Libnet.ro
UNICEF

12:15

Klaus Iohannis, mesaj cu prilejul Zilei Limbii Romane

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, mesaj cu prilejul Zilei Limbii Romane

Statul roman are datoria de a incuraja si sustine cu masuri concrete educatia in limba romana in diaspora, pentru a permite fiecarui cetatean sa isi educe copiii in spiritul culturii romanesti, se. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, de Ziua Limbii Romane: Statul roman are datoria de a incuraja si sustine cu masuri concrete educatia in limba romana in Diaspora

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, cu ocazia Zilei Limbii Romane, ca aceasta a facut posibila construirea natiunii noastre, fiind temelia pe care s-a infaptuit Marea Unire din.

Iohannis, de Ziua Limbii Romane: Este absolut necesar sa stimulam o cultura a calitatii in sistemul de Educatie

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj de Ziua Limbii Romane, subliniind ca este absolut necesara stimularea unei culturi a calitatii in sistemul de educatie, incurajand interesul pentru literatura care a construit limba romana culta.

Igor Dodon, de Ziua Limbii Romane:Fie ca ii spunem romana, fie ca ii spunem moldoveneasca, e aceeasi limba. Sa nu ne concentram pe denumire, ci pe calitatea vorbirii

Igor Dodon a transmis un mesaj societatii sambata, 31 august, in contextul Zilei Limbii Romane, sarbatoare pe care insa presedintele Republicii Moldova o numeste Limba Noastra. Seful statului a accentuat ca denumirea limbii a constituit mereu un motiv de neintelegere si tensiune pentru societatea noastra.

Academia Romana, comunicat de presa cu greseli: Ziu Limbii Romane sarbataorita

Academia Romana a trimis presei o invitatie cu greseli la un eveniment organizat chiar pentru sarbatorirea Zilei Limbii Romane. Ziu Limbii Romane sarbataorita la Academia Romana era titlul e-mail-ul.

KLAUS IOHANNIS: Este absolut necesar sa stimulam o cultura a calitatii in sistemul de educatie

ACTUALIZARE - Eugen Tomac: . ) Astept si ziua in care peste Prut nu se va mai serba, la 31 august, ziua limbii noastre, ci Ziua Limbii Romane. Abia atunci vom putea considera, chiar daca simbolic, ca romanii din Basarabia au scapat de sovietism. La multi ani, limba romana!.

KLAUS IOHANNIS: Resping in integralitate remanierea propusa de premier

Presedintele Klaus Iohannis a respins, ieri, remanierea propusa de premierul Viorica Dancila dupa iesirea ALDE de la guvernare. Iohannis nu a ratat prilejul pentru a ataca din nou coalitia care a condus tara in ultimii doi ani si jumatate si a sustinut ca ruptura dintre PSD si ALDE confirma dispretul cu care cele doua partide ii trateaza pe cetateni si ca interesele liderilor politici ai celor doua formatiuni politice sunt mai presus de interesele cetatenilor.

Dana Girbovan a anuntat ca isi retrage demisia din magistratura, dupa respingerea lui Klaus Iohannis! S-a vazut din nou ca justitia e importanta ca arma in lupta politica

Dana Garbovan a reactionat marti seara printr-un mesaj postat pe Facebook dupa respingerea numirii sale in functia de ministru al Justitiei de catre presedintele Klaus Iohannis. Aceasta a precizat ca decizia pr.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis in urma cu putin timp. Presedintele a facut anuntul

Presedintele Klaus Iohannis a reluat si intr-un scurt mesaj pe Facebook faptul ca va respinge remanierea propusa de premierul Viorica Dancila. Resping in integralitate remanierea initiata de premier,.

Viorica Dancila, plangere penala impotriva lui Klaus Iohannis: de ce ia Guvernul aceasta decizie

Guvernul va depune o plangere penala pe numele presedintelui Klaus Iohannis, au decis social-democratii in sedinta de la Mamaia. Premierul Viorica Dancila e cea care ar fi propus acest lucru, deranjata de unele declaratii facute de seful statului. Guvernul va depune o plangere penala impotriva presedintelui Klaus Iohannis. Executivul se va adresa procurorilor chiar luni .

Adrian Nastase il ataca dur pe Klaus Iohannis

Adrian Nastase reactioneaza dur dupa discursul presedintelui Klaus Iohannis de miercuri seara. Citeste si: Presedintele Iohannis: Resping remanierea propusa de Viorica Dancila. PSD si ALDE sunt vinovate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2956 seconds )