Libnet.ro
UNICEF

16:45

Viorica Dancila ii raspunde lui Melescanu: Nu pot sa fac pierdut un document

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila ii raspunde lui Melescanu: Nu pot sa fac pierdut un document

Premierul Viorica Dancila a reafirmat vineri seara ca nu a primit niciun document legat de rechemarea in tara a ambasadorului Romaniei in SUA, George Maior, asa cum sustine fostul ministru de Externe Teodor. continuă pe Antena3

Dancila ii raspunde lui Melescanu: Nu pot sa fac pierdut un document. As fi semnat pe loc rechemarea lui Maior

Premierul Viorica Dancila a negat vineri seara ca ar fi primit de la fostul ministru de externe documentulprivind rechemarea in tara a ambasadorului Romaniei in SUA, George Maior. Eu nu pot sa fac.

Melescanu, acuzatii grave aduse premierului Viorica Dancila

Fostul ministru de Externe Teodor Melescanu sustine ca i-a trimis premierului Viorica Dancila, spre avizare, pe 8 mai, prin posta speciala, cererea de rechemare a ambasadorului Romaniei in SUA, George Maior,.

Acuzatii grave aduse premierului Viorica Dancila

Fostul ministru de Externe Teodor Melescanu sustine ca i-a trimis premierului Viorica Dancila, spre avizare, pe 8 mai, prin posta speciala, cererea de rechemare a ambasadorului Romaniei in SUA, George Maior,.

VIORICA DANCILA: Noi suntem PSD, nu partidul razgandacilor

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat, vineri, ca PSD nu va pleca de la guvernare, pentru ca nu este partidul razgandacilor, ea precizand ca nu va raspunde niciodata la un santaj, informeaza Agerpres.

Viorica Dancila, ironii la adresa ALDE: Noi suntem PSD, nu partidul razgandacilor

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat vineri ca PSD nu va pleca de la guvernare, pentru ca nu este partidul razgandacilor, ea precizand ca nu va raspunde niciodata la un.

EUGEN TEODOROVICI: As fi onorat sa fac tandem - Viorica Dancila presedinte, eu premier

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, la Pitesti, ca ar fi onorat sa faca parte dintr-un tandem Viorica Dancila - presedinte, iar el prim-ministru.

VIDEO Viorica Dancila, elogiata de Fifor: O mana de fier in manusi de catifea Cei care au crezut ca pot sa o infranga pentru ca e micuta si fragila s-au inselat

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a elogiat-o vineri pe Viorica Dancila in fata femeilor social-democrate, el spunand ca premierul este o mana de fier in manusi de catifea, iar cei care au crezut vreodata ca pot sa o infranga pentru ca e micuta si fragila s-au inselat. Mihai Fifor a mai sustinut ca reactiile oamenilor care o vad pe Dancila, in vizitele electorale, sunt Domle, ce micuta e!, Ce frumoasa e!.

Viorica Dancila, luata la intrebari de un localnic din Brasov: Cum ati venit de la Bucuresti? Ma intereseaza, pentru ca acum, vara, si iarna, drumul de la Bucuresti dureaza si 7 ore

Viorica Dancila a fost intampinata, joi, cu intrebari incomode la Brasov. Premierul a fost intrebat de un localnic cum a ajuns pana in inima Transilvanei intrucat din Bucuresti si pana la munte se fac,.

Viorica Dancila o felicita pe Ramona Manescu: A inteles ca responsabilitatea guvernarii este mai presus decat orice interes politic

Premierul Viorica Dancila a anuntat, marti, la Palatul Victoria, ca ministrii pe care ii conduce isi asuma continuarea guvernarii pentru ca nu pot lasa ca avansul economic important inregistrat de Ro.

Viorica Dancila, sageti la adresa lui Calin Popescu Tariceanu: Guvernarea nu inseamna fuga de raspundere si practicarea unui joc politic in speranta primirii de voturi

Premierul Viorica Dancila a anuntat, marti, la Palatul Victoria, ca ministrii pe care ii conduce isi asuma continuarea guvernarii pentru ca nu pot lasa ca avansul economic important inregistrat de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )