Libnet.ro
UNICEF

00:07

Viorica Dancila nu a fost invitata la ceremonia de la Cotroceni

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila nu a fost invitata la ceremonia de la Cotroceni

Premierul Viorica Dancila nu a fost invitata la ceremonia de la Cotroceni. Dancila spune ca a cerut niste amendamente la pactul propus de Iohannis, iar atata timp cat acestea nu se regasesc in. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, aparitie misterioasa la Palatul Cotroceni, la ceremonia de investire. Ce mesaj transmite tinuta abordata de premier

Fiecare aparitie a Vioricai Dancila este atent analizata, mai ales dupa ce liderul Partidului Social, Liviu Dragnea, a fost condamnat la inchisoare. Tinuta pe care a ales-o premierul are o semnificatie aparte. Ce semnifica nuanta rochiei? Viorica Dancila, aparitie atent analizata de la Palatul Cotroceni Noii ministri au depus juramintele la Palatul Cotroceni. Ana Birchall [] .

Viorica Dancila: Am trimis propunerea de vicepremier la Cotroceni. Cred ca presedintele nu are motive sa o respinga(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat marti ca i-a trimis presedintelui Klaus Iohannis propunerea ca Ana Birchall, proaspat numita in functia de ministru al Justitiei, sa devina vicepremier pe parteneriate.

Remus Borza, demis de Viorica Dancila

Remus Borza a fost eliberat din functia de consilier onorific pe probleme economice al prim-ministrului, printr-o decizie a premierului publicata luni in Monitorul Oficial. Premierul Viorica Dancila a luat.

VIORICA DANCILA: Nu ne punem problema taierilor de salarii

Premierul Viorica Dancila a afirmat ca Guvernul in niciun caz nu-si pune problema taierilor de salarii in sectorul public, adaugand ca Executivul urmeaza sa aplice de la 1 septembrie cresterea punctului de pensie si a indemnizatiei minime.

Viorica Dancila anunta ca va candida la sefia PSD. Premierul respinge o candidatura la prezidentiale

Viorica Dancila a anuntat, luni, ca va candida la sefia PSD la Congresul de la finalul lui iunie, insa nu va fi si candidatul partidului la prezidentiale, potrivit Hotnews.

Viorica Dancila, din nou fata in fata cu Klaus Iohannis. Premierul va asista la ceremonia juramantului de investitura a noilor ministri

In scurt timp, premierul Viorica Dancila se va fla din nou fata in fata cu presedintele Klaus Iohannis. Premierul va asista la ceremonia juramantului de investitura a noilor ministri de la.

inca o gafa marca Viorica Dancila. Premierul a incurcat CEX-ul cu sexul

Viorica Dancila parea sa isi revina dupa ce Liviu Dragnea a fost trimis in spatele gratiilor. Nu mai gafa in timpul discursurilor si raspundea intrebarilor fara sa citesca de pe foaie. Dar primul-ministru a revenit la vechile obiceiuri. A gafat in sedinta Comitetului Executiv National al PSD, cand in loc de CEx a pronuntat sex.

PSD NU semneaza Pactul National pentru o Romanie Europeana. Viorica Dancila: Nu avem ce sa cautam acolo (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat, joi, ca PSD nu va merge la Cotroceni, unde se va semna Pactul National pentru o Romanie Europeana, propun de Klaus Iohannis. Noi am spus ca dorim sa depunem anumite amendamente.

Viorica Dancila, lovitura fatala pentru Liviu Dragnea: Poate a avut si el vina lui. O singura tema nu ne-a facut bine!

Viorica Dancila a dat o lovitura de la distanta lui Liviu Dragnea in momentul in care a afirmat ca rezultatul slab de la alegerile europarlamentare a fost cauzat de fostul sef PSD. Desi se fereste sa faca acuzatii, premierul Romaniei crede ca Dragnea a avut si el vina lui. Deja este al treilea prim-ministru care [] .

Viorica Dancila, despre campania electorala: Am vazut doar ura. Rezultatul a fost naucitor, a fost mai rau decat de asteptam

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, la TVR, ca si-a dat seama ca PSD poate pierde alegerile europarlamentare in momentul in care a vazut ura cu care au fost intampinati social-democratii la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )