalnirea liderilor pe tema raspunsurilor strategice in combaterea terorismului. Seful Executivului a.

Refuzata de vicepresedintele Pence, Dancila s-a intalnit in SUA cu reprezentantii comunitatii evreiesti. Premierul a evitat subiectul mutarii ambasadei romane din Israel

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, joi, ccu Ronald Lauder, presedintele World Jewish Committee, cu Arthur Schneier, Rabinul Sef al orasului New-York, precum si cu Malcolm Hoenlein, vicepresedinte al.

Dacian Ciolos (PLUS): Viorica Dancila, neobosita excursionista peste Ocean, se joaca periculos cu credibilitatea Romaniei

Dacian Ciolos, presedintele PLUS, sustine ca premierul Viorica Dancila se joaca periculos cu credibilitatea Romaniei. intr-o postare pe Facebook de miercuri dimineata, liderul grupului politic Renew.

Viorica Dancila s-a intalnit cu Emmanuel Macron si a stat la aceeasi masa cu Angel Merkel

Premierul Viorica Dancila s-a vazut cu prilejul vizitei sale in SUA cu presedintele Frantei, Emmanuel Macron, cancelarul Germaniei, Angela Merkel si cu primarul Marii Britanii, Boris Johnson.

Viorica Dancila, la iUmor! Irena Boclinca, moment de senzatie in fata celor trei jurati

Irena Boclinca, sau Viorica Dancila de la iUmor, se intoarce in platoul emisiunii care i-a adus succesul. Actrita va avea un moment de senzatie in fata celor trei jurati ai show-ului. Viorica Dancila, la iUmor. Irena Boclinca revine! Irena Boclinca, castigatoarea iUmor din sezonul 6, cea care a interpretat-o pe Viorica Dancila, premierul Romaniei, revine .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )