Libnet.ro
UNICEF

12:00

Viorica Dancila, huiduita la Constanta. Reactia premierului: Cat de cinic sa fii sa spui: Nu mai sunt bani?

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, huiduita la Constanta. Reactia premierului: Cat de cinic sa fii sa spui: Nu mai sunt bani?

Premierul Viorica Dancila i-a asigurat duminica, pe pensionarii din PSD, ca guvernul pe care il conduce ii va sprijini intotdeauna, ca le va fi un partener, ca exista bani pentru pensii, si a adaugat c?. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, huiduita la Constanta. Reactia premierului: Nu acesta este poporul roman

Un grup de protestatari a asteptat-o duminica, pe Viorica Dancila, in fata Complexului Expozitional din Mamaia, unde s-a desfasurat sedinta Organizatiei de Pensionari a.

Viorica Dancila, HUIDUITA din nou la Constanta: Parlamentul trebuie sa adopte un act normativ pentru oprirea calomniei si defaimarii (VIDEO)

UPDATE: Viorica Dancila a avut parte de huiduieli si la plecarea de la intalnirea cu Organizatia de pensionari a PSD. La iesirea de laCentrul Expozitional Constanta, cateva zeci de persoane au inceput.

Dancila, huiduita la Constanta. Reactia premierului dupa ce oamenii i-au strigat analfabeta VIDEO

Viorica Dancila a fost huiduita, duminica, de cativa protestatari, la sosirea la Centrul Expozitional Constanta, unde se intalneste cu Organizatia de pensionari a PSD. Premierul a declarat ca oamenii protesteaza impotriva punctului de pensie si ca Parlamentul Romaniei sa adopte un act normativ prin care sa opreasca calomnia si defaimarea. Liviu Dragnea vorbea din primavara anului trecut despre adoptarea unei legi impotriva defaimarii.

UPDATE Oamenii au huiduit-o pe Dancila si la plecare, fiind nevoie de interventia jandarmilor. Premierul declarase ca nu asta este poporul roman, dupa protestele de la sosire (VIDEO)

UPDATE: Viorica Dancila a fost huiduita, vineri seara, si la plecarea din sediul in care au avut loc alegerile PSD Constanta. Oamenii au scandat din nou Analfabeta si La puscarie. Ba chiar a fost.

VIORICA DANCILA: Parlamentul trebuie sa adopte un proiect pentru a opri calomnia si defaimarea

Viorica Dancila a fost huiduita, duminica, de cativa protestatari, la sosirea la Centrul Expozitional Constanta, unde se intalneste cu Organizatia de pensionari a PSD, informeaza news. ro.

Acuzatii grave aduse premierului Viorica Dancila

Fostul ministru de Externe Teodor Melescanu sustine ca i-a trimis premierului Viorica Dancila, spre avizare, pe 8 mai, prin posta speciala, cererea de rechemare a ambasadorului Romaniei in SUA, George Maior,.

Melescanu, acuzatii grave aduse premierului Viorica Dancila

Fostul ministru de Externe Teodor Melescanu sustine ca i-a trimis premierului Viorica Dancila, spre avizare, pe 8 mai, prin posta speciala, cererea de rechemare a ambasadorului Romaniei in SUA, George Maior,.

Se gandeste sau nu Viorica Dancila sa renunte la alegerile prezidentiale? Raspunsul premierului

Premierul Viorica Dancila a afirmat, joi, ca sub nicio forma nu se gandeste sa se retraga din cursa prezidentiala, potrivit news. ro. Sefa Guvernului a facut aceasta declaratie la Pitesti,.

VIDEO Viorica Dancila, asteptata de protestatari la alegerile PSD Constanta

Viorica Dancila a fost asteptata de protestatari la Constanta, la sedinta de alegere a conducerii filialei judetene. Presedinta PSD participa la programul de 4 zile joi-duminica) de instruire a membrilor de partid.

Viorica Dancila, intampinata cu proteste la Constanta. Oamenii au scandat Hotii, La puscarie si Analfabeta (VIDEO)

Hotii si La puscarie. Acestea au fost mesajele cu care au fost intampinati Viorica Dancila si alti cativa social-democrati, vineri, la Constanta, acolo unde premierul desfasoara un turneu el.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )