Libnet.ro
UNICEF

13:00

inca o gafa marca Viorica Dancila. Premierul a incurcat CEX-ul cu sexul

Playtech Playtech,
inca o gafa marca Viorica Dancila. Premierul a incurcat CEX-ul cu sexul

Viorica Dancila parea sa isi revina dupa ce Liviu Dragnea a fost trimis in spatele gratiilor. Nu mai gafa in timpul discursurilor si raspundea intrebarilor fara sa citesca de pe foaie. Dar primul-ministru a revenit la vechile obiceiuri. A gafat in sedinta Comitetului Executiv National al PSD, cand in loc de CEx a pronuntat sex. continuă pe Playtech

Glume cu scantei dupa ce Viorica Dancila a incurcat CEx-ul cu sexul: Dupa aceasta gafa, doamna premier pare mult mai CExY

Premierul Viorica Dancila a reusit sa detensioneze sedinta Comitetului Executiv National si sa starneasca hohote de ras dupa ce a spus sex in loc de Cex. Evident, greseala nevinovata a ajuns si dincolo de usile inchise si a starnit glume.

O noua gafa marca Dancila: Eu sper in acest sex... Aaa, nu sex, CEx

Viorica Dancila a facut, joi o gafa de proportii, chiar in timpul sedintei Comitetului Executiv. La un moment dat, premierul a spus, potrivit unor surse politice, ca eu sper in acest sex.

Gafa: Premierul Viorica Dancila a spus sex in loc de CEx

Premierul si presedintele interimar al PSD,Viorica Dancila, a facut o gafa in sedinta CEx care i-a amuzat pe social-democrati. inainte de a supune la vot calendarul alegerilor interne, premierul.

De ce facea Viorica Dancila gafa dupa gafa. Chiar ea a recunoscut de ce se incurca mereu

Viorica Dancila a marturisit la o emisiune TV de ce a facut atat de multe gafe verbale in timpul discursurilor politice si al conferintelor de presa. Cumva, pare ca nu a fost vina ei, mai ales ca explicatia oferita de dumneaei este destul de plauzibila. Viorica Dancila s-a inscris deja cu brio pe lista celor [] .

intalnire de taina, la Guvern. Premierul Viorica Dancila, discutii cu Marian Oprisan

Intalnire de taina, la Guvern. Premierul Viorica Dancila discuta cu Marian Oprisan, liderul PSD insarcinat cu intocmirea listei de criterii pe care candidatii la sefia partidului sa le indeplineasca.

Viorica Dancila, din nou fata in fata cu Klaus Iohannis. Premierul va asista la ceremonia juramantului de investitura a noilor ministri

In scurt timp, premierul Viorica Dancila se va fla din nou fata in fata cu presedintele Klaus Iohannis. Premierul va asista la ceremonia juramantului de investitura a noilor ministri de la.

Viorica Dancila, aparitie misterioasa la Palatul Cotroceni, la ceremonia de investire. Ce mesaj transmite tinuta abordata de premier

Fiecare aparitie a Vioricai Dancila este atent analizata, mai ales dupa ce liderul Partidului Social, Liviu Dragnea, a fost condamnat la inchisoare. Tinuta pe care a ales-o premierul are o semnificatie aparte. Ce semnifica nuanta rochiei? Viorica Dancila, aparitie atent analizata de la Palatul Cotroceni Noii ministri au depus juramintele la Palatul Cotroceni. Ana Birchall [] .

Viorica Dancila nu a fost invitata la ceremonia de la Cotroceni

Premierul Viorica Dancila nu a fost invitata la ceremonia de la Cotroceni. Dancila spune ca a cerut niste amendamente la pactul propus de Iohannis, iar atata timp cat acestea nu se regasesc in.

VIORICA DANCILA: Vom adopta Codul administrativ prin ordonanta de urgenta

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca Guvernul va adopta Codul administrativ prin ordonanta de urgenta si a afirmat ca acest proiect va aduce ordine in administratie.

VIORICA DANCILA: Avem a doua cea mai mare crestere economica din UE

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca investitiile au un rol esential in dezvoltarea unei tari prin beneficiile rezultate pe piata muncii si prin facilitatile pe care le aduc zonelor unde sunt realizate, adaugand ca Eurostat si Institutul National de Statistica au anuntat recent ca Romania are a doua cea mai mare crestere economica din UE pe primul trimestru al acestui an.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )