Libnet.ro
UNICEF

09:31

Viorica Dancila, inaintea Congresului PSD: Este important sa dam dovada de democratie in partid

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, inaintea Congresului PSD: Este important sa dam dovada de democratie in partid

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, inaintea Congresului PSD, ca social-democratii au nevoie de echilibru si este important sa se dea dovada de democratie in partid. Avem mai multi. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie inaintea Congresului PSD. Eugen Teodorovici, decizie de ultima ora

Senatorul PSD Marius Dunca a declarat sambata, ca ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a revenit in decizia sa de a candida la functia de presedinte executiv al PSD, dupa ce initial isi retrasese.

Fifor, inaintea Congresului: ,,PSD Arad s-a decis sa mearga pe mana premierului

Presedintele Consiliului Nationalal PSD Mihai Fifor anunta vineri, intr-o postare pe Facebook, ca P.

VIDEO Viorica Dancila, primita la congresul PSD cu melodia Stand up for the champions

Stand up for the champions) a rasunat in Sala Palatului din Bucuresti in momentul in care a intrat presedintele interimar PSD Viorica Dancila, care candideaza sambata pentru sefia deplina a partidului.

Viorica Dancila: Este important sa dam dovada de democratie in partid

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, inaintea Congresului PSD, ca social-democratii au nev.

Viorica Dancila, dupa ce a fost aleasa presedinte PSD: Va fi complicat, abia acum incep luptele. Suntem cel mai pro-european partid (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, sambata, dupa ce a devenit oficial presedintele PSD, ca va fi un drum complicat si ca abia acum incep luptele. Votul vostru ma onoreaza si ma.

Ecaterina Andronescu, inainte de Congresul PSD: Viorica Dancila este favorizata, dar ne batem pana la capat

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, inaintea Congresului PSD, ca Viorica Dancila este favorizata in cursa pentru presedintia partidului, dat fiind faptul ca alegerile sunt intr-un singur tur, dar a subliniat ca ne batem pana la capat.

Viorica Dancila, aleasa presedinte al PSD: Eugen Teodorovici este noul presedinte executiv. Mihai Fifor, votat secretar general

Viorica Dancila a fost aleasa, sambata, in functia de presedinte al PSD, in urma votului din Congres. Aceasta a primit2828 de voturi in favoarea sa. Locul doi a fost ocupat de Liviu Plesoianu, cu.

Viorica Dancila, Eugen Teodorovici si Mihai Fifor, noul trio de la sefia PSD: Cum au ajuns sa obtina aceste functii si in ce controverse au fost implicati pana acum (BIOGRAFIE)

EXCLUSIV ONLINE Peste 4. 000 de pesedisti au decis sambata, la Congresul extraordinar al PSD, cine va conduce formatiunea. Viorica Dancila, din premier PSD a ajuns si presedinte plin al PSD. A fost aleasa la C.

Viorica Dancila, la un pas de sefia PSD. Cine sunt ceilalti favoriti la functiile de conducere

Premierul Viorica Dancila are prima sansa la sefia PSD, mai ales ca va fi un singur tur de scrutin, astfel incat, Ecaterina Andronescu si Serban Nicolae nu se pot alia in turul doi Marea disputa va fi la.

Viorica Dancila, despre huiduielile din timpul Congresului PSD: Eu dezaprob astfel de manifestari

Viorica Dancila a explicat huiduielile de sala atunci cand a aparut Marian Oprisan. Eu dezaprob astfel de manifestari. Cine a facut acest lucru, cred ca nu a procedat intr-un mod normal, intr-un.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2093 seconds )