Libnet.ro
UNICEF

05:30

Viorica Dancila a gresit grav: scuza penibila in fata romanilor din diaspora

Playtech Playtech,
Viorica Dancila a gresit grav: scuza penibila in fata romanilor din diaspora

Fara niciun fel de respect fata de romanii care isi sacrifica cei mai frumosi ani pentru a munci peste granita, Viorica Dancila s-a referit la ei ca fiind astia, iar reactia oamenilor nu a intarziat sa apara. in acelasi discurs in care a afirmat ca Iohannis priveste romanii de sus pentru ca nu participa la . continuă pe Playtech

Merge sau nu Viorica Dancila, marti, la dezbaterea lui Iohannis de la BCU. Turcescu: S-ar pune intr-o situatie destul de penibila Ce spune deputatul PMP despre absenta confruntarilor electorale (VIDEO)

Deputatul PMP Robert Turcescu nu crede ca Viorica Dancila se va prezenta, marti, la BCU, unde presedintele Klaus Iohannis organizeaza un eveniment, in care va intra in dialog cu jurnalisti, politologi si.

Dezbatere Viorica Dancila, candidat in turul 2 la alegerile prezidentiale 2019. Live Video

UPDATE 18:45 Liviu Dragnea daca a gresit, a platit pentru ceea ce a facut. Klaus Iohannis cum plateste, pentru ca avem un presedinte care a incalcat Constitutia. in primul rand a incalcat decizia Curtii Constitutionale, pentru ca nu a numit ministri interimari, va dau acest exemplu. , mai sustine candidatul PSD la prezidentiale.

Viorica Dancila, despre schimbarea sa de la varful PSD, dupa turul II: Am incredere in romani

Viorica Dancila a raspuns despre posibila sa schimbare de la conducerea PSD, daca va pierde alegerile prezidentiale. Viorica Dancila are incredere ca duminica va primi votul romanilor pentru a fi viit.

Viorica Dancila:Mandatul meu va fi cel al Presedintelui pentru care interesul comun primeaza.voi urma de fiecare data vointa romanilor!

Viorica Dancila promite, cu doar cateva zile inainte de al doilea tur al alegerilor prezidentiale, ca mandatul sau va fi cel al Presedintelui pentru care interesul comun primeaza. Mandatul meu va fi.

Viorica Dancila, despre greselile de exprimare: Mi le asum. Eu macar nu am luat nicio masura impotriva romanilor

Viorica Dancila a vorbit si despre greselile de exprimare pe care le-a facut destul de des in timpul declaratiilor de-a lungul timpului. Fostul premier a declarat ca si le asuma, insa important e sa nu.

Viorica Dancila, o noua dezbatere incendiara. Candidatul PSD la prezidentiale, fata in fata cu jurnalistii - LIVE TEXT si VIDEO

Viorica Dancila si Klaus Iohannis se confrunta din nou, tot de la distanta. Premierul a invitat din nou jurnalistii la o dezbatere, in cadrul careia isi va prezenta programul de Guvernare, astazi,.

Viorica Dancila: Luni voi fi presedintele Romaniei. Cred in victoria binelui in fata raului

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a afirmat, marti seara, ca luni va fi presedintele Romaniei. Cred in victoria binelui in fata raului,a spus Viorica.

Viorica Dancila, fata in fata cu Mihai Gadea, la Sinteza zilei

Presedintele PSD, Viorica Dancila, candidatul social-democratilor la alegerile prezidentiale, vine in aceasta seata la Sinteza zilei pentru a comenta la cald prestatia lui Klaus Iohannis la dezbaterea.

Viorica Dancila s-a semnat bucatar-sef al delegatiei socialistilor intr-o scrisoare catre parlamentarii europeni

O gafa marca Viorica Dancila facuta, de aceasta data, in fata europarlamentarilor de la Bruxelles. in 2017, europarlamentarul Viorica Dancila le explica colegilor, printr-o scrisoare, necesitatea ordonantei 13. in documentul trimis de catre Dancila oficialilor europeni aceasta s-a semnat bucatar-sef al delegatiei socialistilor.

Viorica Dancila viseaza la motiuni impotriva ministrilor PNL: ce problema are cu Citu

Dupa ce a pus pe butuci economia Romaniei, printr-o datorie externa fara precedent si promisiuni fara acoperire legate de salariu, Viorica Dancila il ataca pe actualul ministrul al Finantelor. Viorica Dancila se afla in plina campanie electorala si nu rateaza nicio seara in fata camerelor de luat vederi de la Antena 3. Desi nu mai .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )