Libnet.ro
UNICEF

21:30

Melescanu, acuzatii grave aduse premierului Viorica Dancila

Antena3 Antena3,
Melescanu, acuzatii grave aduse premierului Viorica Dancila

Fostul ministru de Externe Teodor Melescanu sustine ca i-a trimis premierului Viorica Dancila, spre avizare, pe 8 mai, prin posta speciala, cererea de rechemare a ambasadorului Romaniei in SUA, George Maior,. continuă pe Antena3

Acuzatii grave aduse premierului Viorica Dancila

Fostul ministru de Externe Teodor Melescanu sustine ca i-a trimis premierului Viorica Dancila, spre avizare, pe 8 mai, prin posta speciala, cererea de rechemare a ambasadorului Romaniei in SUA, George Maior,.

Victor Ponta, mesaj ironic catre premierul Dancila: Fara suparare, tu chiar ti-ai gresit meseria

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a scris un mesaj plin ironie la adresa premierului Viorica Dancila in care sugereazaca si-a gresit meseria in momentul in care a intrat in politica. Fara.

Viorica Dancila ii raspunde lui Melescanu: Nu pot sa fac pierdut un document

Premierul Viorica Dancila a reafirmat vineri seara ca nu a primit niciun document legat de rechemarea in tara a ambasadorului Romaniei in SUA, George Maior, asa cum sustine fostul ministru de Externe Teodor.

Se gandeste sau nu Viorica Dancila sa renunte la alegerile prezidentiale? Raspunsul premierului

Premierul Viorica Dancila a afirmat, joi, ca sub nicio forma nu se gandeste sa se retraga din cursa prezidentiala, potrivit news. ro. Sefa Guvernului a facut aceasta declaratie la Pitesti,.

Cine a insotit-o pe Viorica Dancila, miercuri seara, la Palatul Victoria. Fotografie extrem de rara, cu unul dintre oamenii din umbra ai premierului (FOTO)

Premierul Viorica Dancila a sustinut, miercuri seara, o declaratie de presa la Palatul Victoria, ca reactie la refuzul presedintelui Iohannis de a incuviinta remanierea guvernamentala. intr-o seara.

VIORICA DANCILA: Toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta - premierul

ACTUALIZARE Viorica Dancila: Toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta - premierul Romaniei ----- Guvernul va merge in Parlament pentru a primi un vot de incredere, iar cea mai buna arma este negocierea, a declarat, joi, la Pitesti, premierul Viorica Dancila, care a exclus orice negociere cu Pro Romania.

Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila, dupa ce Klaus Iohannis a respins integral remanierea

Victor Ponta o sfatuieste pe Viorica Dancila sa se retraga din cursa pentru alegerile prezidentiale, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins integral remanierea propusa de premierul Romaniei. Liderul Pro Romania este de parere ca Dancila este mintita de aceiasi oameni care l-au mintit si pe Liviu Dragnea. Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila .

VIORICA DANCILA: Alegerile europarlamentare nu au fost castigate de PNL sau USR, ci pierdute de PSD

Alegerile europarlamentare nu au fost castigate de PNL sau USR, ci au fost pierdute de PSD si trebuie pornit de la aceasta realitate, a declarat vineri seara, la Constanta, presedintele social-democratilor, Viorica Dancila.

VIORICA DANCILA: Alegerile nu au fost castigate de PNL sau USR, ci pierdute de PSD

Alegerile europarlamentare nu au fost castigate de PNL sau USR, ci au fost pierdute de PSD si trebuie pornit de la aceasta realitate, a declarat vineri seara, la Constanta, presedintele social-democratilor, Viorica Dancila.

VIORICA DANCILA: Am vrut ca ALDE sa ramana la guvernare

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat astazi, la Mamaia, ca a dorit ca ALDE sa ramana la guvernare, si, mai mult, a dorit semnarea unui acord cu fostii parteneri de coalitie astfel incat sa candideze pe liste comune la viitoarele alegerile parlamentare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )