Libnet.ro
UNICEF

18:46

Viorica Dancila: Masura pe care o va lua Iohannis cu privire la Kovesi trebuie sa respecte Constitutia

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila: Masura pe care o va lua Iohannis cu privire la Kovesi trebuie sa respecte Constitutia

Premierul Viorica Dancila a declarat duminica seara, la Romania TV, ca decizia pe care o va lua presedintele Klaus Iohannis cu privire la procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, este una care trebuie sa se incadreze din punct de vedere juridic si sa respecte Constitutia, punctand faptul ca raportul ministrului Justitiei este unul detaliat si argumentat. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis in contextul cererii de revocare a sefei DNA: Trebuie sa ia masurile care se impun

Premierul Viorica Dancila continua sa se pozitioneze de o parte sau alta in contextul scandalului din justitie care a dus la declantarea de catre ministrul Justitiei a procedurii de revocare a sefei DNA,.

Viorica Dancila, mesaj clar pentru Klaus Iohannis pe tema revocarii lui Kovesi

Premierul Viorica Dancila a declarat, duminica seara, ca decizia pe care o va lua presedintele Klaus Iohannis cu privire la procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, este una care trebuie sa se incadreze din.

Viorica Dancila, prima reactie pe cererea de revocare a lui Kovesi: Justitia trebuie sa fie libera si nimeni sa nu interfereze in actul de justitie (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a comentat la finalul unei intrevederi pe care a avut-o cu membrii Casei Regale, scandalul momentul, cel al declansarii de catre ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a procedurii de.

Premierul Viorica Dancila transmite un mesaj important in scandalul revocarii lui Kovesi

Premierul Viorica Dancila transmite un mesaj important in scandalul revocarii lui Kovesi. Am spus de fiecare data ca justitia trebuie sa fie libera. Am ascultat raportul la televizor, am vazut ce este.

Viorica Dancila ii raspunde ACID Anei Gomes. Cred ca putem sa o asemanam cu Monica Macovei. E membra a unei fundatii patronate de Soros

Premierul Viorica Dancila i-a raspuns europarlamentarei social-democrate Ana Gomes, cea care criticase PSD cu privire la cererea de revocare a procurorului-sef al DNA. Dancila a spus ca Ana Gomes poate fi.

Viorica Dancila, dupa vizita la Bruxelles:I-am rugat pe domnii Juncker, Tusk si Tajani ca atunci cand vor informatii sa le ia de la Guvernul Romaniei / Ceea ce m-a suparat a fost ca toate intrebarile jurnalistilor straini au fost negative

Premierul Viorica Dancila spune ca le-a solicitat presedintilor Consiliului European, Parlamentului European si Comisiei Europene, cu care s-a intalnit in acesta saptamana la Bruxelles, ca atunci cand vor informatii despre situatia din Romania sa le ia direct de la Guvern si sa o sune pe ea, pentru a arata care este adevarul, in conditiile in care au existat foarte multe dezinformari legate de modificarile legilor justitiei. Ea a sustinut, la Antena 3, ca nu a mai vazut aceeasi ingrijorare a liderilor europeni. Viorica Dancila s-a plans, insa, ca jurnalistii strani i-au pus numai intrebari negative, dorindu-se aceasta perceptie negativa despre Romania, informeaza news. ro.

Viorica Dancila: Ministrul Transporturilor va raspunde cu functia daca in acest an nu vor fi realizati 60 km autostrada

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca pana pe 11 martie va fi prezentat un program etapizat privind obiectivele care trebuie indeplinite in domeniul transporturilor, dar si ca ministrul de resort va raspunde cu functia in cazul in care nu vor fi realizati in acest an 60 de kilometri de autostrada.

Premierul Viorica Dancila: Ministrul Transporturilor va raspunde cu functia daca in acest an nu vor fi realizati 60 km autostrada

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca pana pe 11 martie va fi prezentat un program etapizat privind obiectivele care trebuie indeplinite in domeniul transporturilor, dar si ca ministrul de resort va raspunde .

Viorica Dancila anunta cine ar putea fi candidatul PSD in alegerile prezidentiale. Va fi acesta Liviu Dragnea?

Premierul Viorica Dancila sustine intr-o emisiune televizata ca Liviu Dragnea ar putea fi candidatul cu care PSD va merge in alegerile prezidentiale din 2019. in ceea ce priveste alegerile, avem.

Viorica Dancila ne linisteste: Juncker m-a asigurat ca pana la 1 ianuarie 2019 Romania va fi in Schengen, iar MCV va fi ridicat

Premierul Viorica Dancila ii linisteste pe romani, dupa vizita de marti si miercuri de la Bruxelles in care s-a intalnit cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, presedintele Parlamentului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )