Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila: Este important sa dam dovada de democratie in partid

România Liberă România Liberă,
Viorica Dancila: Este important sa dam dovada de democratie in partid

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, inaintea Congresului PSD, ca social-democratii au nev. continuă pe România Liberă

Viorica Dancila este noul presedinte PSD. Reactia premierului cand a aflat vestea

Viorica Dancila a fost aleasa in functia de presedinte al PSD, sambata, 29 iunie, in urma votului din congres. Premierul a oferit primele declaratii dupa rezultatul votului si a anuntat candidatul pentru alegerile prezidentiale. Viorica Dancila este noul presedinte PSD Voi merge in teritoriu, voi lua legatura cu oamenii, voi face o evaluare a rezultatului .

Viorica Dancila, inaintea Congresului PSD: Este important sa dam dovada de democratie in partid

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, inaintea Congresului PSD, ca social-democratii au nevoie de echilibru si este important sa se dea dovada de democratie in partid. Avem mai multi.

Viorica Dancila: Este momentul nostru sa dovedim ca suntem echipa cu cele mai bune solutii

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, a declarat, sambata, ca PSD a avut guvernarile cu cele mai bune rezultate pentru romani. Este momentul nostru sa dovedim inca o data ca suntem echipa.

MARIAN OPRISAN: O sustin pe Viorica Dancila, este o femeie cinstita

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat ca o va sustine pe Viorica Dancila pentru functia de presedinte al social-democratilor, adaugand ca aceasta este un politician cinstit, care s-a eliberat de agreement-ul pe care il avea cu fostul lider al partidului, Liviu Dragnea, care, in opinia sa, o teroriza.

Oprisan: O sustin pe Viorica Dancila, este o femeie cinstita. Dragnea o teroriza

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat ca o va sustine pe Viorica Dancila pentru funct.

Ecaterina Andronescu, inainte de Congresul PSD: Viorica Dancila este favorizata, dar ne batem pana la capat

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, inaintea Congresului PSD, ca Viorica Dancila este favorizata in cursa pentru presedintia partidului, dat fiind faptul ca alegerile sunt intr-un singur tur, dar a subliniat ca ne batem pana la capat.

Viorica Dancila, intrebata daca isi da demisia de la Guvern in caz ca nu va fi aleasa la congres: Exclus, ar insemna sa ii santajez pe colegi

Premierul Viorica Dancila, presedintele interimar al PSD, a declarat vineri seara, intr-o interventie la Antena 3, ca este exclus sa isi dea demisia din functia de sef al Guvernului in cazul in care nu va fi aleasa la congresul social-democratilor de sambata presedinte al formatiunii politice, ea adaugand ca o astfel de abordare ar insemna un santaj la adresa colegilor din partid.

Surse: A inceput lupta pentru putere in PSD. Viorica Dancila le-a transmis liderilor PSD ca demisioneaza din fruntea Guvernului daca pierde sefia partidului

Aseara, intr-o intalnire la Vila Lac, premierul Viorica Dancila le-a transmis liderilor PSD ca va demisiona din fruntea Guvernului in cazul in care nu va castiga sefia partidului la Congresul de sambata, sustin pentru Adevarul surse participante la discutie. Demisia Vioricai Dancila de la Palatul Victoria ar echivala cu pierderea puterii pentru PSD, un scenariu sumbru in partid. Practic, guvernarea o transforma pe Dancila in favorita la congres.

Viorica Dancila, dupa ce a fost aleasa presedinte PSD: Va fi complicat, abia acum incep luptele. Suntem cel mai pro-european partid (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, sambata, dupa ce a devenit oficial presedintele PSD, ca va fi un drum complicat si ca abia acum incep luptele. Votul vostru ma onoreaza si ma.

Viorica Dancila, anunt despre candidatul la prezidentiale: Am declansat doua sondaje de opinie. Vrem sa castigam

Potrivit unor surse, premierul Viorica Dancila ar fi si noul presedinte al PSD. Voi merge in teritoriu, in fiecare organizatie judeteana, pentru a lua legatura cu oamenii, cu membrii de partid, a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )