Libnet.ro
UNICEF

06:15

Viorica Dancila, nou atac la presedintele Iohannis: Refuzul numirii ministrilor interimar este un abuz constitutional si de putere (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, nou atac la presedintele Iohannis: Refuzul numirii ministrilor interimar este un abuz constitutional si de putere (VIDEO)

Prim-ministrul Viorica Dancila a lansat un atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis, in debutul sedintei de guvern de luni, ca urmare a refuzului acestuia de a numi ministri interimari dupa iesirea ALDE de la. continuă pe B1

Ministrul Budai, atac la presedintele Iohannis: Nu este apt sa conduca nici macar o scara de bloc Este o reclama la un film de groaza

Ministrul Muncii, Marius Budai, l-a atacat vineri pe seful statului, spunand ca presedintele Iohannis este o reclama la un film de groaza, care va rula in toata Romania daca domnia sa castiga alegerile si ca nu este apt sa conduca nici macar o scara de bloc.

VIORICA DANCILA: Iohannis uita ca a girat absolut toate guvernele si toti ministrii din ultimii 5 ani

Premierul Viorica Dancila afirma ca presedintele Klaus Iohannis face un abuz de putere si continua sa blocheze activitatea Guvernului. Iohannis uita ca a girat absolut toate guvernele si toti ministrii din ultimii 5 ani, insa in momentul cand nu i-a mai convenit politic, s-a intors de fiecare data impotriva lor si a incercat sa manipuleze o tara intreaga, spune Dancila. Premierul da asigurari ca Guvernul plateste salariile si pensiile. Ce a facut presedintele Romaniei astazi este un act grav de iresponsabilitate si un atentat la linistea si siguranta oamenilor pentru ziua de maine. Sa ii fie clar si domnului Klaus Iohannis: Guvernul pe care il conduc plateste astazi pensiile si salariile si le va plati si de acum inainte, sustine Dancila.

VIORICA DANCILA: Luam in calcul restructurarea Guvernului in Parlament

Social-democratii iau in calcul restructurarea Guvernului in Parlament, a afirmat, luni, premierul Viorica Dancila, care l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis ca, prin refuzul de a numi ministrii interimari, ignora intr-un dispret total reguli, legi si decizii ale Curtii Constitutionale.

Viorica Dancila a adoptat o noua hotarare de Guvern: Daca Iohannis nu poate sau nu vrea sa respecte romanii si drepturile lor, eu pot si vreau

Viorica Dancila lanseaza un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis. Presmierul a spus, luni, inaintea CExPSD, ca daca domnul Iohannis nu poate sau nu vrea sa respecte romanii si drepturile lor, eu pot si.

Viorica Dancila a convocat Guvernul. Decizie de ultima ora, dupa ce Iohannis a respins ministrii

Viorica Dancila a facut o prima mutare, dupa ce Klaus Iohannis a respins ministrii propusi. Premierul a convocat o sedinta de guvern, desi spunea ca nu se poate deoarece presedintele Klaus Iohannis .

Prima sedinta de guvern, dupa retragerea ALDE. Viorica Dancila: Luam in calcul restructurarea Guvernului in Parlament

Prima sedinta de guvern dupa retragerea ALDE a avut loc luni dupa-amiaza. Viorica Dancila a sustinut ca presedintele Iohannis vrea sa sacrifice Romania si face un abuz de putere. Avem situatia sub.

Viorica Dancila, mesaj de Ziua Petrolistului: in cei 12 ani in care am activat ca inginer petrolist, am simtit ca invat ceva nou in fiecare zi

Premierul Viorica Dancila a transmis, duminica, un mesaj de Ziua Petrolistului, in care vorbeste despre faptul ca si ea a activat in acest domeniu pe care l-a considerat dificil, dar interesant. Aceasta industrie are un viitor important in regiune si are o insemnatate deosebita, atat pentru tara, cat si pentru romani si familiile lor, a transmis Dancila, care a afirmat ca doreste cresterea competitivitatii acestui sector de activitate.

Viorica Dancila merge in Parlament, saptamana viitoare, pentru a primi votul de incredere pentru noul Guvern. Premierul nu stie, insa, daca va fi remaniere sau restructurare (VIDEO)

Prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat, luni seara dupa CEx-ul PSD, ca va merge in Parlament pentru a primi un vot privind un nou Guvern ca urmare a deciziei ALDE de a iesi de la guvernare si ca urmare a.

Viorica Dancila, inainte de CExN: incercam sa cream o majoritate in Parlament

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat, luni, inainte de sedinta Comitetului Executiv National al partidului, ca social-democratii incearca sa creeze o majoritate in.

Ludovic Orban: PNL o someaza pe Viorica Dancila sa retraga nominalizarea Rovanei Plumb, cat mai e timp, pentru a nu face Romania de rusine la nivelul UE

PNL si USR vor sa o blocheze pe Rovana Plumb. Presedintele liberalilor Ludovic Orban o someaza pe Viorica Dancila sa retraganominalizarea Rovanei Plumb din functia de comisar european, cat mai e timp, pe.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )